Včera som to videla v správach, tak ma to zaujalo, hlavne ma zaujímajú osobné skúsenosti, či vám to chutilo, či ste prestali fajčiť, za koľko ste to kúpili, či to bez problémov funguje atď. Na iných fórach neviem čo je reklama a čo osobná skúsenosť :)
Elektronická cigareta - skúsenosti
Dva tyzdne uplne bez klasickej cigarety. Slo to napodiv plynule a lahko. Mala som asi 2x chut zapalit si, ale zahnala som tu myslienku a ficim teda iba na mojej eGo. Netvrdim, ze to je optimalne riesenie, ale urcite 100nasobne lepsie ako klasicke cigarety. Uvidime, mozno je to len prechodna stanica k tomu, aby som mebrala medzi prsty nic.
Z mojho pohladu - odporucam.
Siesty den bez klasickych, iba s e-Go :-)
Dnes som bola v spolocnosti kamosky, kt. pri mne fajcila a popijala kavu. Ja som vytiahla svoju "fujaru" /tak mi ju nazval synovec/ a vobec ma nelakalo zapalit si s nou. Pobolieva ma cely den hlava, snad to nejak nesuvisi s "abstakom"..., nevadi.
Urobila som dnes dost neprijemnu chbu - prstami od liquidu som si nevedomky posuchala oci - PRVY A POSLEDNY KRAT!!! Stipalo to jak hovado! NEODPORUCAM! :-)
Ja mám podobnú skúsenosť s clearomizérom. Stáva sa mi to však len vtedy, keď pri plnení dám do nádržky príliš veľa liquidu, vzniká tam tlak, ktorý potom vytláča liquid cez závit von.
Dnes som piaty den bez normalnej cigarety, pravda je taka, ze mi nechyba, ale elektronicku taham asi tak 15x za den /vecera/.
Rano som mala mensi problem s presakovanim liquidu v oblasti, kde sa atomizer srubuje do baterky. Dotiahnute to bolo dost, tak som skusila vymenit cartridge za novy, uz to nerobi, ale zda sa mi priskoro vymienat cartridge po 4 dnoch...zeby sa opakovanym naplnanim zvacsil ten otvor, kt. sa nasuva do atomizeru...??? Mali ste niekto podobnu skusenost?
e-Go, ak ti baterka vydržala dva a pol dňa, tak to je v poriadku
matoK, dík za upozornenie, myslel som si, že v žuvačkách a náplastiach je nikotínu menej, zdá sa, že som kecal nezmysly. Avšak nie som predajca e-cigariet, som normálny konzument.
Jaj, to som si neuvedomila, to je uz iny system. Chystam sa ho kupit....
Na eGo-T uz ziadna vata nie je, nalieva sa to len do takeho "zasobnika", tak snad pochopim, kedy to uz bude nutne vymenit.
Baterku som dobijala zatial raz - vydrzala mi dva a pol dna...co sa mi zda trosku malo na jedno dobitie, alebo je to ok, vychadza to asi tak na 500 potiahnuti...cakala som asi viac, ale neviem.
Ja ju menim tak kazde 2tyzdne, to uvidis, ze ta vata je taka zdupana....
Treti den - bez potreby zapalit si riadnu cigaretu :-) Viem, ze je to nic, ze je predcasne tesit sa, ale aj tak - TESIM SA!
Kedy a ako zistim, ze je potrebne vymenit tu spicku, kt. sa naplna liquidom? Mam tie prve tri dni stale iba jednu a doplnam to tam. Zavisi to len od hygieny? Dik.