Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Juchu

ja som to nechcela pit v ramci diety.. ale ako nejaky "liek" na to, ze sa pri vyprazdnovani nikdy necitim vyprazdnena uplne.. Hmmm... kupim si sennu predsalen z lekarne ako pises, ale budem ju pouzivat fakt len obcas - ale ok, davam do googlu lanove semeno :D ked vravis ze aj to pomaha :D

MaariSSaa

Juchu - ja mam sypanu Sennu znacky Lerros ( z lekarne, cenu neviem ), ale vydrzi ti to dlho, pretoze to sa nemoze pit pravidelne a ani casto...ja ju mam uz niekolko mesiacov, vsak tam na krabicke budes mat napisany postup ako ju pit.pisu ze ucinok sa dostavi za 8 az 10hod, u mna je to vacsinou tak, ze ju vypijem o 21hod a krce ma chytaju okolo 9rano, takze cca tych 12hod, zalievam dve-tri lyzicky 0,4l vody, luhujem 15min a potom vypijem. Ale bacha na to! Je to prehanadlo ako kazde ine, s vynimkou, ze je to bylina prirodna ale ucinok je silny! Preto sa nesmie pit pravidelne a dlhodobo, lebo na to si vypestujes navyk a uz sa bez nej "nevytoto" :-D ja si ju dam fakt len tak v priemere 2krat do mesiaca ked sa citim plna a nebola som niekolko dni riadne na wc...ale urcite ju nepi kazdy vecer, to radsej si kup lanove semeno a davaj si ho na ranjky jednu lyzicku napr.k jogurtu, to ma tiez mierne prehanavy ucinok...

carey

Juchu - no ja si vacsinou davam rano a poobede ma to chyti, ja mam sypany a viem ze jedna lyzicka staci. Ako v ten den by som radsej bola doma :) keby nahodou, ale je dobre si to dat aj vecer.
A mam to z lekarne, akoze nie je to nejake drahe a dlho ti to vydrzi, lebo zasa to nemozes stale pit len raz za cas

MaariSSaa

Carey - aj tebe pekny dnik :-) korculovat sa viem, prvy krat som na tom stala a slo to samo :-) nie je to narocne a citala som akurat nejake clanky na nete a zevraj korculovanie je lepsie ako beh ci bicykel, lebo sa tam zapaja cele telo, nohy, zadok, brucho, ruky :-) tak snad vydrzim a budem chodievat pravidelne, nutne potrebujem najst nejaku pohybovu aktivitu, ktora ma bude skutocne bavit...lebo ja som taka, ze sa pre nieco rychlo nadchnem ale tak isto rychlo to aj zo mna vyprcha :-/ tak uvidime...

Juchu

marissa novidis ako krasne :) Skuste sa dohodnut, ze budete chodit pravidelne, to by bolo pre teba vyborne :)

carrey, marissa - mozem vas poprosit o nejake blizsie info o tej senne?
1. - kde ju kupim? Pisu ze najlepsia je z lekarne (ale asi aj najdrahsia)
2. - mozem ju pit kazdy den? Jeden hrncek?
3. - vy mate sennu sackovu, ci sypanu?
4. - ak vypijem pred spanim hrncek do rana sa nepototo??? :D

carey

MaarySSa - neviem ci som to dobre napisala ten nick :) ked nie tak prepac, no super ze ides korculovat, zevraj sa pritom pekne formuje cele telo, ja kurculovat neviem, tak skusim ine veci :)) pekny den ti prajem

MaariSSaa

Baby, chcem sa vam pochvalit, ako rozumne na to idem, kamos ma zavolal na korcule, tak idem teraz do toho :-) chce prekorculovat 9km, dufam ze to zvladnem...a bola by som rada, keby som aspon 3krat tyzdenne na ne chodila, najlepsie pre mna kazdy den, aby som sa nakopla a nezrala doma...

Juchu

ahoj carey :) mne sa zdalo, oproti tomu co som jedavala, ze je to malo - ale mi to vypocitalo, ze to je veeeela a ty pises, ze tiez to nie je malo, tak fajn :) Tak budem pokracovat :)
No idem ja kuknut na internete tu vasu "sennu" - lebo s uplnym vyprazdnenim mam aj ja problemy. Ludia, vsak ja nestiham vsetko kukat:D super stranky, super napady :)