Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
joj nie ako proteinovy napoj :) ja som to nepouzivala kvoli zapche, tu nemam aleee len tak, je to vlaknina a cisti to crievko od toxinov a usadenin. kvoli tomu som to jedla.lebo viete vsade okolo je sama chemia ... a mat zdrave creva je zaklad aj pre imunitu. lenze vtedy som fakt, ze neranajkovala, lebo do pohara 2 deci som si dala psyllium, vypila a zapila este asi 4 decami vody alebo caju. a mala somdooost uplne brusko naplnene a menej vody nemozem, lebo potom mam zapchu z toho aj ked vypijem 2 litre denne :D
pise sa tam, ze pol hodinu po vypiti sa smie jest ale ja vobec potom nepocitujem hlad a viem, ze ranajky su zaklad dna a neviem ako to teraz poriesit. :(
Maoam - ono tu kondicku naberies tak za tn mesiac to uz bude ine, ja som zacinala na steperi tak ze 5min a pauza 5min a vydrzala som najskor 20min, potom som vydrzala pol hodku s dvoma prestavkami a teraz vydrzim v kuse aj 45min. takze sa neboj, ono to postupne fakt pojde. na bike zatial vydrzim lahsie stupne, ale neskor asi budem skusat aj vyssie
Ja zasa nechodim do posilky, este sa len chystam,lebo mam este velmi zlu kondiciu, takze az neskor...
Maoam - hej dala som si ho 2x a normalne to zabralo, dava si ho aj sestra :)) No aspon ze ty mozes cvicit doma, ja som teraz prec ale nevadi, bola som vcera. Zajtra idem k obvodnej lekarke sa spytat ohladom preventivky ze kedy a potrebujem ist k alergolovi, mam teraz v lete dost problem sa vyhadzem a neviem z coho sakra :(
Carey: no ved, mne to pride take velmi nudne, ale co poznam ludi co behavaju, tak su fakt krasne stihlunki...uprimne obdivujem, ze ich to bavi ale pre nich je to uz ako zavislost, tak si na to navykli a citia sa pri a po tom uzasne (udajne),
ten sirup zabral? vyborne, tesim sa :-))
Tak ja idem na tie moje neskore ranajky, prazenica z 2 vajec, s cibulkou a pazitkou, na masle + dva chleby a dnes idem na stacionarny som sa rozhodla, aspon 30min
Maoam - no mozno hej kebyze to niekto ukaze, tak by to bolo fain. Mne kadzy hovori ze beh je najlepsi pre chudnutie, ale tak co ked ma to nebavi, isla by som raz, 2x a prestala by som.
Heartherka - ja som to pouzivala kvoli zapche, ale teraz mam ten sirup a to mi pomohlo uzasne :), no ono sa to da rano nalacno s troskou vody, aby ti to zhustlo a jasne ze potom ti to trosku nabotna v brusku ale mala by si aj normalne ranajkovat
Heatherka : ale psyllium je na dobre vyprazdnovanie criev,nie na chudnutie.A ked uzivas psyllium tak min.2l vody denne.Ale nepouzivaj to ak chces len chudnut to nie je proteinovy napoj.
Ja idem na tu plavku tak ahojte :))
Carey: ved toto, presne, zadychanie sa, pichanie v boku (nespravne dychanie), mozno by to chcelo niekoho, kto by mi ukazal ako spravne behat a tak.
Heatherka: poznam to ale neuzivam to, neviem ako ostatne baby? Nie je to aj na to aby clovek nemal zapchu a tak?
babyyyyyyy sa chcem opytat, papate niektora psyllium ?? :) lebo ja to mam doma, niekedy som to jedla ale prestala som, strasne to chutilo :D aaaale chcem zacat, ale najlepsie je to jest rano nalacno, lenze ja ked to vypijem a zapijem vodou som ,,najedena,, a tym padom potom ranajky nepotrebujem. az desiatu.
poznate to ?:)