Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Juchu

Hej, hej, toho mam.. Ale aj ked sme spolu uz dlho, neviem ci to je taky ten pravy vztah... A asi prave kvoli tejto neistote by som radsej bola sama... Dost casto sa hadame... A casto zavidim tym, ktore vztah nemaju... Ono to znie ako klamstvo, ale to, ze sme spolu uz tak dlho, mi brani sa na to vykaslat a obcas pridu pekne dni, ale je vela dni, ked sme na noze... A viem, ze ty si nestastna, ze chlapa nemas,ale aj to pride a aspon mas zatial moznost si kadekoho otukat a trosku si uzit...

Juchu

Luci inac citam, co ste tu zatial popisali a ty si psychologicka??? Aj ja budem :D aj ked nie cista - budem ucitelka psychologie... Teda aspon na papieri.. Tiez som chcela ist na cistu psychologiu, ale som sa nedostala (chcela som ist na konkretnu skolu), tak teraz studujem za ucitelku, ktoru asi aj tak nikdy nebudem robit... Takze nas spaja aj ina vec ako podobne miery.. Sranda :)

Luckatucka

Juchu : pekny den :-)a dakujem.Mohlo by to byt uz menej ako 65kg,ale mas pravdu radsej pomaly a bez jojo efektu.

Juchu

:) Luci jaj, teraz som bola taka rozlietana... Dnes tiez bezim zachvilu prec... Zatial som ranajkovala 2 parky s kecupom, chlebom a kel.. Teraz desiatujem biely jogurt a na obed si dam slepaci vyvar + kuracie rizoto...
Gratulujem k 66kg :) Pomalicky ti vaha pekne klesa - aspon sa vyhnes jojo-efektu :)

Juchu

Aaahojte :)dnes som sa merala a vazila, vdakabohu mam miery uplne rovnake ako minuly tyzden :D co ma tesi, myslela som, ze som aspon kilo pribrala... tak, kramy pominuly, sporttester kupeny idem opat zacat tvrdo makat :)

Dnes som si dala na rozbeh 30 min stepper, leje zo mna a citim sa skvele :)

Vidim, ze vam sa vo cviceni a chudnuti dari, tak som rada :)

Mam na vas jednu otazocku, neviete mi povedat co znamena na sporttestery Fitness level - po cviceni sa odpocitava 5 minut a nakoniec vam napise v akom leveli ste - mne ukazalo fintess level 1 (len neviem ci je to dobre, ci zle a co to znamena... zatial sa mi to nepodarilo vygooglit)

Luckatucka

xdanielax : to nevadi,ze je to forum o chudnuti.Ide predsa aj o nase city a aj to patri do nasho zivota.Je to tazke,ale nikdy nevies co by bolo dalej ci by ste boli spolu alebo nie.Tak ho skus pozvat este teraz poslednykrat a ak opat nepojde,tak to uz nechaj tak.
Ja sa mam celkom fajn,na ranajky som mala ovsene vlocky.

xdanielax

Lucka: zlata si :)) lenze uz som ho volala naposledy ja 2x - asi dva tyzdne dozadu, sice mal objektivne dovody preco neist, lebo musel do prace, ale rozumies, zaujem som prejavila, dalej ja nanho tlacit nebudem aj ked ver tomu ze by som mu okamzite napisala :DD A odvtedy nic..len tie "povinne" stretka par krat - pri ktorych sa tvarime uplne normalne, kecame vsetko bez problemu jak ked si s nejakym kamaratom.
Ale zas, on je taka truba...nechcem to tu zbytocne rozoberat, ved to s chudnutim nic nema spolocne ale je to zlozite a hlavne, ked by som mala byt objektivna, tak by mi asi casom dobre liezol na nervy,podla toho co niekedy hovori .. :))

a ty sa mas dnes ako? ja som akurat dojedla ranajky uplne mega :D - sunka, syr, zelenina, celozrnny rozok .. ale pojdem dnes behat, tak si to hadam mozem dovolit .)