Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Dobre rano :) Ja som dnes rano mala rovnych 57:) Dnes pojdem asi vecer behat alebo uvidime co. Chcela by som sa spytat, ze kde presne sa maju tie miery merat?
Tu su slubene vysledky ranneho merania nalacno:
Prsia: 93
Pas: 75
Boky: 96,5
Stehno: 55
Vyska 165 cm
Vaha 59,5 kg
facit: 0,5 kg dolu a 0,5 cm dolu zo zadku, inak nezmenene
Dobre ranko baby! tak ja som dnes zase skoro vstavala, ale to ako je vonku stoji za to, uplne sa tesim!! mam rada taketo teple rana, kludne by to tak mohlo ostat cely den :))
Maoam : nemam sa rada,nedeptam sa.Nie som so sebou spokojna co sa vzhladu tyka preto som taka.
cafte, ja som teraz prisla domov, frajer ma odviezol, no moj dnesny jedalnicek nic moc, mala som aj musli tycinku okolo pol 6, a pred chvilou polku cottage. Inak tesila som na to musli tycinku ale ked som ju uz jedla, tak som z toho nemala taky pozitok ako niekedy.
Zajtra snad bude fain, idem rano k lekarke tazke skoro vstavam :/
Ale darcek sa pacil co som rada.
Lucka - teda to je super ze Phd :)
No idem sa umyt a spat nech som rano cerstva :) papa
Ty si psychologicka? a preco sa tak deptas, ved vies ake dopady to ma....
Ale ja som na seba nastvana,ze som necvicila :-( ale nemam kedy,nemam cas musim si dopisat tie seminarky a studujem psychologiu PhD.
Ja som tiez dnes necvicila. Aj tak mam najvacsiu svalovicu na nohach :D ale zajtra idem na to - este uvidim ci budem mat chut na posilku alebo na behanie. Rano klasicky vstavacky do prace..ale dost som si oddychla cez vikend, tak mi to ani az tak nevadi :)
Som zvedava na vase meranie/vazenie ;-)
Ja som bola tak na 20min korculovat ale viac menej len tak pokecat s kamoskou:) a lucka kolko si vazila naposledy? a kam chodis na skolu? :)
co studujes Lucka?
den pauzy ti len prospeje...cvicila si uz dost, veru som aj ja zvedava zajtra, ocakavam nezmeneny stav 60kg pri tom papkani