Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
carey : no ano som rada :-) len dufam,ze kg pojdu stale dole aj cm a uz sa tesim ked budem mat boky pod 100cm a pas okolo 70cm :-)
Asi treba stravu a cvicenie dodrziavat stale a aj ked to nejde tak rychlo ako pri dietach,tak sa netreba vzdavat a treba na sebe makat.
Ako sa Ti dari,co dnes planujes robit?
Lucka - no vidis isli ti dolu cm aj vaha, no super dufam ze sa tesis :)))
Maoam - ake 20 min cvicenie? by som aj ja vyskusala
Ja som uz poobede, dost som sa najedla, tak teraz budem cuckat vodu
Maoam : mas dobre miery a to stehno,je stihle.Super.
Lilla : vau, 57kg a kolko mas vysku?
Ja dnes rano :
vaha : 66kg
prsia : 102cm
pas : 72cm
boky : 101cm
Na ranajky som stihla zjest banan,lebo som isla skoro rano s dedkom k lekarovi.Zobrala som si so sebou na desiatu slivky.A na obed mam uvarene zemiaky,potom ich dam do zapekacej misky,olivovy olej,na zemiaky plno zeleniny,karfiol,brokolici,paradajky,hrasok a vsetko zapiect do rury.
Lilla: este nie, ale tento tyzden zacinam :-)
obed: u nas je hrozne teplo, takze zeleninovy salat, kalerab, redkovka, tal. dresing a k tomu ryba, aspon sa v tychto horucavach donutim viac pit
Maoam: Brusaky dost pomahaju :) teda aspon mne. uz si skusala to 20min cvicenie?
Ok dakujem, potom sa zmeram, len musim upratovat.. :D a vobec neviem co si mam dat na obed..
ja si myslim, ze budem musiet zacat robit brusaky, inak to nevidim...inak to brucho nedam dole
Carey:
ano, BRUCHO hrozne daco...inak celkom ujde :-), myslim ze mi ludia aj hadaju menej kg ako mam, neviem ako je to mozne vazit 59,5kg pri takychto mierach??
Ale fakt tolko vazim, cestne pionierske :-D.
Ja mam tazke kosti+ dost svalstva, to bude asi tym.
No, moj priatel ako naschval dotrepal dnes rano BABOVKU, ale XXL, kakaovu, boze....a ja teraz co? Ja milujem kakaovu babovku.
:-DDD to mi robi fakt naschval.
ahojte spolubojovnicky v chudnuti :)
tak ja dnes od rana chodim po lekaroch kvoli ekzemu a alergiam, teraz som prisla domov, aspon ze v stredu ma vysetria a budem zasa mudrejsia.
No co sa tyka chudnutia, tak neviem, v noci som mala krce a spalo sa mi dobre len 2 hodiny na ranom, rano tiez mi bolo zle tak dnes som doma, cvicenie nula bodov, to sa neda v takomto stave. Uvidim co bude zajtra ale asi to iste, tak sa budem snazit dodrziavat aspon stravu. Mama vcera piekla medovu kocku cely plech, uzasne vyzera a vzdy ked otvorim ladnicku to tam vidim v plnej krase, zatial odolavam...
Na ranajky som mala celozr.chlebik, trosku masla a syr zabalene vo folii som to zjedla ked som sla od lekarki, desiatu neviem ci nevynecham a obed - kura so sampionmi a zemiaky
Maoam - sak ty mas celkom faine miery az na ten pas, ale to ti s cvicenim pojde pekne dolu
Lilla - uzasne 57kg :)
Lilla aku mas vysku?
Lilla, vyborne...ach aj ja chcem mat uz 57 :-DDD.
Pas meriam cez najtensiu oblast nad pupkom, boky cez najsirsiu oblast cez zadok, prsia tak isto cez stred no a stehno cez tu najsirsiu oblast.