Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Maoam

MaariSSSaa dakujem pekne krasne si mi to vysvetlila, :-)) super no ja som mala byv. kolegynu anorekticku, ta jedla cely den mrkvu a 1 kalerab a potom mala zachvaty zravosti a zozrala naraz celu bonbonieru, balik keksov a jednu celu cokoladu a potom zasa dietovala par tyzdnov a ona mala dakych 48 rokov asi hrozne ona bola anorekticka od svojich 35 rokov co som pocula tak neviem co sa jej stalo, ze ochorela v takom veku

MaariSSSA no uz chapem co pisu zeny v tych prispevkoch 90dnova a 13dnova dieta ze 10te kolo :-DDD a tak to asi pre ten jojo efekt

na fore Anorexia je jedna, co vazi daco okolo 43kg a tuzi vazit maximalne 38kg hoci jej uz vypadali zuby aj vlasy a ma aj epilepticke zachvaty to je uz o com ??? boze

Juchu

maoam - ja to chapem tak jednoducho (to hovorili v jste to co jite) - ze ak jes pravidelne tvoj organizmus si zvykne na to, ze vtedy a vtedy dostane jedlo - cize moze jedlo ktore skonzumujes vpohode stravit, bez toho aby sa bal, ze mu jedlo potom zase nedas... Ak jes len niekedy - tvoj organizmus si robi tukove zasoby pre pripad obdobia ked jedlo nedostane - preto ked viac jes (castejsie) tak viac chudnes
co sa tyka tych chudych bab - niektore na to maju stastie... Aj moja sestra zje co chce a je podvyzivena. Kamaratka to mala podobne - skoncilo to tak, ze zacala jest len hamburgery, hranolky a ani za svet pribrat... Ale ona vyzera ako chodiaca kostricka...

carey - ak jogu robis spravne, tak velmi pomaha.. Keby som nevidela, tak nikdy neuverim... Lenze priatel ju cvicil kazdy den 40min aj dlhsie (ja som sa mu stale smiala, ze len tak lezi, ci sedi) a aj schudol, okrem toho ze uz je vyrovnany...

Dobre babky, idem ja zachvilu z roboty, tak sa s vami lucim, najblizsie asi az pondelok :) Ale budem vas cez mobilny internet sledovat :) Tak nech sa vam dari :) paaa

Maoam

hej viem ze su take co su prirodzene chude ale tych je podla mna mensina, ostatne sa tak drzia ale keby normalne jedli tak maju aspon o 7kg viac, na tie som sa pytala, lebo aj ja poznam geneticky chude baby, ale to vidis na nich, stavba tela, vsetko take tenucke, lahucke, aj tvar uzucka, to je asi iny pripad

MaariSSaa

Maoam - presne tak, tie baby co tak malo vazia, uz nejedia takmer nic, alebo maju denny prijem okolo 500kcal, to telo spotrebuje na to, aby fungovalo, cize sa nema ani CO ukladat, preto su stale chude...Ano metabolizmus sa spomali dietami, v skratke asi tolko, ze dajme tomu telo je naucene na 2500kcal denne, das dietu na 1500kcal a chudnes jedna radost...jedneho dna sa to "zastavi" a vaha uz neklesa...tak logicky baba da dole dalsich cca 500kcal, cize ma denny prijem 100kcal a zase chudne...potom sa to zase zastavi : a su podla mna dve moznosti : bud sa z baby stane anorekticka a stale kcal znizuje a znizuje, alebo to babu omrzi, ze uz nechudne a pritom dokopy nic neje, a zacne zrat, cela zhladovana po tolkych tyzdnoch odpierania a priberie naspat vsetky schudnute kila plus uroky, ktore u mna boli takmer 5kg...
To, ci sa to da napravit je tazka otazka...odbornici vravia ze ano, ale mne sa zda,ze moj metabolizmus uz ostal nejaky "mrdnuty"...odporuca sa klasika na zrychlenie metabolizmu : jest 5krat za den, male porcie, zdrave veci, plus pohyb, ktory sam o sebe zvysuje rychlost metabolizmu a taktiez aj to, ze telo nehladuje a kazde cca 3hod dostane najest, tak to spaluje a neuklada...inak sranda, ze o tom viem celkom vela, ale aj tak mi to nepomaha, aby som to zrealizovala...a ozaj, este som chcela dodat k tomu, ze co sa moze stat, ked sa hentak drastickou dietou spomali metabolizmus - asi tolko, ze je uz natolko "rozvrateny" ze baba aj ked zacne jest normalne, tak proste uz nepribera, vobec...to je asi sen kazdej anorekticky dostat sa do takeho stadia, ja osobne poznam jednu babu, co naraz rychlo schudla a teraz zere ako slon a este stale chudne...proste ho ma cely pomyleny...

