Elektronická cigareta - skúsenosti

katarinap

e-Go: gratulujem k uspechu, drzim palce a to este okrem toho ze nesmrdis ake budes mat biele zuby... Ja co fajcim e cig mam pocit, ze fajcim aj menej. Predtym som mala stres, ze niekde nebudem moct fajcit tak som si zapalila aj 2-3 "do zasoby", co je jasne ze blbost a toto mi teraz nehrozi.:-)

e-Go

Daj si do vyhladavaca jednoducho eGo-T Ja za seba jednoznacne odporucam nekupovat lacne carachy /niekde na zlavach som videla uz aj za 7€!!!/. Myslim, ze ak je prva skusenost negativna - napr. je treba prilis silno tahat, nie je dostatocna tvorba dymu...- tak to hned odradi a neskusame to potom uz s nicim alternetivnym. Moja stala 68€.
Tie cigy sa odlisuju hlavne sposobom plnenia - eGo-T ma princip jednoducheho dolievania naplne - a dalej je treba zohladnit vykonnost baterky - bezne sa predavaju 650mAh, ja som kupila 950mAh ale na nemeckych strankach som nasla uz aj 1100mAh.
Cerstva skusenost - slubila som pozriet naplne aj v kamennych obchodoch - potvrdzujem, ze maju v lamacskom Tescu v trafike oproti pokladniam. Kupila som si presne taku, aku som objednala aj z netu, samozrejme ale o 1,90€ drahsie. Takze ako "zachrana" aspon viem, ze tam su, kvoli cene ale asi budem aj tak objednavat cez net.
Dnes som druhy den bez klasickych cigariet, tesim sa a hlavne - NESMRDIA mi veci, vlasy... :-)

e-Go

Ja svoju taham praveze uplne jemne, mam manualnu baterku, taham jemnejsie a dlhsie ako klasicku cigu. "Dymu"-pary vydava pozehnane :-)
Niekde aj v riadnych kamennych trafikach sa vraj da kupit liquid, skusim dnes pozriet v lamacskom Tescu - dam vediet. Lebo vazne - cakat na napln tyzden cez net - dost zleee.

matolog

tiez som si kupil e-cigu. bilancia: 15 rokov fajcim asi krabicku na den. na e-cigu som presiel hned a vydrzal som 5 dni (len prvy den som mal jednu normalnu, potom uz nie).

nanestastie mi dosli patrony a dalsie dosli az o tyzden, tak sa to prerusilo. teraz mam patronov zasobu, ale fajcim normalne - cakam pokial budem mat take obdobie, ze aspon tyzden nebudem vychadzat z domu a potom uplne prejdem na e-cigu.

s tym kaslanim a dusenim mam podobne skusenosti - asi konzistencia dymu nie je uplne taka ako pri normalnych cigaretach a tiez treba trocha viac tahat, tak to moze byt asi z toho.

e-cigaretu som kupoval v akcii na tejto stranke: mega-discounts.sk

e-Go

Takze ani vecer som sa uz neuchylila k normalnej cigarete. Pravda je, ze som sla s elektronickou na balkon este asi 4x /moja zvycajna davka cigariet je okolo 10-12 denne/, ale zaspavala som prvykrat po mozno 10tich rokoch tak, ze som za den vyfajcila 1 cigaretu.
Rano ma bolelo hrdlo - neviem, ci zhoda nahod, alebo to nejak suvisi s "parčenim", hoci nemyslim. Tak uvidime dnes.
Inak len pre uplnost - fajcim uz skoro 20 rokov s jednou 3rocnou prestavkou. Takze aj jeden den bez cigariet je pre mna super...

e-Go

Je 17.15 - dnes som stihla este rano vyfajcit obycajnu cigaretu, v praci ma uz cakala elektonicka - a doteraz som obycku v ustach nemala. Kazdu situaciu pocas dna, kedy by som za normalnych okolnosti bola sla fajcit /7x zatial/ som nahradila e-Go a zatial mi teda vazne nechybala normalna cigareta. Kym pojdem spat, vyfajcila by som este takych 5 cigariet, sama som zvedava, ci ich vsetky nahradim elektronickou.
Inak Mustafa tu pisal pred casom, ze ju fajcil POL HODINU - tak pravdu povediac, si to neviem predstavit. Mna ta moja tak klasicky "skrabe" v krku, proste si nemyslim, ze by som mala potrebu tahat ju ani 10 min., nie to este pol hodinu.

e-Go

Pridavam prvu skusenost s mojou el. cigou.
Po dobiti baterky som naplnila tank liquidom - uplne bez problemov, ked ho vsak budem doplnat doma, asi pouzijem injekcnu striekacku, hoci sa dalo aj bez nej. Mam manualnu bateriu, takze musim stlacat ten gombik pri potiahnuti - na toto si budem musiet zvyknut. No a to slukovanie je uplne v pohode, taham ako beznu cigaretu, povedala by som, ze este jemnejsie. Pri vtiahnuti do pluc citim niekde v hrdle taky "normalny" pocit ako pri slukovani klasiky, co je fajn. Bala som sa, ze to bude slabsie. Dymu pri vyfuknuti je habadej, co tiez hodnotim kladne a hlavne - NESMRDI :-) V celku prve dve "fajcenia" hodnotim pozitivne. Uvidime, nakolko mi to dnes nahradi potrebu zapalit si tabak. Snazim sa dodrziavat tie "ritualy", kt. som mavala pri klasickom fajceni - vyjdem na balkon aj s kavou...hoci by som teoreticky nemusela, ale budem takto klamat podvedomie. Uvidime dalej.

katarinap

e-Go: s tou baterkou ste dobre urobili, ja som si az neskor kupila silnejsiu, nebavilo ma to stale nabijat...Vela stastia, a nehadzte ju hned do kosa ako moja kamaratka. :-)

Najčítanejšie články