Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Ste ma navnadili, vyskusam to psyllium aj ja.
Heatherka
ja jem psyllium kazdy den uz dlhu dobu a musim povedat, ze je to citelny rozdiel co sa tyka travenia, nafukovania, stolica pravidelna ako hodinky a niekedy aj 2x denne, proste ja si to neviem vynachvalit. Pridavam si to do ranajok - do jogurtu s vlockami, robim si taku kasu, ale pokial mas napr. jogurt na desiatu mozes aj tam. Nemusi sa nutne rozpistit a vypit, mne napriklad takto nechuti. A ked si ho das do toho jogurtu alebo do dzusu k desiate, staci, ked budes pit potom, nemusis hned vydrulat pol litra :)
Carey: u mna dnes klud, je nedela a caka ma narocny tyzden,tak neplanujem nic :-) teda okrem oddychu, daco si pozriem nejaky film, fajny obed bude (ryba + zelenina), poobede kavicka a tak...pianko :-D.
Maoam : super,sikulka.Peknu sprchu a potom dobru chut.Ja budem cvicit az poobede.
carey : nemam nic na plane,kamosky isli s priatelmi na vylet.Jedna isla na kupko,potom idu na veceru a do kina.Dalsia isla vcera s priatelom na dovolenku.Dalsie 3 kamosky byvaju daleko.Takze asi tak je to s mojimi kamoskami :-) Priatela nemam,takze ostava mi ist niekam sama,co robim stale,takze ma to uz nebavi alebo byt doma,ist k babke.No kocky,vazte si svojich priatelov (urcite si ich vazite) lebo dnes je laska vzacna.Je fajn,ze mate byt pre koho sexi,ma Vas kto objat,mate s kym ist na veceru,sportovat a hlavne milujete ho a on Vas.
Tak 30 min stacionarny je za mnou. Som hotova, idem do sprchy.
No na desiatu som si dala par jahod :) mnam dobre mi padli a uz sa aj tesim na obed, mate dnes nieco na plane? teda okrem cvicenia
Heatherka : ja viem,psyllium dobre poznam,moj dedko to uziva.No neviem aj by som to kazdy den neuzivala,ale ako chces.
hm, psyllium je cista vlaknina, je to supka skorocelu indickeho, ktora uz neobsahuje nic.ak pijes vela vody hybe crevami a pomaha pri zapche, ak nepijes vela vody skor upchava a pomaha pri hnacke.
ja praveze chcem jest psyllium kazdy den, kvoli tomu, ze cisti creva a to, ze pomaha pri zapche nie je prvorade pozitivum, skor to,ze cisti od toxinov.
aby nevznikla hadka, jednoducho ja to chcem jest a hladam niekoho kto to je tiez a ako to riesi s ranajkami :)
nemozem tu dat link ale aspon copy :) Vláknina Psyllium (vláknina) - skorocel indický
Vláknina Psyllium (sypaná 50 g) má schopnosť absorbovať vodu a usadené škodliviny zo zažívacieho traktu. Pozitívne pôsobí v týchto oblastiach:
Psyllium reguluje stolicu
čistí tráviace ústrojenstvo
Psyllium dáva do pohybu „lenivé črevá“
pomáha pri redukcii hmotnosti
Psyllium znižuje riziko rakoviny hrubého čreva
znižuje hladinu cholesterolu a cukru.
V tráviacom trakte až 14-krát zväčšuje svoj objem a pohlcuje nadbytočnú tekutinu za vzniku gélu. Gél na seba viaže jedovaté splodiny a očisťuje tráviaci trakt, priaznivo ovplyvňuje stolicu (významná pomoc pri prevencii proti rakovine).
Pripravuje sa tak, že 1PL Psyllia sa rozmieša v studenej (izbovej teplote) vode (cca 0,25 l) !!!nevarí sa!!! a rýchlo sa vypije; ďalej je možné namiešať si Psyllium do jogurtu. Ak necháte riedenú zmes odstáť, Psyllium absorbuje vodu a zrôsolovatie – nedá sa vypiť. Počas tejto kúry je rozumné dodržovať pitný režim.
Odporúčame:
pri zápche sa užíva 2 až 3 krát denne na lačno (mieša sa v neperlivej vode alebo čaji);
pri hnačke sa užíva 1 až 2 krát denne na lačno (môžete primiešať aj do jogurtu).
Obsahuje: Psyllium flavum testa (skorocel indický - Jitrocel indický).
Heatherka : neuzivaj to ak mas z toho zapchu a ak potom neranajkujes.Daj si to max.1x tyzdenne ak uz,ale nema to pre Teba ziadny zmysel.Psyllium nie je detox na cistenie criev a obsahuje latku,ktora je potrebna ak nemas zapchu,inak nie.