Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Luckatucka

Maoam : Nie si az taka malicka,mas normalnu vysku.No ked je clovek zvyknuty ze je stihly,tak mu to vadi a aj okolie si to vsimne.Moja mamka pribrala 2kg a uz nasadila poriadnu kontrolu stravy a raz dva tie 2kg zhodila.Ale kamoska napr.nejedenim zhodila 4kg za 3 tyzdne,vobec necvici a kedte bola s kamosmi na splavovanie tyzden,tak tam jedla hocico a 2kg za ten tyzden pribrala.
Heatherka : super vaha a super miery 85cm-70cm-100cm cez rifle,tak to mas max 97cm.Mas urcite stihlu postavu a tie cm na bokoch,tak to das dole v pohode.
Co dnes baby mate v jedalnicku?

carey

Dobre rano, tak ja dnes zacinam vlockami s orieskami a jablkom. Mala som spala tak som taka otapena. Dneska mam volno od cvicenia.
Lucka - ale to ze som teraz schudla 1,5kg za tyzden bola po vacsine asi len voda, pretoze som presla na zdravy styl, to neznamena ze teraz mam o kilo menej tuku, tak prosim ta nehovor o mne tak ako keby to bol daky zazrak. Neviem kolko to bude teraz ale asi menej ak to bude do toho kila tak sa velmi potesim, lebo urcite podlahnem aj sladkosti,ale to v tejto situacii vzdy, stastie bude ak sa neprejem.
A myslim si ze ty naberas na svalovej hmote kedze aj posilnujes, co ja nepraktizujem tak casto. A raz za 2 tyzdne si podla mna mozes dat jeden den kedy budes moct papat aj nezdrave veci, mozno by ti to este viac zrychlilo metabolizmus.
Heatherka - podla mna ked si tancovala, to sa velmi rychlo do seba dostanes, sak daku disciplinu si musela mat, len teraz si to musis ozivit.

Maoam

Ano, ibaze TY schudnes natrvalo a budes to moct udrzat a ich caka krasny JOJO-efekt a budu zasa nestastne a budu depkovat a zasa a zasa po 10ty krat drzat nejaku drbnutu dietu.
Citala som o tej dukanovej diete, ano mas pravdu je to o nicom, ja som nevedela o com to je, len sa to vsade teraz omiela, preto som sa pytala ci to nepripada do uvahy. Ale je to blbost, to sa dlhodobo tiez neda udrzat.
Ak su ti volne veci na oblecenie, je to najjasnejsi dokaz...vyborne, tak zajtra budes mat menej v cm! Uz som naspanovana ze kolko :-DDD.

Maoam

Proste na taku vysku 164-165cm ako mam ja vidno tych 5-6 kg fakt moc...kebyze mam 175cm tak to nie je take okate, ale som krpata.

Luckatucka

Maoam : 2kg mesacne?:-( No tie cviky nie su len posilnovanie,je to cardio a posilnovanie,takze kulturistka zo mna nebude :-) A ano mam pocit,ked sa na seba pozriem v zrkadle,ze sa mi formuje postava,vcera som si obliekla rifle a boli mi volne v pase,na stehnach.
Dnes som mala na ranajky ovsene vlocky zaliate vriacou vodou a rozmixovany banan,trosku skoricoveho cukru.
To je asi tym,ze nehladujem a preto nechudnem 1kg tyzdenne ako baby,ktore zacnu drzat diety,s ktorymi zhodia 6kg mesacne.

Maoam

Heatherka: mas utlucky pas, to je pekne :-), z bokov iste schudnes cvicenim a budes kocka :-)
ja mam pas 75cm na 97cm boky...to je dobry nepomer :-DDD, ale tak som rada za to co mam

Lucka: ak ta to potesi, no tak vcera vecer sme mali este neskoru kratku navstevu a moja kamaratka na mna vybafla: boze, rob daco so sebou, vsak si bola ovela stihlejsia!!!! Ona je z tych uprimnych...:-DDDD no ona na seba velmi dba, ma asi 172cm a nejakych 57-58kg :-DD, vyzera ako modelka :-DDD, kedysi sme spolu robili a vtedy som mala asi 54-55kg...no tak bola prekvapena, ako som sa vyzrala.

