Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
fuuu bingham tam su uz ake tela :) Akurat tu stranku pozeram, len sa v nej musim trosku vyznat...
ahojte, doteraz som vas citala :) no ja som sa dnes zobudila o pol 5 lebo ma bolela hlava z tych tabletiek, takze uz ich neberiem je to daky hnus. Mala som dvoje ranajky, o pol 6 kaiserku s termixom, radsej budem jest sladke doobeda raz za cas ako potom dostat zravku ako minule. Potom som si dala vlocky s mliekom a isla som cvicit... dala som si 45min posilnovacky ako nohy a brucho a potom 30min bike....pred chvilou som dosla domov a zjedla som mocarelu s rajcinou a knakobrot. Na obed ma caka nejake masko a uvarim si celozrnne cestoviny k tomu.
No ja uz teraz az tak moc nepisem, lebo nemam cas, ale myslim na vas stale :)) a ked sa da tak napisem.
kamoska_ ako super miery, obdivujem ta, super ze ta ten sport tak bavi :)
xdanielax - dneska zajdem do avionu a hned sa opytam na to cvicenie s trenerom na zajtra, aspon by som vedela co mam cvicit a potom by som mohla sama.
Maoam - ako dneska? Co si papala ? Podla mna tu vyssiu vahu mas lebo sa potrebujes poriadne vyprazdnit, to ja tiez mavam a ten cas senna neviem kto to uz pisal mam aj ja doma, len to si dam tak raz za tyzden a fakt to pomoze. A ja som teraz kupila probiotika a tiez sa mi zda ze to pomaha a jasne ze aj ta voda. Ja som dnes vypila uz asi 1,5l a tiez som uplne napucana :D takze hlavu hore a nie ze sa budes deptat.
Juchu - nepapas nejako malo, som si citala ten jedalnicek a ja by som sa z toho asi moc nenajedla, na obed by si kludne mohla zjest viac a aj na ranajky, akurat vecera je faina teda okrem tej coko :) ale obcas si treba dat
No lucka ma asi vela prace, ona sa ukaze, dufam ze sa stale nedepta, sak ja som mala depku 2 dni a to bola hroza, si neviem predstavit ze furt som v takom stave.
baby....dam vam sem tuto stranku...je velmi dobra....ak potrebujete niake info...ohladom cvicenia....atd....mate tam aj jedalnicky....videa....
marissaa moje telo tiez funguje tak, ze ked jem malo chudnem ale potom sa mi znizi metabolizmus a ja priberam naspat ako besna.
skus jest kazde tri hodiny nieco,mozno sa ti to bude zdat vela ale nechudni rychlo, lebo sa ti to vsetko naspat vraaaati. ja viem, je krasne vidiet zo dna na den kila dole, ale je to aj nebezpecne. ja som si dala, ze sa budem vazit raaaz do tyzdna a aj merat sa :)
babyyy ta flora stranka je uuuzasna preuzasna :) doteraz som si pocitala bielkoviny, tuky , sacharidy aj KJ cez inu stranku ale nedalo sa to ulozit a toto je uplne super :)
daniela siii poklad :)
ale tak som rada :D takze som schudla 1kg bez toho aby som 38hodin cvicila, tak super :) Takze sa nakoniec z toho kilecka tesim a uz nebudem mat mindraky ze jem malo (neviem, som mala taky pocit)
jaj sorry bolo to 65 312,17 kJ :)
maoam :D :D hej to je :D
prave som si len tak zo srandy pocitala, ze kolko som toho vlastne vcera zjedla :D myslela som si, ze mi napise, ze malo ALE!!!!
vraj to bolo 54312,17 kJ :D tak mi to tam teraz svieti nacerveno :D
a dala som si, ze kolko musim cvicit pomaly aerobik na to, aby som to zhodila - vraj staci 32hodin a 8minut :D :D tak sa idem asi do toho pustit :D :D :D
xDanielax - tu stranku ceknem aj ja...hm vies na co som akurat dosla? Ze vzdy ked ja za den-dva "schudnem". tak to je vlastne len odlahcenie-...napr.vcera vecer po tom obzerstve som si uvarila caj zo senny ( prehanadlo), aby som sa dnes vyprazdnila riadne, a uz mam o 0,3kg menej ako rano o 9, viem, ze toto chudnutie nie je, ale proste ja mam depky z tych cisiel na vahe...ako sa mam teda stravovat? Ja osm zvyknuta tak na 3 max 4 jedla denne a teraz musim jest kazde dve hod aby som chudla??, ach jaj...ja asi vzdy schudnem iba tak, ze sa vyprazdnim a odide mi voda, a ak nahodou s tym drastickym jedlanikom vydrzim viac ako 3dni, tak vtedy ide mozno dole cosi aj z tukov...pre mna jedalnik na chudnutie vyzera asi takto :
R- jogurt
O - celozrnna hrianka 50g so syrokremom
Ol - ovocie?musli?jpgurt?
V - ako kedy ale minimum nech neumriem od hladu
Vtedy moje telo chudne...kebyze jem 5krat za den a aj normalne veci tak mi vaha neklesa, mozno stupa, mozno stagnuje, ale isto by neklesala. Ja musim brat ohlad na to, ze z toho PPP a tych vsetkych diet a hladovania mam spomaleny, dodrbany metabolizmus... :-/ chcem mat rezim ako moja mama, ranajky jogurt a musli, obed vzdy teply, bud maso a ryza, alebo cestoviny, kludne aj segedin, svieckova, potom vacsinou olovrant ovocie a vecera zase teple jedlo alebo chleba s niecim, a stale vazi rovnako...je to nespravodlive kurnik, ze niektore baby zeru kolko chcu a nic
Juchu hej najlepsia je veta Dnes jsi jeste nic neudelal!!!! :-DDDDDD