Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

carey

kebyze idem von, tak to neni take hrozne lenze som zabudla ze periem, tak este pol hodinu musim cakat, chcela som daku drobnost kupit frajer.sestre lebo mala narodky pred tyzdnom a nebola som s nou.. hm uvazujem ze co take, kupila som pekne nausnicky ale este by to nieco chcelo, uvazujem nad takym naramkom z kamienkov pekne to bolo alebo daku cokoladku

carey

Maoam - no musim vydrzat, som sa radsej napila vody, inak citim ze brucho mam plne, ale mozog zacina uvazovat nad inymi moznostami :))

Maoam

to su tie divne chute pred MS, mne sa pecu v rure kolaciky a to som fakt nic neplanovala!!! no ale co mam vyhovorku, kramy :-DDDDDD

Maoam

Carey: malickost nezaskodi, zasluzis si, co na sebe tak makas :-)

Skrina :-DDD ja som toto robila pred tyzdnom a nasla som dvojo rifli, do ktorych nemam sancu sa vpratat, su krasne, nadherne ale...no tie som nosila ked som vazila 54-55...tak tie som si teraz vylozila uplne navrch aby som ich mala na ociach vzdy, ked skrinu otvorim :-D + som si vyskusala plavky, ktore som si kupila v tom obdobi a sa divim, ze neprasklo zrkadlo :-DDD, oni su este aj take svetlejsie, ruzovo-hnede, krasne ale vyzeram v nich teraz hrozne.

carey

ja som upratovala skrinu s oblecenim, priatel teraz isiel cvicit s kamaratom tak uvazujem ze skocim na chvilu von sa vyvetrat, okolo 17.00 ideme k frajerovej sestre ona stavia dom tak ideme pokukat, pokecat trosku, dufam ze ma nezlaka na kolac alebo zmrzku lebo to je jej zavislost :)

Maoam

Hej, citala som, lebo inak budem mat zapchu :-DDD. Inak to je len dobre, lebo ja mam sklony zanedbavat tekutiny. Aspon sa dotlacim.

Maoam

Tak dievcata, zmena programu, peciem keksiky, take zdrave celozrnne s kakaom, aby som mala co jest ked to na mna pride. Kuchynu uz rozvoniava, budu aj ku kavicke. Nechcem si uplne odvykat od maskrt, lebo ked teraz nic nebudem jest a potom zasa zaradim, tak zasa budem z toho priberat. TAkto len trocha zredukujem, ale nevynecham uplne. Radsej pridam pohyb.