Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Dobre rano prajem:) Vcera som sa odmerat nemohla, lebo som nenasla meter.. :D tak hadam inokedy.. a dnes na ranajky este neviem co si dam, ale asi nejake celozrnne pecivo :) a potom ideme na plavaren s kamosmi, tak tam si zaplavam :) plavate aj vy pri chudnuti?
Nemala by si cvicit pri 125-130? Pri tom sa chudne.
Maoam - aj ja si myslim, sak zasa dobre mas dietu, ale neviem ci sa da nonstop jest len zdrave veci, ja dnes na obed vyprazany kuraci rezen, ale ako poradila xdanialax, dam si dolu ten vrch tu struhanku a zjem len masko, zemiaky a paradajky.
xdanielax - no ja som tu z BA a bingham myslim ze ostatne baby su z inych miest.
xdanielax : a cvicim pri frekvencii 60% - 65% svojej max.tepovej frekvencii,teda 117 - 120 pulzov.Ale uz po tolkych rokoch cvicenia ho ani velmi nepouzivam sporttester.
Myslim, ze raz do tyzdna si mozes kludne nieco take dopriat...v pohode.
vcera som namerala 103 cez rifle, dnes 100 cm cez gatky, tak som to myslela :)
idem baby varit obed majte saaa :)
carey : Ono je to jedenie sacharidov nieco ako sacharidove vlny,ze si 1x za 10dni sa clovek poobede kolac alebo na obed spagety a pod.Ma to pomoct viac nastartovat metabolizmus.Ale neskusala som to,tak sa bojim,ze ked si v ten den dam kolac tak z neho priberiem.
Ja tiez dufam,ze naberam svalovu hmotu,a preto nechudnem z kg tak rychlo.
Lucka: ja to citim, chodi sa mi ovela tazsie, velke brucho, rifle su mi tesne, je to hrozne...nic mi nesedi zo skrine a stve ma to, lebo som si v tych casoch kupila vela peknych veci.
Mam zhorsenu kondiciu atd...ano stve ma to.
2-3 kila clovek uz citi, nie to 6.
Hneva ma to a velmi a tak som sa rozhodla to dat fakt dolu, ked ste tu, nechala som sa inspirovat.
Na mna by bolo idealnych tych 55 a to je moj ciel. Takze mam co robit....
dobre rano! tak ja uz po klasickych ranajkach a mam super svalovicu na nohach :)) ked bude cas, tak si pojdem dnes poobede/vecer zabehat - to som zvedava na ten vykon potom :D
Lucka, ozaj necakaj zazraky za dva tyzdne. telo sa musi adaptovat. Aj tak som zvedava na zajtra ked sa zmerias :)
a to kardio co rano robievas, merias si tep tym sporttesterom ci?
Inak baby, vy ste tu vsetky z BA, ci to si len z neznameho dovodu myslim?? :))
Hej, myslim ze max. 1,5-2kg mesacne je take optimum...je to pre telo zvladnutelne a prirodzene a dokaze sa schudnutiu dobre prisposobit aj koza a tak...a je vyssia sanca, ze si to dlhodobo udrzis, lebo chudnes normalne a nie nenormalne.