Včera som to videla v správach, tak ma to zaujalo, hlavne ma zaujímajú osobné skúsenosti, či vám to chutilo, či ste prestali fajčiť, za koľko ste to kúpili, či to bez problémov funguje atď. Na iných fórach neviem čo je reklama a čo osobná skúsenosť :)
Elektronická cigareta - skúsenosti
Som na e cigaret asi dva tyzdne, ako som sa po osobnych problemoch rozfajcila na 30cig,denne, bola som zo seba nestastna,dost penazi,rano sa mi nedalo dychat a ta panika,ked som mala ist niekde,ked som vedela, ze tam nebudem moct fajcit..teraz mi staci tato vecicka a uz sa nikdy nechcem vratit k normalnym... len sa chcem opytat, ci nahodou neviete,kde sa daju kupit e cigarety, co maju hrubku slimky..videla som to v kaviarni jednej kocke..taka pekna ruzovucka bola..nikde na nete to neviem najst...
Dôkaz, že elektronická cigareta je zdravšia, neexistuje
02. september 2009, 21:45
Topiaci sa slamky chytá! Vyskúšali ste všetko možné, aby ste prestali fajčiť, a nič nepomohlo? Ak ste sa rozhodli vložiť poslednú nádej do elektronickej cigarety, buďte opatrní. Tento propagovaný revolučný výrobok pre fajčiarov útočí na vaše zmysly tvrdeniami, že ide o zdravšie fajčenie. Dá sa však zdravšie fajčiť?
www.pluska.sk
Ja si objednávam veci z www.elektrocigareta.net .Porovnával som s kadekým a musím povedať že majú najlepšie ceny. Veci čo si tam objednávam mám na druhy deň doma :) Mám elektronickú cigaretu ego W už piaty mesiac a zatiaľ úplne bez problémov. Ja teda osobne odporúčam ego W.
No, to je na nervy s tými cigaretami!
ja som fajcil v poslednej dobe cca uz 30 cigariet denne... krabicku za den v priemere davam uz nejake tie roky (cca 10)
pre silneho fajciara (vlastna skusenost) odporucam drasticku proceduru: prestat na nejaky cas uplne fajcit (u mna to bolo konkretne 2dni) akonahle som to nevydrzal siahol som po e-cigarete... malo to velmi dobry efekt a telo si takmer okamzite zvyklo na prisun nikotinu z e-cigarety zaroven som vsak pocitoval minimalnu chut po klasickej cigarete... za dalsie 2 dni chut na klasicke cigarety uplne presla
taham to uz tak 20 dni a som uplne spokojny
klasicke cigarety mi zacali doslova smrdiet a neviem si predstavit ze by som ich znova zacal fajcit...
model elektorinickej cigarety som si vybral eGo-T a liquid s obsahom 16mg nikotinu na 10ml ktory mi v priemere vydrzi 7,5 dni
cigarety ktore som fajcil obsahovali 0,8mg nikotinu na 1 cigaretu a teda pri pocte 30ks denne som svoje telo toxikoval 24mg nikotinu denne!!! teraz pomocou e-cigarety vyfajcim v priemere 2,13mg nikotinu denne (a okrem potravinarskej latky v liquide si mozem odpocitat dalsich 10tisic latok vratane dechtu ktore uz telu dalej nedodavam)
dalsi pozitivny efekt prechodu na e-cigaretu je vyrazna (velmi vyrazna) uspora penazi
myslim ze dalsi komentar nie je potrebny
Doporučuji tyto: www.equit.cz
odporucam pozriet na blog na www.elektronickacigaretashop.com, tam mas vela informacii o e-cigaretach
Ludia poradte, co je najlepsie klasicky atomizer, tank, alebo clearomizér ci giantomizer. A kolko vam vydrzi.
super, diky moc za prispevky, eGo