Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Kedze ma rada sladke, urcite dobru velku cokoladu! Alebo fajne pralinky :-D
kebyze idem von, tak to neni take hrozne lenze som zabudla ze periem, tak este pol hodinu musim cakat, chcela som daku drobnost kupit frajer.sestre lebo mala narodky pred tyzdnom a nebola som s nou.. hm uvazujem ze co take, kupila som pekne nausnicky ale este by to nieco chcelo, uvazujem nad takym naramkom z kamienkov pekne to bolo alebo daku cokoladku
Maoam - no musim vydrzat, som sa radsej napila vody, inak citim ze brucho mam plne, ale mozog zacina uvazovat nad inymi moznostami :))
to su tie divne chute pred MS, mne sa pecu v rure kolaciky a to som fakt nic neplanovala!!! no ale co mam vyhovorku, kramy :-DDDDDD
ach zacinam byt hladna a mlsna a to som jedla o pol 1, takze este nemam narok jest az tak o hodinu
Carey: malickost nezaskodi, zasluzis si, co na sebe tak makas :-)
Skrina :-DDD ja som toto robila pred tyzdnom a nasla som dvojo rifli, do ktorych nemam sancu sa vpratat, su krasne, nadherne ale...no tie som nosila ked som vazila 54-55...tak tie som si teraz vylozila uplne navrch aby som ich mala na ociach vzdy, ked skrinu otvorim :-D + som si vyskusala plavky, ktore som si kupila v tom obdobi a sa divim, ze neprasklo zrkadlo :-DDD, oni su este aj take svetlejsie, ruzovo-hnede, krasne ale vyzeram v nich teraz hrozne.
ja som upratovala skrinu s oblecenim, priatel teraz isiel cvicit s kamaratom tak uvazujem ze skocim na chvilu von sa vyvetrat, okolo 17.00 ideme k frajerovej sestre ona stavia dom tak ideme pokukat, pokecat trosku, dufam ze ma nezlaka na kolac alebo zmrzku lebo to je jej zavislost :)
Hej, citala som, lebo inak budem mat zapchu :-DDD. Inak to je len dobre, lebo ja mam sklony zanedbavat tekutiny. Aspon sa dotlacim.
Tak dievcata, zmena programu, peciem keksiky, take zdrave celozrnne s kakaom, aby som mala co jest ked to na mna pride. Kuchynu uz rozvoniava, budu aj ku kavicke. Nechcem si uplne odvykat od maskrt, lebo ked teraz nic nebudem jest a potom zasa zaradim, tak zasa budem z toho priberat. TAkto len trocha zredukujem, ale nevynecham uplne. Radsej pridam pohyb.
ale musis vela pit potom... :)