Elektronická cigareta - skúsenosti

e-Go

Dva tyzdne uplne bez klasickej cigarety. Slo to napodiv plynule a lahko. Mala som asi 2x chut zapalit si, ale zahnala som tu myslienku a ficim teda iba na mojej eGo. Netvrdim, ze to je optimalne riesenie, ale urcite 100nasobne lepsie ako klasicke cigarety. Uvidime, mozno je to len prechodna stanica k tomu, aby som mebrala medzi prsty nic.
Z mojho pohladu - odporucam.

e-Go

Siesty den bez klasickych, iba s e-Go :-)
Dnes som bola v spolocnosti kamosky, kt. pri mne fajcila a popijala kavu. Ja som vytiahla svoju "fujaru" /tak mi ju nazval synovec/ a vobec ma nelakalo zapalit si s nou. Pobolieva ma cely den hlava, snad to nejak nesuvisi s "abstakom"..., nevadi.
Urobila som dnes dost neprijemnu chbu - prstami od liquidu som si nevedomky posuchala oci - PRVY A POSLEDNY KRAT!!! Stipalo to jak hovado! NEODPORUCAM! :-)

Milos1974

ahojte mam ego T a hulim to 3dny je to dobre lebo ta stara klasika mi uz smrdi. fajčil som asi 20 rokou a zrazu elektricka cigareta šup a uz ju mam doporučujem super.

e-fajčiar

Ja mám podobnú skúsenosť s clearomizérom. Stáva sa mi to však len vtedy, keď pri plnení dám do nádržky príliš veľa liquidu, vzniká tam tlak, ktorý potom vytláča liquid cez závit von.

e-Go

Dnes som piaty den bez normalnej cigarety, pravda je taka, ze mi nechyba, ale elektronicku taham asi tak 15x za den /vecera/.
Rano som mala mensi problem s presakovanim liquidu v oblasti, kde sa atomizer srubuje do baterky. Dotiahnute to bolo dost, tak som skusila vymenit cartridge za novy, uz to nerobi, ale zda sa mi priskoro vymienat cartridge po 4 dnoch...zeby sa opakovanym naplnanim zvacsil ten otvor, kt. sa nasuva do atomizeru...??? Mali ste niekto podobnu skusenost?

e-fajčiar

e-Go, ak ti baterka vydržala dva a pol dňa, tak to je v poriadku

matoK, dík za upozornenie, myslel som si, že v žuvačkách a náplastiach je nikotínu menej, zdá sa, že som kecal nezmysly. Avšak nie som predajca e-cigariet, som normálny konzument.

e-Go

Na eGo-T uz ziadna vata nie je, nalieva sa to len do takeho "zasobnika", tak snad pochopim, kedy to uz bude nutne vymenit.
Baterku som dobijala zatial raz - vydrzala mi dva a pol dna...co sa mi zda trosku malo na jedno dobitie, alebo je to ok, vychadza to asi tak na 500 potiahnuti...cakala som asi viac, ale neviem.

e-Go

Treti den - bez potreby zapalit si riadnu cigaretu :-) Viem, ze je to nic, ze je predcasne tesit sa, ale aj tak - TESIM SA!

Kedy a ako zistim, ze je potrebne vymenit tu spicku, kt. sa naplna liquidom? Mam tie prve tri dni stale iba jednu a doplnam to tam. Zavisi to len od hygieny? Dik.