carey

Maoam - no podla mna sa ten metabolizmus nastartuje ked budes pravidelne papkat, vela pit a budes sa hybat...inak si to neviem predstavit, ale take baby chudunku neviem mozno to maju niektore geneticke ze jedia co chcu a stale nepriberu, mam taku kamosku co sa furt napchava a je chuda ako prst

Maoam

ahojte, vidim ze sa to tu riadne pomenilo od rana :-DD ale diskutujete :-DD

vysvetli mi niekto fundovany, ze ako je to s tym spomalovanim metabolizmu a preco kazdy varuje pred tym jest malo ze sa to casom vypomsti a ako to je, co pisu niektore baby, ze kvoli dietam a PPP maju dodrbany metabolizmus - dakujem

a este ked je to tak, ako sa pise, s tym pomalym metabolizmom, mam k tomu dve otazky
1. da sa metabolizmus opät zmenit na aktivny a ak ano, ako, za ako dlho a akou formou najlepsie? pohybom alebo len stravou alebo obomi?

2. celkom nerozumiem ako to robia tie baby, co sa drzia na tych vahach od 47 do 51kg aby boli stale take chude to uz nic nejedia do konca zivota alebo ako?

noemix

MaariSSaa : tak raňajky : celozrnný chlieb,morčacia šunka + vela zeleniny, D : 1ks ovocia, O : mäso,ryby, cestoviny , obloha je vzdy zelenina, D: cereálie, ovocie alebo jogurt, V: mrkvová šťava

Ja práveže vobec nechudnem. Schudla som doteraz 7 kg a teraz sa to pozastavilo :-/Resp. už asi 10 dni som na tom istom čísle, max 200 gramov plus minus

MaariSSaa

Juchu - jasne ja vinko rada! :-D ako napr.v stredu na tej gulaske som pila vodku, ja mam rada aj tvrdy alkohol, ale zase co sa chudnutia tyka biele sucho vino je asi najlepsia alternativa, dokonca jeden moj kamos - sportovec, je nazoru, ze po dvoch deci bieleho metabolizmus lepsie spaluje :-) akurat odhadnut tu mieru, lebo ja vzdy pijem s mierou, no ked miera nevladze, pijem aj sama :-D

Noemix - tak to prijmas velmi malo kJ...ako asi vyzera tvoj jedalnik? Urcite to zvys lebo sa ti stane to co mne, ze som jedla maaalinko, schudla, no potom to hned nabrala naspat...tekvica je super, ja mam rada tekvicovy privarok s varenymi zemiakmi, je to lahke, chutne a zdrave :-)
Zapecenu som este nejedla, ale podla mna tie zemiacky sa k tomu tiez hodia, mozes na ne popripade rozpustit trocha masla a nasekat pazitku, aby to bolo chutnejsie a nie take suche :-)

carey

Juchu - inak ta joga tak pomaha? lebo ja tiez chodim trochu zrbeno a chcem s tym daco robit, viem ze aj normalne cvicenie pomaha, ale chcela by som aj nieco ine specialne na to vyskusat

carey

ahojte baby, no 2,5hod som sa potulovala po avione, kupila som si sponky do vlasov, jedno tricko :)) a celozrne spaldove cestoviny :)) prave som olovrantovala grepik no a asi pojdem pozerat telku a odpocivat hehe...
xdanielax - no pytala som dnes v tom goleme a zajtra mam trenera hehe rano tak som zvedava, ta teta za recepciou ze tam budem sama ze na to sa nikto nehlasil, no tak aspon sa mi bude na 100% venovat. Potom napisem ako bolo, boze trochu sa bojim ani neviem coho. Dnes som trenovala tie nohy tak dufam ze zajtra budem normalne chodit, inak tie drepy su super tam zabera cely zadok a nohy, budem ich robit pravidelne.