Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

carey

xdanielax - no ako tesim sa ale mam aj obavy, lebo ja som take drevo vo vsetkom, niekedy fakt vyzeram komicky :)
Dneska som cvicila tie nohy a zacinam pocitovat svalovicu na lytkach a je este len vecer.

xdanielax

carey - zajtra!! :) supeer. Ja som precitala ten tvoj prispevok, ze tam budes sama s tym trenerom? to je ake dobre!! potom urcite napis ako si dopadla. V tom fitku som par krat bola, tam maju fajn kardio stroje, aj taky simulator korculi, to ma bavilo najviac :-)) Fakt vyborne ze tam budes sama, mozes sa popytat uplne vsetko co ti napadne , no velmi som zvedava co povies ;-)
a to s tou cokoladou mam aj ja, ale 100% som este nevidela, to hadam ani nie je, ci ano? vlastne tusim lindt ma 99 :)

carey

xdanielax - ahoj, dneska sme sa tu nejako nestretli, tak ja len ze zajtra idem cvicit s tym trenerom tak ti pak poviem ako bolo :)
Inak ja horku cokoladu zboznujem tiez zvyknem si kupovat 85% ci kolko to je, kebyze je 100% tak si kupim aj tu, ale zasa je to aj drahe ako tak pozeram, zalezi od znacky.
Maoam - uz som ti hovorila ze my dve sme si podobne a fakt ako ta citam tak mam skoro uplne rovnake nazory...
Inak teraz sa budem vazit v pondelok asi a potom az o tyzden...som prave musela utekat na wc, to ten cajik :)

Maoam

hej alebo ze ochoriet si mozes dovolit az ked dosiahnes 50ku a neskor a nic nevies o zivote :-DDD no inak by som neprezila, nebyt povahy...ale bolo to castokrat o chlp, ja poznam kopec mladych ludi, ktori maju ovela tazsi zivot ako mnohi starsi, ale kto ti uveri? nik...syty hladnemu neveri a niektori to maju fakt tazke

xdanielax

Maoam - niektori zatrpknu. a kazdemu kto nema ich /vysoky/ vek hovoria "ty si este nic nezazila" a podobne "mudre" veci :DD viem o com hovorim :))) a na to reagovat neviem zatial...kedze nechcem urazit poukazanim na vek :D

hmmm..mozno to bude aj tou cokoladkou ze si aka si :)))

Maoam

Lucka: zhrnieme to, 168cm/64kg, dala si dole za mesiac 5cm zovsadial, z bokov 3cm, tvoja matka je pripad pre psychologa a mala by si jej to priamo povedat do tvare

xdanielax

Maoam - tak potom som rada, ze mas taku super povahu a silnu osobnost a neskoncila si s PPP jak niektore slabsie povahy. Sa mi paci tvoj nadlhad, ved uz som ti hovorila :-)