Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Luckatucka

Maoam : ano je to psychicky problem,ale v zaciatkoch to ma suvis s idealom krasy az neskor ide o superenie medzi rovnakym pohlavim.
Ja budem stastna ked budem mat 62kg :-)

Maoam

Lilla, ty ma este na noc zdeptas :-DDD.
Moj problem je laska k sladkemu.
Co uz.
Ty sa inak vazis kolkokrat za den????

Lillla

ja ked budem mat 54-55kg tak budem spokojna:) dnes vecer som mala len 57,1kg a to som normalne jedla, tak ako vzdy, len som pila vela vody cistej iba a nic sladke.

Maoam

Lucka, s tym maju problem najmä zeny, nie muzi :-)).
Muzi chcu väcsinou zeny stihle, ano, ale s krivkami, riadnymi kozami a peknym zadkom.

Problem s extremnou stihlostou je najmä problem konkurencie zena verzus ostatne zeny a je to psychologicky problem.

tolko moje pozorovanie

Maoam

Lilla, je to tak, ak si to viac zacnes vsimat, nezriedka sa dozvies, ze tie baby takmer vsetky mali aj inu vahu(v minulosti), bud boli tucnejsie alebo take normalne,proste normalna vaha. Vzdy za tym nieco je, co to spusti.
Ja som zazila X bab, ktore mali vysku 165 alebo 167 a povodne casto nad 60kg, co je normal na tu vysku a potom nasilne chudli na 50 a to si krcovito udrziavaju ako sialene. Neviem je to hrozne casty jav.
Poznam jednu, ta mala na 166 nejakych 64 a dnes je z nej uspesna anorekticka. Samozrejme v tom chce aj ostat.
Ja fakt neviem...mne pride na 165cm uz 54-55 ta spodna hranica. Proste ked si pozriem moje terajsie miery a v duchu odratam par cm tak budem pri vahe 55kg mat vyborne miery. Ale nie, oni potrebuju mat cez boky 87cm.
Podla mna je za tym problem s tym, byt riadnou zenou. Totalne psycho.

Luckatucka

Lilla : no oproti Tebe som tucna :-)
Maoam : neviem preco si kazdy mysli,ze pekne a pritazlive dievca musi mat pod 60kg,ak teda nema viac ako 170cm.