Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Heatherka

aha :D tak to nepojde :D no na stranke chudnutie ako :) asi to poznas. no neviem preco take velke cislo , najskor mi vyslo ze 5322 KJ ale potom, ze to mam dat este krat 1.4 podla typu zamestnania, co je podla mna blbost ale dala som :D

ja denne jem tak okolo 6000 KJ. menej nechcem, bojim sa, ze sa mi spomali metabolizmus.

bola tam taka tabulka Vzorec na výpočet bazálneho metabolizmu

Pre ženy:

18 – 30 ročné
[(0,062 x hmotnosť v kg) + 2,036] x 1000
30 – 60 ročné
[(0,034 x hmotnosť v kg) + 3,538] x 1000
nad 60 ročné
[(0,038 x hmotnosť v kg) + 2,755] x 1000

Pre mužov:

18 – 30 rokov
[(0,063 x hmotnosť v kg) + 2,896] x 1000
30 – 60 rokov
[(0,048 x hmotnosť v kg) + 3,653] x 1000
nad 60 rokov
[(0,049 x hmotnosť v kg) + 2,459] x 1000

a potom
Bazálny metabolizmus vynásobíme hodnotou, ktorá vyjadruje stupeň fyzickej aktivity.
Stupeň fyzickej aktivity: Muži Ženy
sedavá (udržiavacia) 1,4 1,4
ľahká (menej ako 1 hodina denne) 1,5 1,5
mierna (hodina denne) 1,7 1,6
stredná (1 – 2 hodiny denne) 1,8 1,7
ťažká (viac ako 2 hodiny denne) 2,1 1,8

snad som niekomu pomohla :)

xdanielax

Juchu, to mas sestru podobnu tej mojej :D
a co sa tyka tych hodnot potravin, skus si jeden den aj odvazit to, co zjes, nech mas predstavu. Ja som v tomto tiez uplne vedla, si myslim ze aha aka paradajocka a bum hned to ma 130g ani neviem jako :D teda u paradajky je mi to vcelku jedno ale moje odhadove schopnosti pri tychto malych vahach su uplne odveci.
Michal z farmy?!! aj to je fesak:)) a nikto ho tam nemal rad co som videla..aj ked nechapem preco.
Pocuj, ale ked si este nikdy necvicila v posilke, tak si tam vezmi niekoho, kto ti poradi, aby si vedela ako na to, nech si neublizis viac, nez pomozes..

Juchu

:D :D :D ze zjedla slona :D :D ty si koza :D som sa dobre zasmiala :D
neviem preco mi to hodilo take velke cislo - vahu jednotlivych potravin som nevedela, tak som skusala odhadnut - asi nemam dobry odhad :)

kvoli tym fesakom sa asi fakt oplati chodit do posilky... :D ja u nas doma vidim akurat tak oca :-// a michala z farmy... inac nahovaram sestru, ci by so mnou nesla aspon raz do posilovne, povedala ze by sla - ak jej to zaplatim.. no co uz s nou, raz do nej investujem :) aspon vyskusam :)

xdanielax

oprava: bazalny metabolizmus cca 1500 KCAL

tym padom tych 6000kj denne je malo, ups.. :D no hodim to do kalkulacky dnes alebo zajtra ked budem vediet co som pojedla

xdanielax

Heatherka, neviem ti teraz presne povedat ale okolo tych 6000 - 6500 kj. Samozrejme plus minus. Keby som jedla este nejake sladkosti urcite by to bolo viac :)

A co sa tyka bazalneho metabolizmu, ten by som mala mat /ale nie podla tej stranky/ - 1670 kj.

preco vam vychadzaju take velke cisla?? to je zvlastne.

xdanielax

lanove semienko je super!! ja ho davam vsade kam sa aspon trochu hodi - je tam dobry tuk a ma lepsie UCINKY ako olivovy olej :DD

som rada ze sa vam flora stranka paci, mne sa tam nechce tukat vsetky tie jedla co pojem ale orientacne som to jasneze parkrat vyskusala :)

Juchu, to si nemohla zjest preboha za jeden den 54.000 kj :D to si zle pozerala, co si zjedla slona?! :DD ..podla toho co si pisala jes velmi malo :( nechapem ako ti nemoze chutit :)))))

bingham - ta stranka, ja ju poznam, ale to je tak nieco spomalene ... nedavno som sa nad nou rozculovala :D

carey - jasne, skus to fitko, aspon pokukas co a ako, skus si aj zapamatat co ste cvicili, pripadne si to zapis po treningu, davaj pozor co ti hovoria a sama uvidis ci budes aj potom potrebovat niekoho pri sebe alebo nie. Teraz neviem..ale ved tam mozes chodit aj dlhsie nez mesiac, predpokladam, nie? Urcite daj vediet, ked budes mat viac info, som zvedava! :-)

inak ja som si dnes super zacvicila - podla planu. a bol tam taky nejaky novy fesak. ale fakt fesak :D no a ten tak cvicil, ze ked uz som tam ku koncu zomierala na tom stepperi na zaver tak tym jak sa tam "trapil" ma uplne motivoval, snad tam este zavita :DD

a obed: soja /mnam!!/ s trochou ryze, kur. maso, zeleninovy salat a caka ma kaficko :-)

Juchu

som mala vela roboty, tak sa mi nedalo :) teraz pokracujem v kukani informacii o tom lanovom semene :) a kde ste vsetci??? carey uz asi zdrhla :)