Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

carey

baby ja uvazujem ze si este idem lahnut :)
Maoam - s tym pomyslenim na to schudnutie za noc ma pobavilo hihi :) to by bolo ake fajne.
Lilla - to mas super ze plavas pod vodou, ja to tak neviem a vzdy som chcela. To podla mna dost rychlo vyformujes postavu.

Luckatucka

Maoam : no ono je to asi pravda,ked clovek naberie nezdravym sposobom zivota kg za pol roka,nemoze ich zhodit za mesiac.Ja som si vzdy myslela,ze uplne normalne je chudnut 4kg-5kg mesacne.Lenze asi nemozem chciet aby som chudla neviem ako rychlo,ked som zhodila zo 76kg na 67kg,teraz to uz pojde asi tazsie.No asi nesmiem prestat cvicit,zdravo sa stravovat a fakt cakat zhodenie 2kg za 2 tyzdne,pre mna bude zajtra uspech 66kg.Aspon budem vidiet,ze chudnem a moje miery,no uvidime.Napr.na zadku mam pocit,ze tym cvicenim sa mi spevnuje,aj stehna,brucho.

xdanielax

Maoam - preco chces vyskusat radsej pas, nez behat po vonku?? Ja som minule bola na pase - lebo bolo moc teplo a poviem ti, je to nuda. Jedina zachrana bola kombinacia TV /bez zvuku/, mojho mp3, radia, par ludi co obcas presli okolo... Na druhej strane ked ides niekam do prirody, alebo hocikam von, tak sa ti stale meni okolie a ani nevies ako ten cas uleti :-)
Ale tiez som kedysi davno myslela ze pas je lepsi, lebo tam mam aj uterak aj pitie aj vsetko, ale nie je to pravda. Vonku ten vetrik a tak, cerstvy vzduch. To je super! A urcite to skus, ja sa vzdy tesim ked vidim nejakeho bezca, vzdy som ich tak obdivovala a teraz si hovorim ze aj ja som jeden z nich! :-)

Lillla

Lucka: Dakujem :) no ja plavam rychlo s dychanim pod vodou alebo kraula inak sa mi neplave dobre.. cize asi si dam dnes tu polhodinku :) a uvidime:) potom by som chcela ist vecer bud na korcule alebo behat, uz mi strasne chyba pohyb.. ja som tak od konca maja asi do zaciatku jula kazdy vecer behavala a to uz potom bola ako droga pre mna,no len prisli prazdiny a dovolenka a tamtohento a musela som s tym prestat, tak som zvedava kolko vydrzim po takej dlhej pauze :D

Maoam

Plavanie - nie je moje oblubene, skor ako relax, dobre to uvolni stuhnute svalstvo, ked ma boli chrbat a tak, takze urcite na uvolnenie tela je vynikajuce. Ja mam najradsej bicykel a v zime korcule. Behu som nikdy neprisla na chut, ale obdivujem vsetkych, ktori behaju. Premyslala som, ci nevyskusam ten beziaci pas...na dnu. Skusal to niekto a ake to je?

Maoam

Dnes po prebudeni som si pomyslela, ze ake by to bolo cool, kebyze za noc schudnem 5-6 kg, zobudim sa a postavim na vahu a mam 54-55! :-DDDD to by bolo, co...ach...ale nic take sa nestalo :-(.

Luckatucka

Lilla : ahoj,aj Teba vitam :-) plavam pri chudnuti ale myslim si,ze to by si musela plavat min. 30 min.rychle tempo aby si schudla,take normalne plavania asi az nejaky velky ucinok pri chudnuti nema,aj ked sa tym pekne formuje zadok,stehna,ruky.No ale min.4x tyzdenne a hodina intenzivneho plavania.

xdanielax

Maoam - to co ty pises je tep. Lucka napisala percenta zo svojej maximalnej tepovej frekvencie. pri chudnuti je to niekde medzi 60 - 80% z tvojej maximalnej tepovej frekvencie.

Lucka - ja keby chcem napr. behat pri 65% tak asi stojim :DD takze to mas super :-))

Luckatucka

Maoam : ja som si tep kontrolovala ked som bicyklovala alebo sem tam ked som isla behat,ale ked normalne mam trening hodinovy tak sportester nepouzivam.No a 60% mojej max.tepovej je 117 a 65% je 127 takze takyto tep od 120 do 130 som si kontrolovala,ale ja som ho mala aj 130,135 ked som behala,bicyklovala.