Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
dobre rano baby,
xdanielax: mnam, ovocna dren, ale by som si ju dala, zboznujem to! :-)))) ze kto spalil viac kalorii :-DDDDDDD som sa tak smiala ked som to citala, no mne sa raz jeden byvaly stazoval, ze je dva dni uplne hotovy po tych hratkach :-DDDDDD a ze beh zdaleka nie je taky narocny (on chodil pravidelne behavat) :-DDDD
Baby, ja som prehodnotila moje ciele a ked vidim, ze vsetko ide naopak ako som chcela (mam 1,5kg spät hoci neviem preco), tak som si povedala, ze sa nebudem trapit a zrejme som velmi v strese alebo co, tak ak dokonca roka dam dole na stabilnych 58, mozno s trochou stastia na 57 co pochybujem lebo cely december same nastrahy z kazdej strany, tak som sa rozhodla ze ten ciel 55 dam do buduceho maja, tak aby som bola pripravena na leto :-).
To je ovela realnejsie ako to co som povodne chcela.
Baby, som to teda riadne prepiskla s vecerou!! A tak som sa cez den pekne drzala :-( prisla som domov az o 8mej, cize prve minus ze som jedla tak neskoro, no a mala som 3krajce chleba s lučinou, niekolko cukrikov, 2 Knnopers dobosky, trocha syra...dooost dokopy :-( Ale zajtra chcem zase pokracovat v "dietke", takze najlepsie by bolo aby som sa asi dnes a zajtra nevazila co? :-/ zajtra vstavam skoro uz okolo 7, tak asi pojdem doobeda na korculky a odvazim sa az potom...som na seba nasrata! Takto to vyzera, ked clovek cez den hladuje kurnaaaa
xdanielax - hej v celku tomu rozumiem, ja chcem sice trosku zhodit, lenze presne toto ze ked sa budem az moc obmedzovat priberiem to spat, ja sa uz poznam, takze budem radsej fakt jest nomralne len vecer uz skor tie bielkoviny :) diky
carey - ovocie je v pohode, to mozes jest, len v diete sa odporuca jest maximalne do 15.00
ale ja ked idem cvicit poobede o piatej a koncim pred siedmou tak si to ovocie dam aj tak, a dam si aj na veceru nejaky celozrnny chlieb alebo zemiaky alebo co.. I ked je pravda, ze keby som chcela fakt dietit, tak tu teraz nevyzieram tu zmrzku /to je taka ovocna dren/ a asi by som na cas obmedzila aj tie sacharidy na veceru. Aj ked je jasne, ze to co by som tak schudla, by som nabrala po tom, ako by som zase zacala tie sacharidy vecer jest :) preto si ich davam aj vecer aj ked menej trochu ako na obed.
xdanielax - no praveze zasa ked nejem ovocie tak mi chyba ta sladka chut, cize neviem no ze co je lepsie, nechcem zasa chytit daku pazravku
xdanielax - inak uz mi s tou zmrzkou robis chute a to jedavas ovocne ze?
Mnam, ja si dam asi zajtra ovocny jogurt, lebo vacsinou jem len biele a uz mi to dako ani nechuti
carey - po cviceni by si mala jest vsetko :-)) podla mna. Ale on ti urcite povie, ze ked drzis dietu a chces schudnut tak vecer by si uz nemala jest sacharidy.
Odporuca sa zjes nejake ovocie, alebo nejaky sacharid hned po cviceni - ale to skor na podporu rastu svalov, neviem jake enzymi ci co sa tym aktivuje..... :D no ale ak nenaberas svalstvo, a skorej dietis, tak je ok ked to ovocie vynechas a das si jedlo - bielkoviny, tuky, sacharidy.
baby, prave som jedla zmrzku - taky sorbet, takze to je relativne ok, ale co mi pri tom napadlo :DDD
raz mi jeden CHLAP po sexe povedal, ze, citujem: "ktovie kto z nas spalil viac kalorii, podla mna ja" :DDDD neviem preco mi to napadlo ale strasne mi je to teraz smiesne :D asi mi cukor stupol do hlavy :)))
carey - neboj, ja som tiez nemehlo :D urcite to zvladnes, a ked ti nieco nepojde, je jeho praca ti to ukazat ;-) on uz musi byt zvyknuty na vsetkych aj na zaciatocnikov.
inak xdanielax - som sa ta chcela spytat, kedze som dnes aj posilovala tak som nevedela ze co si mam dat po cviceni na jedlo, tak som si zobrala mocarelu a paradajky a knakobrot, som uvazovala tak ze asi skor bielkoviny...ale tak neviem ci treba nejake to ovocie najskor...zajtra sa na to opytam :) som zvedava