Heatherka

ahoj :) no mam 20 , vyska 158 cm, ale neviem ci bude teraz nieco objektivne, co sa tyka vahy a mier, lebo mam dnes dostat svoje dni a to byvam neskutocne naliata vodou :D moja vaha normalne je 53, dnes ale som mala 54 kg, a miery,
prsia :85 cm
pas : 70 cm
boky 100 cm ( vcera bolo merane cez rifle, akosi som viac namerala vcera )

co chcem dosiahnut : co sa tyka kil nie je asi, lebo sval je tazsi ako tuk ale v cm :
prsia : neriesim :D
pas : 65 cm
boky :95 cm, ked bude lepsie bude lepsie, ked nie tak nie, co sa tyka vahy pred tym som mala okolo 50, bola somspokojna, cize tak 4 kg dole, co nie je tak vela. snad to pojde

lucka, dakujem za privitanie :)

Maoam

Lucka: ocakavas prilis vela. Navyse u kazdeho kto chudne nastane faza, ze sa nic nehne nadol, ta moze trvat aj mesiac.
TY privela cvicis a vobec sa nebudem cudovat, ked riadne naberas svalovu hmotu.
Ak nevydrzis den bez sportu, tak chod radsej behat alebo bicyklovat, ale neposiluj, to staci max. 2-3x do tyzdna a dost. Inak budes za chvilu kulturistka a svaly su velmi tazke.
A schudnut 3 kg za mesiac vobec nie je v norme, je to vela a skor to schudne clovek, ktory chudne z vysokej povodnej vahy, to ide dole jedna radost, je v tom vela vody a tak...ale ty uz mas takmer normalnu hmotnost, to mozes byt rada, ked zvladnes do mesiaca 1,5k, max 2kg. To sa povazuje za optimum.

Heatherka

luckatucka viem presne o com vravis, ked nenavidis svoju postavu. ja mam celulitidu a strie a nenavidim, ze som sa zacala musiet obmedzovat v obliekani. mam kopu veci v skrini ale jednoducho si ich nemozem obliect, lebo v nich vyzeram ako krava, kedze mam sirsie boky a zadok.
tiez mam komplexy zo seba a strasne nizke sebavedomie, ze sa hanbim byt uz aj oblecena pred priatelom. ked som mu povedala, ze idem behaaat alebo cvicit nebola ziadna odozva, ale ja si myslim, ze si povedal, ze konecne robim neco so sebou :D dalsia motivacia pre mna je, ze si zasluzi mat vedla seba sexicu, hoc mi stale vravi, ze ma miluje taku aku som, ale ked budem vyformovanejsia bude ma milovat viac:D

snad my to dame a budeme na seba pysne, za svoju postavu.

xdanielax no asi to bude tym sprintom ale chcela som behat okolo rieky, nie po asfalte ale po trave a takej polnej ceste nech moje kolena netrpia ale fakt neviem co robit , ked je tam ovadov do zblaznenia a taky stipanec riadne boli. skusim repelent :) baby vy kde chodite behat ??

bingham je mile od teba, ze tak babam drzis palce potom chces dat nejake skupinove rande s nimi ?:D aaa hej aj to som vedela, ze ked nevladzes tak nesmies zastat lebo stuhnu svaly :)

ja som dnes zacala celozrnym rozkom ( taky velky predavaju v lidli, dala som si len stvrtu z neho :D )s horcicou a sunkou.k tomu paradajka, paprika, cili :D pokvapkane olivovym olejom.
ja asi potrebujem mat na ranajky celozrne pecivo. inac nie som najedena. bud ten rozok alebo kaiserka, biele som nejedla nikdy nema nic vsebe okrem toho, ze naduva :D