Včera som to videla v správach, tak ma to zaujalo, hlavne ma zaujímajú osobné skúsenosti, či vám to chutilo, či ste prestali fajčiť, za koľko ste to kúpili, či to bez problémov funguje atď. Na iných fórach neviem čo je reklama a čo osobná skúsenosť :)
Elektronická cigareta - skúsenosti
Nerada by som zle poradila, niesom tiež v tom expertka. Znami my doporučoval ist na joyetech ego c ( okolo 70eur) ale po konzultaci s predajcom som kupila vision s vision clearomizerom , cena do 60eur
Ahoj siri. Mne poradil kolega v práci pri výbere a trochu ma usmernil predajca k mojej spokojnosti
ahoj tanicka porad mi ako ti poradili, lebo aj ja si chcem kupit e cigaretu - som slaby a z strefny fajciar ale vobec sa nevyznam v tych druhoch,,, Klikla som aj naten RAJ ALE KED POROVNAVAM CENY JE TO SKORO O POLOVICU LACNEJSIE AKO INDE A TO SA MI NEZDA
Nechcela by som sa nikoho dotknuť, neviem či tu robite rekladu danemu eshopu s názvom RAJ atd,ale myslim že ano, ale sady za 25eur nedoporučam ludom ktory to s prechodom na elektonicku cigaretu myslia vážne,ale ego-T je už rok za zenitom a skôr odradí ako pomôže, je kopa modernejších a výkonnejších e-cig ..... Ja som si nechala poradiť a nelutujem
odporúčam :) sám som si kupil, aj pre brata, a musím povedať že parádička ...
www.darcekovy-raj.sk
odporúčam :) sám som si kupil, aj pre brata, a musím povedať že parádička ...
www.darcekovy-raj.sk
Ahojte, tiež pridávam k spokojným e-fajčiarom tejto doby. Sice som prešla len pred necelým mesiacom, ale už začínam na sebe cítiť zmeny. :-) A ako všetci vraveli, už my dosť smrdi fajčiarsky dym a zápach ako taký :-( Že som sa neprinútila už skôr nato . Zatial nemám moc skúsenosti kde nakupovať, ale sadu som kupila na www.ego-cigarety.sk a náplne si kupujem na bottovej tu v BA , neviem teraz ako presne ta predajna volá. Najviac my chutí dezert sip od dekangu. Už len muža prehovoriť nato :-))))))) Pekný deň
www.darcekovy-raj.sk
Odporúčam :) sám som si kupil, aj pre brata, a musím povedať že parádička ...
Ahojte. Tiež som dostal cigu k narodkám, frčim už skoro 5mesiacov. Použivam sadu vision 2.0 (clearomizer) s tank systemom neda ani porovnať, kupujem na www.ego-cigarety.sk . Velká spokojnosť, značkové a kvalitne produkty VISION a JOYETECH. A velka výhoda - osobny odber v trenčíne. Za mňa odporučam :-)
Ja osobne som najviac spokojný s ecigaretou Joyetech eCab a jednoznacne tabak od znacky Liqua ja objednavam zo stránky www.liquas.sk a stale dostanem darcek k nákupu a poradenstvo pri nákupe super. vrelo odporucam pre efajciarov