Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

carey

Maoam - kebyze schudnem za noc urcite sa tesim, ale takto je to viac zasluzene kede makame a viac si to cenime.
Ja chodim do fitka cvicit, doma nemame priestor a ani peniaze na to nemam aby som si kupila taky kvalitny stroj. Byvam s rodicmi takze sa musim najskor im prisposobit. Ja som uz behat skusala, ale strasne rychlo som sa zad&ychala, pichalo ma v boku a citila som sa na odpadnutie asi ma to demotivovalo, viem ze na zaciatok nemozem cakat ze ubehnem neviem kolko, ale aj tak nebavilo ma to.

Maoam

xdanielax: dakujem :-)

Carey: no my sme si ocividne veeelmi podobne :-DDD, presne taka som aj ja, ja by som sa nemohla kazdy den cvicit, by sa mi nechcelo :-DDD a tiez to tak robim, ze 2x riadne a zvysok uz len pomimo tak aby sa nepovedalo :-DDD a presne, tiez uprednostnujem vo vnutri alebo doma :-DD, no s tym schudnutim za noc :-DDDD to by bolo, co.. sa zobudis a o 5 kg menej :-DDD

xdanielax

Maoam, urcite behaj so sporttesterom. A vobec sa nestrapnis! Ved beha naozaj kde kto. Aj vselijake tety rychlu chodzu davaju vymodene v sportovych outfitoch s tymi palickami :)) Trosku smiesne, ale hovorim si, ze dufam ze aj ja budem v ich veku vo forme!

Davaj pozor ako dychas, a na zaciatku to striedaj s rychlou chodozou a uvidis ako sa budes tesit, ked sa ti casom zacne zlepsovat kondicka :)

Luckatucka

Lilla : no tak Ty si mladucka a co chces chudnut,ved mas super vahu :-) pri svojej vyske s takou vahou musis byt kocka,nie ze budes chudnut pod 55kg to by si uz bola prilis vychudnuta.

carey

Maoam - ja som tiez taky kludas ako ty a stac.bike mi nevadi ani steper a uplne najlepsie je ked zo mna tecie pot hihi, sa aj utieram ale to vydrzi chvilku a zas, tak 2x do tyzdna si idem zacvicit viac ze zo sema vidam maximum, a potom 2x tak skor v pohode, striedam to aj je to fain, lebo potom ani taka unavena nie som. Ja som tiez chcela vonku behat, ale mna to dako nechytilo, asi to bude tym ze nemam na to kondicku, to uz radsej tu rychlu chodzu praktizovat

Luckatucka

Maoam : tak zase az do Vianoc nie :-) Ja si dam asi ciel do 1.9 schudnut na 65kg,to je asi realnejsie,a potom uvidime.Miery neviem kolko cm zhodit kedze sa budem merat zajtra.

Maoam

xdanielax: dakujem za tip, uvidim...len ja sa nechcem strapnit, lebo urcite vydrzim bezat tri minuty a uz budem odpadavat...:-(((( vo vnutri na pase som chcela nabrat najprv trocha kondicie, predtym, nez vyjdem medzi normalnych ludi :-DDD, ale mas pravdu, inak mne nuda nevadi, ja som dost kludny clovek takze mne aj stacionarny velmi vyhovuje a nenudim sa na nom :-DDD, ale mas pravdu v tom ze CAS ubehne iste ovela rychlejsie, kebyze som vonka...to sedi, dnu je to niekedy fakt otravne, clovek cumi na cas a to sa vlecie, iba ak sa odputa niecim (hudba, telka)

Lucka: no tak ty uz mas vlastne normalnu hmotnost, takze tak rychlo to veru dole uz nepojde, ocakavaj tych 1,5kg do mesiaca, ja som ti uplne na zaciatku pisala, ze si vytyc ciel VIANOCE a myslim, ze budem mat tak trocha pravdu. Na Vianoce mozes ocakavat uspech, taky ocividnejsi.
Ja chcem dat dole tych 5 kg, takze som si povedala ze do Vianoc!!!! Pekne som na seba zatlacila, najprv som chcela ze do jari...ale chcem si to dat ako darcek pod stromcek sama sebe a proste chcem zacat novy rok uz s novou postavou.

Luckatucka

carey : len chod,spanok je pre chudnutie dolezity :-)
Lilla : Ty mas kolko rokov,vysku a vahu?
Co dnes mate na obed?Ja asi kuracie maso a zeleninovy salat.

Lillla

Carey: Hejhej, je to podla mna lepsie lebo ked plavam s hlavou nad vodou tak ma hned zacne boliet krk.. len dufam, ze si zaplavam, lebo sa bojim, ze bude na tej plavke straaaasne vela ludi :/