Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
ako myslis, ale ja si myslim, ze si voci nej privelmi zhovievava, milujuca matka nikdy neponizi svoju dceru a nebude jej nadavat a okrem toho mas 64kil na 168cm to je normalna vaha, ok nie si chuda ale tucna zdaleka nie si, vsak to je ten kamen urazu, keby si mala 90kg tak pochopim (ani vtedy ta nema co urazat pre vyzor) ale toto...nehnevaj sa ale ty sa jej zastavas, lebo ju lubis viac ako seba samu
Maoam : ale to nie je pravda,lubi ma,velmi ale nechce mat doma rozkysnutu dceru,ktora place ze sa nikomu nepaci lebo je tucna.
ak tvoja mama svoju lasku PODMIENUJE a este k tomu takymito debilinami, tak ta v skutocnosti nelubi a nikdy nelubila bohuzial :-((((
a zrejme nema rada ani seba alebo ma rada iba seba, lebo toto robia tito ludia
byt tebou tak sa odtial vystahujem a mozu mat vies co vsetci, si mlada baba nemas sa co trapit ale si uzivat zivot
tvoja matka si nevazi co ma - zdravu krasnu inteligentnu dceru a to je smutne, problem je v nej co by ine mamy dali za to mat zdrave deti...
carey : no asi musim zhodit na 50kg,aby ma mala mamka rada :-( dnes som si super zacvicila,tak som rada.Na obed som mala rybu na masle so zapekanou zeleninou.Celkom ano,len som smutna z toho,ze aj ked chudnem vzdy je to malo a pre mamku by som mala fakt zhodit este 15kg,aby povedala no teraz si stihla a dobre vyzeras.
Lucka - no konecneee :)) takze vsetko v poriadku hej?
Maoam,carey : ste zlate,dakujem :-) mala som toho vela,tak som nemala cas pisat.Prave som docvicila KENPO P90X,idem si dat sprchu a nejaky zeleny alebo cierny caj.
hm inak pozeram ze nedavaju jste to co jite, no skoda, som sa na to tesila :) ze sa zasa niecomu priucim
Ja sa asi idem osprsit a konec :D dam si tvaroh so sunkou a knakobrot a vecera vybavena...
Maoam - inak ja idem v pondelok na krv tak som tiez zvedava co mi zistia.
Heatherka: vsimla som si tvoju starostlivost aj citlivost a dakujem ti za to, je to velmi prijemne :-) myslela som si ze si zdravotna sestra alebo take nieco no nebola som daleko :-)) skoda ze z teba nie je lekarka, ale vzdy je vsetko tak ako ma byt takze sa uplatnis inde
Carey: ano presne tak, to iste som Lucke pisala uz davnejsie, ze problem ma jej mama ale vybija si to na nej, je to zle :-(( je hrozne byt niekym takto niceny, ked je to blizka osoba a teda mala by byt najblizsia :-((( to velmi boli a zanechava velke rany na dusi aj psychike, sebavedomi bohuzial dakedy sa z toho clovek nikdy nedostane
Heartherka dakujem pekne :) ja mam to ciste uplne... tak si uzi korculky
no dala som si jednu cajovu lyzicku tak ze na suchu a zapit aj tak ma naplo, ale prezila som to :) kupim si radsej tie tabletky, idem sa pozriet na net ako to vyzera nech viem.
No neviem co Lucka, hm dufam ze sa nic nestalo a je ok, takto psychicky nicit cloveka a vlastna matka asi by som ju niekam poslala, sak toto nie je normalne by mala chodit k psychologovi...akoze nechcem sa jej mami nejako dotknut ale musite uznat ze ona ma nejaky problem ktory prenasa na Lucku