Včera som to videla v správach, tak ma to zaujalo, hlavne ma zaujímajú osobné skúsenosti, či vám to chutilo, či ste prestali fajčiť, za koľko ste to kúpili, či to bez problémov funguje atď. Na iných fórach neviem čo je reklama a čo osobná skúsenosť :)
Elektronická cigareta - skúsenosti
Čo je na tom vitarianovi akože dobré??
moj muz ma tiez ten od od vitariana je spokojny
Rovnako zle podla mna nie, ale tym sa ich nechcem samozrejme zastavat.
ale ludkovia, nefajcite nic a hotovo :) elektronicke su rovnako zle ako tie klasicke. a bodaj by uz ich prestali vyrabat uplne! :D
ja mam moju od vitariana konkretne Wiz Hybridný Vaporizér, som spokojna, daju sa aj bylinky aj liquid
A cenovo elektronicka vychadza lepsie ako keby si clovek kupuje klasicke? Teraz sa nebavim o zdravi.
Podľa mňa veľmi záleží aj na náplniach, aké sú v elektronickej cigarete. Ak sú zlé a nekvalitné, skazí to celý efekt vapovania. Našťastie som objavila stránku Cannapio, odkiaľ často objednávam E-liquidy: www.cannapio.sk a som moc spokojná.
elektronicka cigareta z vaprio bola to, čo mi pomohlo prestat fajčit. uplne prestat fajčit. Velmi dlho som sa snažila prestat fajčit pomocou pevnej vole, nešlo to. Nakoniec som si kupila e-cigaretu VOOPOO TOO 180W S UFORCE CLEAROMIZÉROM a par naplni. Je to zdravšia a lacnejšia alternativa tabakovych cigariet. Po par mesiacoch som sa začala citit lepšie, hlavne sa ulavilo aj mojej penaženke, plucam a dufam, že nie som jedina, komu velmi pomohla odvyknut od klasickych tabakovych cigariet
staršia tema, ale znovu otvorim. Na tento rok som si dala predstavzatie, že prestanem fajčit a chcem si kupit e-cigaretu. našla som eshop vaprio.sk . mate s nimi niekto skusenosti? Ktoru by ste mi poradili kupit?
Vyskusajte tohle track.silvr.eu