Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

carey

xdanielax - no ja teraz nerobim skoro ziadne, iba tu aerobku a viem ze to je chyba...aj by som chcela posilnovat len dako vzdy ked vidim v posilke tych borcov:D tak ma to dako odradi, ale kedysi som posilovala len to som nechodila sama, teraz je to len na mne. Som si od toho odvykla a teraz sa neviem do toho dostat. No ja mam tvar hrusky, ale na bruchu mam toho tiez dost a potom stehna 60cm, ach

Maoam

Carey: ano, mam pocit ze sa mi uz konecne trocha zmensil zaludok, uz nevladzem zjest take velke porcie ako doteraz, nechapem ako som mohla byt taka rozozrata. Ale to je aj odvtedy, odkedy sa viac hybem. Zda sa, ze sa normalizujem v spravani.

xdanielax

carey - no vidim ze mas k tomu spravny pristup, a navyse mas podporu aj v mamine, to je dobre! ;-) aj ta vecera znie dobre, ale asi by som bola zachvilku hladna :D
a ten stepper bavi aj mna, pri tom az tak "netrpim", ked si to dam po posilke, ako pri tom hroznom bicykli :)) a ty mas problem s bruchom, ked si sa pytala? ake cviky robis ?

Maoam

Carey nie...ja som posledne dni v jednom tahu a zajtra zasa napodobne, takze kino sa odklada...nestiham a som uplne hotova uz, uz len sprcha, daco na veceru a pianko. A pokecam tu s vami.

Maoam

Ja som sa dnes videla vo velkom zrkadle, lebo doma mam len male kupelnove a take mini v spalni...no tak stve ma to, proste tych par kg musi ist dolu, to budem vyzerat uplne inak.

carey

Maoam - ahojcek, no sice pohyb ziaden, ale za to sa drzis v papkani tak to je fain :) sak zajtra to mozes dobehnut.
Inak bola si v tom kine ?

carey

xdanielax - a samozrejme som zabudla ze tie cm musia ist dolu v bokoch tak 95 by mohlo byt a stehno 55 a pas pod 70, to by bolo fajnee

Maoam

Caute baby, tak som spät, boze to bol den...noc bola kratka, spala som asi tri-styri hod...
no sport dneska uz nevyda, ALE v tomto teple mi velmi nechuti jest, co je u mna zazrak a tesim sa z toho

carey

xdanielax - no mna to bavi a pri tom steperi zo mna doslova leje pot a to je taky super pocit...no dneska uz mam po cviceni, tricko cele mokre, misia splnena :)
Ja a moj ciel - hm nemam ho vyhraniceny ze do vianoc alebo co, jednoducho si pojdem svojim pomalym tempom, chcela by som mat okolo 60kg cize tie 3,4kg dole, ale beriem to s rezervou, bavi ma to, uz som sa naucila aj spravne papkat, tak mam z toho radost a chcem aby to tak bolo do konca zivota, nie ze zasa o mesiac budem jest co uvidim :))

Teraz chudne so mnou aj mama a uz 2kg dolu tak sa obe tesime z toho :)
Akurat budem varit veceru, 30g celozr.cestoviny + mocarela light + zeleninka

xdanielax

carey - dobry napad :-) hlavne treba robit to co ta bavi, mna napriklad nebavi bicykel ani stacionar ani normalny, nemozem za to, aj si hovorim ze by ma to mohlo zacat bavit, nech mam nejaku zmenu, ale tak co, mozno raz tomu pridem na chut. Ty uz mas dnesne cvicenie za sebou, tiez ze? :) A tvoj najblizsi ciel je aky? mas stanovene ze do vianoc tri kila alebo nieco podobne - jak skoro vsetky baby tu?:)
Ja este rozmyslam ze vyskusam svihadlo.. :D tusim mam nejake niekde zaprasene na policke, tak ked budem potrebovat spestrenie asi najblizsie vytiahnem to a hadam sa mi to podari aj par krat preskocit bez prizabitia:D