Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Wauuu daniela - ta stranka je super :) Idem sa s tym teraz trosku pohrat :) Zacnem si aspon urcite obdobie kukat kolko toho zjem, lebo sa mi zda, ze v poslednom case mam hrozny jedalnicek... Od vtedy ako bolo to teplo tak mi nechuti jest.. Napr. vcera:
- ranajky - 1x tortila s masom, 1x hrianka s vajcom
- desiata - 1x banán
- obed - polovica cerealneho rozka + kusok trescej pecene
- olovrant - kusok varenej brokolice
- vecera - na maly tanier masko na stave + zemiaky + dusena cuketa + 29g cokoladka
A toto bol este taky vydatnejsi den :-/ Musim sa trosku zlepsit, lebo dnes som sa postavila na vahu a mala som 65kg (31.8. to bolo 66kg) Ale to kilo je asi vysledkom slabej stravy, takze ma netesi...
Idem si teda kontrolovat tu stravu :)
Lucka tu je v poslednom case malicko a aj carey byvala viac :) Zienky, kde ste?
MaariSSaa preco lezis cely den na gauci? Ked sa nudis je jasne ze sa prezieras blbostami, skus nieco robit a najlepsie odist z domu prec. Aspon na sviznu prechadzku, urcite lepsie ako toto.
MaariiSSaa - nemozes sa cudovat ze sa telo sprava tak ako sa sprava po tom, co mu robis.
Skus si dat den bez masa a syrov, jedz vela zeleniny a ovocia, daj si nejaky jogurt alebo acidko a vela pi, cajiky, vodu, nech sa trochu "odlahcis" /tym nemyslim schudnes/ ale hlavne jedz pravidelne a nehladuj! Ak si hladna po troch hodinach tak jedz kazde dve. a medzitym pi. Pri takomto sposobe nezjes naraz obrovske mnozstva.
A prestan sa vazit kazdy den!
Stanov si jeden den v tyzdni ked sa zvazis a zmerias. Vyloz si vahu na skrinu a nekukaj na nu stale. Radsej chod na prechadzku.
xdanielax: toto poznam :-D tiez mam rada syry aj kysle, sme si fakt podobne :-D a presne ked jem malo ovocia potom ma prepadavaju chute na sladke a kakao zboznujem, sladke mam rada vsetko s kakaom :-DD
no Lucka je naozaj tichsia, ale mozno ma len vela prace a povinnosti, hm ale hadam sa objavi...dufam ze to nie je nic ine :-(
Dnes zase kil naviac :-((( Ako priznavam, ze vcera som cely den prelezala na gauci a jedla same blbosti ale aj tak...dve kila za dva dni??? pribera sa az prilis lahko a chudne sa tak tazko :-( ja si asi musim dat hladovku, uz som mala 58,6kg a tesila som sa ako rychlo to spadne na 57kg a zrazu mam 60,4kg a take cislo som na vahe nevidela tak min.pol roka!!!Som zhrozena...dnes nezerem!!!!
Maoam, veru, az si niekedy hovorim ze nemozem stale jest to maso a syry .. :D ale co ja za to mozem ked si telo pyta. niekedy mam vyslovene chut na syr ze MUSIM :D a nedavno som mala zase take obdobie prosimta, ze som jedla kysle uhorky s kyslou kapustou a vsetko muselo byt kysle - a nie som tehotna :D ale uz ma to preslo :)) a obcas mam chut na kakao, resp. tu horku cokoladu 80% a tak, tak si dam. Zmrzliny a tak, to je maskrtenie, to sa da tomu vyhnut, ale ked mam na hentake chut tak si to vzdy dam lebo verim tomu, ze telo vie najlepsie co potrebuje :)
Maoam, ja som rada ze si sem medzi nas prisla :) A bielkoviny su fajn aj v tom ze ta zasytia a nie je to az taka kaloricka bomba. Ale ja potrebujem aj ovocie, ked ho zjem malo, tak mam chut na sladke potom, to uz som vypozorovala :) A Lucka sa uz dlho neozvala..nejaka je tichsia, nezda sa ti?
Luckaaaaaaa, kde siii? :D
Juchu - zajtra tie kliky das urcite ;-) aj ked druhy den je podla mna svalovica hadam este horsia nez ten prvy. Skus par cvicnych vecer, ako kompromis :)))
xdanielax dakujem ti velmi pekne :-))
co by som bez vas robila? ste super
a vdaka najmä za podporu nie som na nu zvyknuta :-(
xdanielax co pozeram tvoje jedalnicky, zistujem ze mas rada podobne jedla ako ja, zelenina, bielkoviny, hovädzie :-D
Heatherka - nie po kazdom cviceni musis mat svalovicu .) Len nezostan na jednej urovni prilis dlho, pridavaj si,obmienaj atd..
Maoam :) veru je, ale uz teraz si vyberam, uz to nie je len tvrdy trening vo fitku, zacala som cvicit jogu, 5 tibetanov, milujem sporty vonku, beh, korcule, kone, takze uz robim, co ma vyslovene bavi a fitko je len taky doplnok az mam brusko a ruky v poradecku :)
Dobre rano damy :)
len som vas prisla pozdravit.
Maoam, nic si nerob z toho, ak by si nahodou pocas toho mesiaca trochu pribrala, len sa pekne uzdrav, zrelaxuj aspon ti to pomoze psychicky sa prichystat a potom sa plnou parou pustis do cvicenia. Kamoska ti dobre povedala, ze by si mala castejsie jest;-)
Mimochodom, ak sa ti chce vazne ratat pocet kalorii odporucam kalkulacku: www.flora.cz , tam to dokonca funugje tak, ze po registracii si vytvoris "dennik" kde si zapisujes co si zjedla a kolko, ono ti to potom vyhodi pocet kalorii ..ja som na to leniva, ale je to dobra vec ak chces orientacne vediet, kolko si toho za den zjedla. Nemusis sa nutne registrovat.
Ja tiez vzdy "trpim" ked som chora alebo tak.. potom po tyzdni sa uz citim uplne mlandravo, ale to sa da zase rychlo dokopy :) Navyse, zmena pre telo je fajn. Najhorsi je stereotyp.
Dufam ze budete /budeme/ mat vsetky pekny den.
Ja dnes idem do posilky, mam na plane chrbat + /asi/ ramena, este uvidim ako budem vladat, + klasicky brucho / v prestavkach/ a par minut /20?/ kardia na zaver :)
namocila som si soju, tak uz sa na nu tesim - k masku a zelenine, mozno tam svacnem aj trocha ryze, uvidim aka vyhladovana budem :))
dnes uz som stihla jest 2x - kedze som vstavala o piatej :D