Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

MetallicA

no Marisa len v tom nepokračuj, také podobné som ja urobila tiež som schudla ale nie kilo. A potom to už išlo zase všetko hore :D
Ja idem na bike teraz riadne, jedla som ráno ten rožok a jablko nastrúhané, jedna sušienka a na obed troška zemiaky a polievka, zvyšok dňa užlen zelenina a polievka ako Maoam a voda teda aj. Neviem, biely jogurt nemám dofrasa sa minul ani tvaroh. Ked mi príde na chuť môžem si dať jahodový?

Maoam

MaariSSaa no to sa nedalo prehliadnut, tvar napuchnuta, viem aku ju mam normalne, toto bolo ze som vyzerala ako babika, nohy hrube, brucho ako balon a prsia naliate, hlavne ten pocit ze si na prasknutie, vsetko tlaci, kazdy zahyb koze, na vahe zo dna na den plus 1,5kg, zavrate, nevolnost, ked som si stlacila palcom na lytku, tak mi ostala jamka este pol minuty, no proste vsetky priznaky, to citis......

tvoj ubytok na vahe moze byt aj voda alebo ze si sa konecne vyprazdnila

Heatherka

marisa to ako robis, ze zjes knoppers a chudnes ?:D a este tolko vela ??? ved ja nejem nic sladke, denne mam tak cca 6000 KJ a ide to nejak strasne pomaly :D jedna ma 551 KJ, to je na 5 ks 2700kj . asi idem si ich kupit :D

MaariSSaa

Babyyy, tak ja som aka rada :-D vcera som mala na obed bryndzove halusky, 3knnopers dobosky, cukriky...a na veceru o 7 zase riadnu porciu halusiek, 2knnopers dobosky a par syrovych niti, a dnes o kilo menej ako vcera, to coooo :-D

Takto si to predstavujem,ze zerem a kila idu dole sami haha...dufam ze aj dnes to pojde dole, na obed robi mama svieckovu, ja si k tej omacke uvarim cestoviny, tak to mam rada :-) takze hadam to nebude az take kaloricke, vsak v tej omacke je veeela zeleniny rozmixovanej no a muky a smotany az tak vela nie :-)

Maoam - ako si prisla na to, ze si taka zavodnena hmm? si bola v tvari opuchnuta? lebo ja mam pocit ze mi tvar napuchla tiez :-D lica mam velke...brucho az tak nie, ale to preto lebo pred dvoma dnami somvypila caj zo senny, a to je prehanadlo, tak soms a vyprazdnila riadne,ale ta tvaaar :-(((

Maoam

ale zajtra idem na krv lebo mozno mam daco so stitnou zlazou dost mi padaju vlasy a som stale unavena a malatna, dam si vziat krv na krvny obraz, stitna zlaza a aj zelezo, este som zabudla dopisat ze som brala mineraly v tabletkach, to asi zabralo najviac na to zavodnenie

Maoam

normalne, jedla som minimu sacharidov, za den asi len tri knäckebroty, inak cista zelenina, mrkva, kalerab, redkovka, zeleny salat bez dresingu, tvaroh, cottage, chude kuracie mäso a vela vody, asi 3litre, trvalo to tri dni, kym sa to pohlo ale v noci nastala zmena a presedela som ju na WC som sice hrozne unavena teraz, ale konecne som odpuchla a mam svojich 59kg. Takze skoro kilo a pol bola len voda, ale to som si aj myslela, bolo to hrozne, natrieskana ako balon, neviem co to bolo. O tych bielkovinach som citala na nete, ze ked telo zadrziava vodu, byva to ked ma malo bielkovin a zelenina plus voda pomozu nadbytocnu vodu vyplavit z tela von len to trva par dni. Nechcela som brat ziadne odvodnovacie tabletky ani nic. To co som objednala je rastlinne ale este neprislo, to bol caj ale neviem kde to trci ze to este nedoslo postou.

Maoam

baby, chcela som napisat, ze sa zda, ze tie mineraly zabrali, co som do seba tlacila tri dni, pohlo sa to skutocne, v noci zo mna vyslo vela vody, rano som mala 59,3kg, takze 1,2kg bola len voda.....uz vyzeram normalne aj sa normalne citim, brucho trocha splaslo, aj tvar...takze oplatilo sa tri dni len zelenina, bielkoviny, mineraly a vela cistej vody...mussela to byt daka porucha

xdanielax

carey - mne sa hentake podobne s tym bruchom stalo, ale to som mala cystu..tak urcite chod radsej na vysetrenie. Uz ti je lepsie teraz?
A ako hovori Heatherka, sama uvidis, co si telo vypyta. Ono to nie je striktne stanovene, tie dve hodiny. A po treningu, viem ze telo najlepsie spaluje prave po nom a preto ti odporucil pit len vodu ale podla mna to je extrem. Ja to vzdy robim tak, /ak teda nepocitame to ovocie/ ze sa osprchujem, pridem domov, prichystam jedlo..a do hodinky jem. No ale ved vyskusaj ty co bude najlepsie fungovat, je to individualne.

Ja vcera ..... pivo. potom hlad, no viac asi ani nemusim hovorit, ale stalo to za to :D dufam ze sa dnes poobede aj odhodlam ist do posilky, vola je, len ci bude aj sila :))))
idem sa vyvetrat teraz pre istotu :))

s tou chlorellou mate niekto skusenosti?

Heatherka

carey myslim si, ze nanerusi, ak si zvyknes potom. jaked som este tancovala, jedla som tak 2 hodiny pred treningom a potom tak po treningu hodinu asi a vobec sa mi neziadalo nic tazke skor fakt si telo same pyta bielkoviny ak ten sval unavis a pred treningom nepapas hlavne sacharidy. na druhej strane mala som kamosky, co este aj pocas treningu boli schopne pit colu a mat daco male :D mne by bolo zle, tancovat splnym bruchom.

ranajky si daj o trosicku bohatsie, nech neodpadavas unavou alebo ak sa da si ich casovo posun, lebo potom hrozi, ze ti bude zle od hladu.

som rada, ze ti je uz lepsie :) ja som po ranajkah a pijem kavu :) a rozmyslam, ze skoro kazdy den mam ranajky tak 1300 KJ a chcem to znizit :D len ja na ranajky celozrny rozok mat jednoducho musim, potom som nenajedena a pazravaa