Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
My sme dnes mali navstebu, cize samozrejme sme mali pochutky same.. tak som mala teraz na veceru syrovu roladu a vajickovu tlacenku s chlebom. a na obed len nektarinky lebo som nestihala.. len ja nechcem moc upravovat jedalnicek kvoli chudnutiu, chcem schudnut skor sportovanim. Len obmedzim sladke vody, sladkosti a mastne jedla..teraz vecer idem este behat :)
Lucka - pozerala som film Sanctum - o jaskyniaroch
uvazujem ze si pojdem dat sprchu je mi hrozne teplo a hlava ma boli.
Juj baby vidim ze pekne cvicite a ja nic nerobim ach jo
Kocky mne je dnes velmi smutno.Pozerala som film Tvoj snubenec,moj milenec a Drahy John a uvedomila som si,aky je zivot smutny ked clovek nema lasku,partnera.Je to pravda.Clovek bez lasky nebude nidky stastny.Je to ine ked mat 15,20 rokov vtedy Vam laska nejako nechyba ale ked mate po 25tke ako ja,tak Vam je smutno,ze nemate svoju spriaznenu dusu :-(
Lilla : Tebe sa ako dari?Akym mas dnes jedalnicek?
Maoam: Skus si robit 5 serii brusakov po 20 pocas dna :)
A asi sa aj ja zacnem vazit nie kazdy den :D
Lucka: tak ja sa vazim teraz len raz za 14 dni som sa rozhodla, LEBO pricaste vazenie je zavadzajuce, staci ze ma clovek pred menstruaciou alebo co, je to skreslujuce, myslim ze dva razy do mesiaca uplne staci aby to bolo objektivne.
Lucka: o 19:00h
a ANO idem dnes cvicit, musim vyuzit moju naladu, ze som nastvata, lebo vtedy som cinnejsia. Ja to proste musim dat o tych 14 dni, zajtra nestihnem cvicit,lebo mam natrieskany den od skoreho rana az do neskoreho vecera, takze musim dnes, ktovie co bude v stredu.
Dnes dam stacionarny 30min + brusaky, ale neviem kolko ich zvladnem, asi nie viac ako 20.
Takze to ako keby som nerobila nic, ale tak zacnem 20-30 brusakmi a budem postupne pridavat 5 a skoncim raz na nejakej 100ke.
FAkt som sa na seba hrozne nastvala a ked vidim, ako tu baby chudnu jedna radost, tak ma to uz len pohana vpred.
Proste chcem si to dat ako novorocny darcek, musim to zvladnut.
tak baby... aby mi nebolo malo teplo, idem sa este trochu zahriat :))
a sa mi paci ze sa nevazite kazdy den, to je len zbytocne zavadzajuce.
Maoam : no viac ako 1kg neratam,ja budem najstastnejsia ked budem mat 1.9 65kg :-)To bude pre mna uspech a pas 70cm a boky 100cm,tak to budem stastna.No ja by som nevydrzala vazit sa az o 14dni :-)
O kolkej koncis v praci?Ides vecer aj cvicit?
kratka prestavka na kavu
Lucka: myslim, ze je to realne. Je to celych 10 dni a ked este redukujes sacharidy...urcite je to realne. Ale viac by som necakala, ako to jedno kilo.
Ja sa odvazim o 14 dni a chcem mat aspon 58,5, je to makacka ale musim to dat. Stve ma to velmi...nie som daleko od ciela ale nie a nie sa k nemu dostat.