Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
ja som tie moje dnes doplnila, 70% cokolada, plna chladnicka, takze staci ruku naciahnut a :-DDDD ja bez zasob nemozem existovat, to je nezlucitelne so mnou :-DDDD
maoam no to, ze dosli zasoby prave :D:D:D
normalne som uvazovala, ze si urobim JEDEN lievanec :D dzem som radsej neotvorila lebo by som ho zozrala celyyyy ale moj glykemicky index vyrovnany, kava pomohla :) len ci po nej zaspim, zase sa budem cpat melatoninom vecer:D
Lucka tvojej mame nedochadza, ako velmi ti ublizuje svojim pristupom k tebe? Preco je na teba taka hnusna?
Maoam : Ty nie si outsider,si normalna,dospela,pekna zena.Vzdy si pisala,ze vies,ze si pekna,ze si nikdy nemala nudzu o muzov.Tak vidis,potom naco sa porovnavat.Dokonca si mala sportovcov,fitnessakov :-) Ty nemas mat preco kocka komplexy.Neidealizujem si vztahy,ale vzdy je krajsie pre Teba lahnut si do postele k priatelovi,pritulit sa ako ked si cele dni,noci sama a kazdy na Teba len krici,zhadzuje Ta atd.Nestazujem sa a uz ani nechcem riesit,ze nemam priatela,ze som toho smutna,ze mamka na mna vzdy nadava ze som tucna,nech chudnem.Ale kocky,ste krasne,urcite ano,mate tu druhu polovicku tak si to vazte,lebo dnes je to so vztahmi velmi tazke.
Heatherka tak napis co MAS a daco vymyslime :-DDD
a niee, ja sa velmi tazko prisposobujem, radsej nebudem trendova to je pre mna ovela pritazlivejsie :-DDD fakt...rola outsidera mi je sympatickejsia
carey, nastal problem, lebo nemam tvaroh, ani kakao :D ani med :D chapes, kde je ten problem :D ??? ale prekusla som to, urobila som si kavu s mliekom :)
nevies aky je nas vztah, nevidis do toho neidealizuj si vztahy druhych :-)
Lucka, ty tiez riesis tieto veci, raz viac, raz menej, takze vies ake to je.
Maoam : naco to tolko riesis?Kto chce da si silikony,kto nie neda si silikony.Ty mas priatela,takze v Tvojom pripade absolutne nema zmysel riesit co je trend dnesnych muzov.Naco sa tym zaoberas?Nemyslim to v zlom,ale naco sa rozculovat,ze dnes je trend 170cm/50kg a silikony?Ano je to tak,ale Ty to nezmenis.Bud sa prispsoobis alebo nebudes trendova.Ale Ty mas muza,ktory Ta chce taku aka si,bud rada.
puuuuuuuuh Lucka ak si citala dozadu co som si ja vypocula na seba, tak je mi to luto nechapem preco niektori ludia maju taku velku potrebu davat druhych dolu, zvlast ked vyzeraju dobre (asi prave preto)
Lucka tvoja mama by mala navstivit psychologa