Včera som to videla v správach, tak ma to zaujalo, hlavne ma zaujímajú osobné skúsenosti, či vám to chutilo, či ste prestali fajčiť, za koľko ste to kúpili, či to bez problémov funguje atď. Na iných fórach neviem čo je reklama a čo osobná skúsenosť :)
Elektronická cigareta - skúsenosti
Chceme sa s bratrancom verejne ospravedlnit za to čo sme tu popisali, chvalabohu to adsmin už zmazal. Prepačte
holubnik a pridam ešte jedneho myslim že slušneho predajcu www.e-fajčiar.sk
ja som inak nakupovaval na www.elcigareta.sk :-D
Ale šak je to forum o tom, tak priložim link, ked zmažu zmažu www.ego-cigarety.sk Jozef A.
Pozerám, že bratrancovi odstranili link na jeden dobry obchod s ktorým sa chcel podelit, na iné shopy odkaz nechali :-D , to iba postreh, s tým shopom nič nemám, iba dobre skusenosti . Včera som si kupil na tom shope Joyetech eCAB za necelých 45eur , dnes rano osobne vyzdvihol a už si bafkám. Je fakt elegantná, no až vcelku dost malá , hadam ju nestratim dakde . Vrele odporučam ist do joyetechov, myslim že za tých zopar eur naviac je to dobra investicia.
Ja som si objednal Green smoke z anglicka. V amerike na kazdom fore sa umiestnuje na najvyssich prieckach v oblubenosti jej uzivatelov. Aj vyzera aj chuti ako cigareta. Uz stvrty mesiac som nemal normalnu cigaretu- a to som 20 rokov fajcil vkuse... Teraz si uz objednavam filtre z -Odkaz odstránený- a do dvoch dni su u mna doma. Z anglicka som si ich objednaval v predstihu, lebo dobierka mi dosla az tak do dvoch tyzdnov. Je to skvela a zatial bezchybna znacka! Nie ako tie cinske cierne fujary :) s ktorou som sa musel na ulici skryvat, aby si niekto nemyslel, ze som narkoman...
Tiež sa rad pochvalim. Na tento zázrak ma prehovoril kamarat, inhalujem :-) už tri mesiace a nič iné. Síce som sa hned opálil, lebo som si kúpil ego-W na nete najlacnejšie čo nasiel, nazov už nepamatam, teraz mám eGO-C - spokojnosť velká. Na odporučanie som kupoval na -Odkaz odstránený- . Neviem si predstavit sa vratit ku klasike blee. Vapingu zdar
Kupil som si tento tyzden el.cigaretu ego-c od joyetechu a som maximalne spokojny. Kupoval som ju cez www.vapor.sk a dostal som k nej liquidy joyetech 5 ks zadarmo :) Doporucujem bananovu prichut a mab. Doteraz som frcal na liqua liquidoch a xcel som skusit nieco nove.
Som milo prekvapeny z joyetech liquidov, maju velmi jemnu a presnu chut - banan je fakt bananovy - teda aspon pre mna.
Dnes je to tretí deň čo som prešla s pyro na e cigaretu a som nadšená. Nepreháňam ak poviem , že som sa do e cigarety zamilovala. Priznávam sa , keď manžel prišiel s nápadom fajčiť e cigarety bola som skeptická ale dnes som mu za tento nápad vďačná. Najradšej by som e cigu natlačila každemu pyro fajčiarovi :-)
Ja som si kúpil Ego-T single na www.zdravacigareta.sk . Zatiaľ spoľahlivo funguje a cena bola prijateľná. Na začiatku som kombinoval e-cigaretu s klasickou. Postupne mi klasické prestali chutiť a normálnu cigaretu si už zapálim iba sporadicky .