Včera som to videla v správach, tak ma to zaujalo, hlavne ma zaujímajú osobné skúsenosti, či vám to chutilo, či ste prestali fajčiť, za koľko ste to kúpili, či to bez problémov funguje atď. Na iných fórach neviem čo je reklama a čo osobná skúsenosť :)
Elektronická cigareta - skúsenosti
Máš pravdu Laco 750 systémy T-éčko a W-éčko sú prekonané. Pred dvoma týždňami som prešiel na clearomizér CE10+, ktorý je niekedy označovaný aj ako T2 CC a je to obrovská zmena. Vynikajúca dymivosť, výborný HIT, výborné odparovanie nikotínu, jednoduché plnenie nalievaním a možnosť výmeny žhaviča robí z tohoto systému jedničku na trhu. Vrelo odporúčam. Predajne, kde tento systém predávajú sa nachádzajú v DK, NO, LM, MT, RK, NT, PB, PP, Partizánske, NZ, ZM, ZA, ZV a Tvrdošín.
E-GO T som raz mal a nebol som s ňou spokojný. Pretekala a ani dymu nebolo moc. Ja ti viac odporúčam E-GO W. Už to fajčím dva roky a som maximálne spokojný. Je to to najlepšie čo na trhu momentálne existuje.
Odpoviem iba v rýchlosti na tvoju hlavnú otázku. Osobne mi fajcenie e-cigarety chuti. Treba si vsak dat pozor cim to plnis teda e-liquid nápln. Existuju aj smejdy ale aj kvalitne. Radsej by som sa sustredila na kvalitnejsie naplne vyrobene v EU nie vyrobene v Cine. Fajcit som prestala klasicke cigarety. Teraz fajcim uz iba elektronicku. Kupila som sadu 2 cigariet od firmy VISION - Kanada. V sade boli 2 cigarety teda 2x1100 mAh baterie trocha som priplatila po skusenostiach mojich kamaratov co pokupili lacne smejdy tak za moju e-cigaretu som zaplatila cca 60euro. Odporucam system s clearomizerom. Je to trocha vacsie ako nejaky eCab ale dymivost a chut je paradna. Aj mesacne naklady na prevadzku ma vychadzaju cca 15euro. Cize cela cigareta funguje bez problemov ale fakt netreba kupovat lacne smejdy. Kupovala som na www.e-cigaretka.sk
je to link na joytech ecab - taka babská ciga :-)
inak priznám sa , strašne som chcela túto :-) www.ego-cigarety.sk
kupovala som cez internet, ale telefonovala som najprv s nimi. Pán my vcelku dost povysvetloval ale konečne rozhodnutie nechal na mne a bola vcelku prekvapena, že my ponukol lacnejšiu alternativu ako chcela.
AHOJ ALE KUPOVALA SO TO CEZ NET ALEBO V PREDAJNI ? AJ TAK DIK ESTE SA ROZHODUJEM, KAMARATI DALI ZA NU PRIEMERNE 50E
JA ROZMYSLAM ZE VYSKUSAM NAJPRV SI KUPIT JEDNORAZOVKY ,,, PRE ISTOTU