Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

carey

cafte, dneska som konecne bola cvickat, tak hodinku na stacionari, v pohode no obcas mi bolo nevolno ale preslo to, hned mam lepsi pocit.
Moj jedalnicek:
R- 35g ovsakov, mlieko, oriesky
D - po cviceni jablko
O - cicerovy salat so zeleninou, syrom a sunkou
Ol a V este neviem

xdanielax

Juchu - ahoj, a gratulujem k uspesnej kupe dalsieho sporttestera. Tie zony mas isto rozpisane v navode - ja myslim ze pri kazdom je to ine totiz. Ale v zasade su tri: health zone - to je ta s nizkou tepovou frekv., fitness zone - stredna, a power zone - vysoka. aspon u mna to tak je. Len ty pises o fitness zone 1, tak nevieem..ale pokial si tam vsetko spravne nastavila - vahu, vek, - predpokladam ze ti to same na zaklade toho vypocitalo aj tepovu frekvenciu - cize ked si sa drzala medzi cca 60 - 80% maxima tak si robila dobre pre to najucinnejsie spalovanie tukov.

Lucka - ked vies, ja si vzdy hovorim ze uz je to definitivne posledny krat. Lebo ja nemam problem niekoho zavolat von, ja mam plno kamaratov, a tiez nemam uz 16, ze sa hanbim, preto mi uz aj velakrat napadlo ze mu poviem, nech sa vyjadri ci chce so mnou vobec niekam ist alebo ne...ved sme dospeli, ale potom si hovorim, ze to ho uz odplasim uplne :D takze zatial to necham takto aj ked to predpokladam nikam nepovedie .. ://
A to, co ti hovoria kamarati o tom, aka si, je podla mna pravda - ved by ti to nehovorili iba tak, a navyse aj tu posobis milo - teda aspon na mna.

A aby sme sa bavili aj o jedle, tak dnes som zatial zjedla:
R. ovs. vlocky /35g/, broskyne /140g/, acidko, lanove semienka
D - celozrnny rozok /60g/, sunka /50g/, parenica /30g/, paprika, paradajka
O - skoro to co na ranajky - jablko, broskyna /spolu 130g/, acidko, ovs. vlocky

teraz pijem kavicku a o taku hodinku - hodinku a pol, ked vytravim idem behat /do klimatizovanej posilky:))/, potom zjem banan po ceste domov a na veceru este nieco vymyslim, ale asi si dam sojove "maso" s niecim..

Juchu

No vidis, tak to je super!! Ludom, ktori komunikuju zavidim.. Vies, postavu zmenis - a ty si na dobrej ceste, ale introverta zmenis len tazko... A ak je toto tvoj jediny problem - postava - tak sa priprav na to, ze ak pojde vsetko ako ma, za par tyzdnov budes mat sebavedomie vysoke a ide sa na lov chlapov :D dobre lucka, prajem ti pekny den, idem ja poupratovat, najest sa a potom palim do mesta.. paaa

Luckatucka

Juchu : tak ja s komunikaciou s inymi ludmi nemam problem :-) niekedy hovorim az vela.Som spolocenska,inteligentna,vtipna,mila a sexi to mi hovoria znami,kamarati.Lenze tazko sa tomu veri,kedze nemam priatela.
Sebavedomie a psycholog,no treba najst zakladny problem a riesit ho.A moj zakladny problem pri sebavedomi je moja vaha,postava.Ale ono je to tak,ze ano mala by som mat vacsie sebavedomie kedze som zhodila zo 76kg,ale ja uz neviem ako som vtedy vyzerala.Takze ja to vnimam tak,ze chudnem zo 67kg.

Juchu

mne na sebavedomi velmi pridalo to, ze som schudla tych par kilo (iba 3kg - takmer za dva mesiace, ale aspon nieco). Dakedy som rozmyslala, nad navstevou psychologa, aby mi pomohol zvysit sebavedomie, ale nikdy som sa k tomu neodhodlala. Citala som aj mnozstvo knih, ale tiez mi nepomohli.
Nie som velmi spolocenska a ked som s ludmi, ktorych nepoznam uz dlhsie tak zo seba nevypustim ani vetu... Ale teraz, sa uz citim krajsia a snazim sa viac rozpravat.
Lucka zober si, ja som viac sebavedomejsia, lebo som schudla 3kila, ty si schudla oooomnoho viac, bud na seba hrda...

Luckatucka

Juchu : presne tak.Aj ja som sa bala opustit priatel kvoli tomu,ze si uz nikoho nenajdem.Ale uprimne radsej byt bez priatela ako sa trapit,byt nestastna.

Juchu

Chapem... Mozno aj to je dovod, preco sa bojim ukoncit tento vztah...
Musime si zvysit sebavedomie, aby sme chlapov viac zaujali a sami chodili za nami, ze nas chcu spoznat :)

Luckatucka

Juchu : ja som mala dlhy vztah a bola som nestastna,tiez som nevedela ako ten vztah ukoncit.A teraz?Neviem ci mi to pomoze ked si niekoho okukam :-) ide o to,aby ten dotycny mal rovnako chut spoznat ma.