Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Luckatucka

No tak ja som dnes vobec necvicila,mam toho vela do skoly,tak som cely den pisala seminarky.Teraz som skoncila,mam hodinku pauzu na kavu a pisem dalej.Takze dnes kvoli skole ziadne cvicenie.
Co robite?Tak zajtra som zvedava na vahu a na miery.Dufam,ze tam bude 66kg.

Lillla

Ahojte:) Ja som dnes bola na tej plavke a aj som si dobre zaplavala :) najprv 30min a potom este asi tak 15:) takze pekne som si uzila slniecka a tak:) Co sa jedenia tyka tak som toho moc nepojedla, len nejake pecivo a take, ale strasne ma tam lakali tie langose, hranolky,kofola, ale odolala som! :D teras si asi dam hrozno ked najdem :D este pojdem s kamaratkou na korcule tak na hodinku, tak sa tesim a vecer sa odvazim :D na to este viac :D

Maoam

Tak ja uz mam po veceri (salat, kalerab, redkovka, taliansky dresing a k tomu par tenkych platkov kuracej sunky).
Baby kde ste vsetky?
Lucka asi sportuje?

Juchu

Ahojte baby :))) Kukala som, ze mame nove clenky, tak ich tu vitam :)

Lucka, citala som si, ze si mala zly pocit z toho, ze si zo vsetkych najtucnejsia - moja zlata, zabudla si na mna :)
A to este citim na sebe a aj vidim, ze som pocas menstruacie pribrala aspon 1 kg.. Uplne som sa vykaslala na vahu a jedla/jem vsetko na co mam chut... Ci sladke, ci mastne, ci slane... Ale tak co uz, od zajtra idem zase zacat :)

Sporttester som vyreklamovala, vratili mi peniaze. Ja som chcela vymenit kus za kus, ale predavacka mi povedala, ze mi to neodporuca, ze na tento typ sporttestera mali uz vela staznosti. A pondelok budu mat v lidli jeden za 13 E. Na nete som nan citala celkom dobre recenzie, tak ho skusim kupit, ak bude zly, tak uz potom fakt investujem a kupim si nejaky drahsi.

Lucka pondelok sa vazim s tebou, aj ked neuvidim kolko som schudla, ale kolko pribrala :D ale tak nevadi, aspon som si konecne z chuti zamaskrtila...

Maoam

No ja som to dnes tiez prehnala s keksami. Co uz. Ide sa dalej a tvarim sa, ze sa nic nestalo :-D. Na veceru bude zeleninovy salat a trocha kuracej sunky k tomu + tvaroh s bylinkami.

carey

no uz som spat, takze kupila som marcipanove pralinky, lebo marcipan zboznuje a este taky nahrdelnik k tym nausniciam.... fuuj je strasne teplo vonku a asi si idem dat musli tycinku, lebo myslim iba na sladke

Maoam

250 gramov celozrnnej spaldovej muky
70g praskoveho cukru
1 vajce
50 g zmäknuteho masla
50 g nizkotucneho tvarohu
1 vanilkovy cukor
2 lyzicky kakaa
stipka soli

vypracovat cesto, podla potreby ak treba 1-2 pol. lyzice vody

cesto ulozit prikryte foliou na 30 min do chladnicky

po 30min vybrat, vyvalkat a povykrajovat formickami keksiky (okruhle, srdiecka, co mas doma alebo co chces, ja som robila len okruhle).

pri 200 stupnoch piect ca. 10-15min

keksy sa daju podla lubovole este vyzdobit, bud posekane mandle, cokolada, co kto chce, ja som ich nechala jednoduche