Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
carey
odporuca sa jest o pol hodinu inac riskujes, ze ta upcha :D inac este tip, das na lyzicku, lyzicka do pravej ruky, s lavou si upchas nostek tak zhora chytis a sup do pusy :D aa rychlo voda, tak to ide :) ja tu melonovu vonu uz fakt nemozem. najlepsi bol pomaranc alebo este ciste. ja mam od dr.popova tam maju take vselijake prichute :)
maoam
ja rada pomaham ludom, som stroskotana medicka :D ale mam to aj v povahe:) skus zajtra ku lekarke nech ti vezme krv.
no ja bezim babule na korculeee :) majte saaaaa
Heatherka dobry napad so stitnou zlazou, citala som ze z coho to moze byt, tak bielkovin mam dost, pijem dost, mineraly doplnam, tak ale tych symptomov je viac, voda je uz vsade, je mi zle, zavrate, stitna zlaza mala som s tym uz problem, ze slabo pracovala ale potom sa to zasa zlepsilo dam si vziat krv dakujem za tip.
Psyllium vyskusam aj na vecer, aj na rano, daco sa musi pohnut, si zlata ze sa tak staras :-).
Lucka - no posledne dni je tu zriedkavo :-( vcera bola znicena z mamy, dnes tu vobec nebola zacinam si robit starosti, ju doma tak nechutne drvia, chuda, je mi to velmi luto. Tak zlata inteligentna baba a ...:-((((( neviem preco ju tak ponizuje vlastna mama je to hrozne.
Heartherka - no tusim si to idem aj dat, dam si to teda suche a zapijem to tusim sa potom moze jest az o pol hodiny ze??
carey no to je nevyhoda sypaneho psyllia, neprijemna chut . zo zaciatku ma tiez napinalo.vyriesila som to teraz tak, ze lepsie je lyzicku sucheho dat do pusy a zapijat a zapijat a zapijaaaaat.
ja si vravim, ze co pre zdravie neurobima ide to.
mna zo zaciatku naduvalo ale po takych 2 tyzdnoch prestalo. to bolo cca 3 roky dozadu. pila som ho dlho, lebo som mala problemy s bruskom a velmi ma prehanalo. to je dobre, ze je to univerzalne, ked je zapcha pomoze, ked je hnacka pomoze.a navyse kopu inych veci, v ktorych to pomaha.
inac je aj psyllium v tabletkach a je aj cista vlaknina ale mne sa paci to, co to nabopna, znizi chut do jedla, zasyti ale hlavne pekne vysmirgluje crievka a zbavi nanosov a choroboplodnych zarodkov.
inac baby, co je s luckou ?? dlho osm ju tu nevidela :(
maoam a nevies preco sa nalievas vodou ? mala si take stavy uz pred tym? ci nahodou nemas nieco so stitnou zlazou.
skus psyllium, pekne viaze vodu, mozno sa ti ulavi.
ja som zjedla pizzu :D teda asi 2 kusky, ze moja vecera:D a teraz popijam radlera :) zboznujem to pivo a dieta nedieta, neodopriem si ho :) inac nepijem ani nefajcim, ltn toto je moja zavislost.
rozmyslam, ze dnes nebol ziaden sport, ze idem na korcule ale je dobry napad, ked som sa najedla ist na korcule? asi mam pockat co ?? stale som sportovala pred vecerou :/ a teraz neviem.
no hej to naduvanie je jedna dost neprijemna vec, to by som ani nemohla nikam ist a byt len doma alebo co... no mne je zle ked to pijem ma strasne napina
Heatherka objednala som daco ale este to neprislo :-(((( to psyllium som uz kupila mam doma asi to hodim teraz do seba lebo uz ma to prestava bavit. Cez pas mam 80cm namiesto 74 a vyzeram ako tehotna, tvar napuchnuta, prsia o dve cisla väcsie vsade voda, nohy hrube.
Maoam to mi teraz kamoska pisala a pozeram na nete, to si asi musis kupit, ale pozerala som, je to hlupost :D radsej budem nadalej jest psyllium, citim sa taka detoxikovana ale cakam kedy dojem tu melonovu prichut lebo ju citim potom este pol dna v ustach :D
carey ako ti bolo zle ?zo zaciatku nemozes velke davky, fajne to naduva ak telo neni zvyknute na velke davky vlakniny.
maoam neskusala si nejake odvodnovacie tabletky ?
xdanielax - opýtaj sa marissy , či súviseli s ppp ! vieš nie som tak blbá aby som niekomu radila s tým alebo sa neikoho do toho pokúšala dostať .. ! každého pred tým skor varujem a snažím sa aby sa tomu ludia vyvarovali lebo nechcem aby prežívali to peklo !
ja som psyllium brala lenze mi z neho bolo hrozne zle