Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

noemix

ahojte baby :)
vidim že všetkým sa tu super darí :))) Ja som mala na obed cestoviny šalát, uplny mnam :)) Zistila som, že príliš malo jem, 4500 kj, tak od dneska som to trošku zvýšila. Práve som si spravila Ol: light broskynový kokteil, super vec v takomto teple :)) max to má 200 kj, tak len tak popíjam :)
Myslíte, že pečená tekvica je vhodna ? Zajtra by som si spravila, len neviem s čím. Poradte :)

Juchu

jogu cvicil aj priatel kvoli chrbtici, lebo ho bolela vyse roka. Chrbat ho bolel stale - ale vdaka joge kraaaaasne (neprehanam az neuveritelne) zmenil svoj postoj - on mal vzdy vypukle brucho a ramena spadnute do predu. Teraz!! Je skoro ako pravitko - fakt wau...
Zaujimave je, ze ho chrbat prestal boliet, ked prestal cvicit jogu :) Zhodli sme sa na tom, ze asi robil nejake cviky nespravne...

ved to ze ja som sa asi do cvicenia zalubila :) Dufam, ze ma to bude drzat, ale milujem ten pocit, ked som cela spotena - mam pocit, akokeby sa s potom vyplavoval vsetok humus :) Uz mi ani tak nejde o kg (som na seba malo tvrda - celkom som spokojna so 65kg na 168cm - ale nevyzeram tucna) ako o tvarovanie postavy :)

melissa - aj ty piatok popijas vinko? :D u nas je to kazdotyzdenna tradicia - milujem piatkove veceri s partiou, priatelom a flasou :) Samozrejme v miere

MaariSSaa

No baby, tak na korculiach som presla 7km, cca 30min to trvalo...prisla som domov, dala sprchu a teraz pred pol hod som obedovala - asi200g tvarohu s pazitkou, cerealie - cca 100g a 4 cukriky...da sa to? ci je to zle, ked som skombinovala bielkovinu so sacharidom? hadam nie...veceru planujem okolo 19hod bud ten tvaroh ale na sladko, alebo jogurt s niecim a potom vybehnem vonku na vinko

Heatherka

Viem, co bazalny metabolizmus, preto si myslim, ze mi vyslo dost velke cislo. mozno som zle pocitala :D

ale xdanielax, som si vsimla, ze ty si uviedla cislo v kaloriach, ked to das na kilojouly, cize krat 4.2 to mas 10 999.8 KJ. Co jena bazalny dooooost vela:D HLupe cisla vychadzaju straaasne. nerozumiem tomu :D

no ja a cvicenie :0 ziskavam naspat svoju stratenu milovanu kondiiiiicku. kedze som byvala tanecnica.

kazdy druhy den bicyklujem, striedam s korculami, konecneee, lebo som ich mala u priatela a cvicim jogu, ale tu skor cvicim kvoli chrbtici :)

xdanielax

keby som za den zjedla 11000kj aby som uspokojila svoj bazalny metabolizmus, to co by som musela jest? :DD

Juchu, ja cvicim asi 4 roky zhruba, asi som nejako narusena ale ja sa jednoducho neviem uplne presne orientovat v case :)) nechapem ako niektori ludia mozu pouzivat vyrazy tipu: "v lete v 1987 som bol na dovolenke ....." alebo "v lete 2001 bolo velke teplo" :D to sa vzdy cudujem :D

No a prestat s tym nemienim urcite. Stale ma to bavi a hlavne stale je co zlepsovat! ;-)
Viedlo ma k tomu to, ze som si jedneho dna v lete povedala ze odmietam mat mlandrave telo :)) uz som to sem raz aj pisala. Neznasala som to ako vyzeram, pritom som vazila menej nez teraz ale bola som v podstate bez pohybu... drzala nejake diety pred tym ale len formou upravy stravy atd. Takze som sa odhodlala, zohnala si trenera a isla do fitka :-)

Juchu

daniela - ako dlho cvicis, myslim kolko rokov??? Co ta k tomu viedlo? Asi neplanujes prestat, ked dosiahnes to co chces, vsak?

xdanielax

Heatherka, no podla tohoto vzorca mne vyslo 2619 Kcal :D no tak to uz by som bola asi palicka podvyzivena. Kedze bazalny met. je hodnota energie ktoru telo potrebuje len na svoju funkcnost - bez toho aby si vynalozila akukolvek fyz. aktivitu. Podla mna prehanaju s tymto vzorcom :))

Juchu

daniela s tou posilkou mas pravdu... len na tuto temu som sa s mojimi kamaratkami/kamaratmi este nerozpravala - ale fakt velmi pochybujem, ze niekto z nich niekedy bol v posilke... Ale rozmyslam, ze dnes vecer, ked pojdeme s partiou na vinko (opat zhresenie voci diete) tak sa spytam. Pripadne nahovorim kamaratku, ta hadam nebude odo mna chciet aby som jej to zaplatila :D

to vazenie potravin skusim, fakt som zvedava ako to dopadne..

xdanielax

heatherka, ved to je vsetko len take orientacne. ani tie potravinove tabulky ti to uuplne presne nevypocitaju. Tych 6000kj je tak, ze pod tu hodnotu uz nechod. To mas tak akurat ked chces aj trochu zhodit :) hlavne pohyb, potom sa to cele rozbehne tym spravnym smerom.