Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

carey

teraz som to zjedla a zasa ma nejako brucho boli ach jaj.
To si vydrzala 2 dni pit len vodu a caj ? Mne by bolo asi riadne zle

Maoam

lenze toto ti nepovie ziadny lekar, vsetci ta napchaju liekmi na alergiu a budu robit testy a nic dalej, pritom väcsinou je problem v zanesenych crevach....a v tom ze zdrava flora je fuc a treba ju obnovit, dlhe roky zleho stravovania, stresu, inak zanesene creva robia aj depresie, bolesti hlavy a nevolnost a tak...ja som vtedy po tom detoxe bola hrozne malatna a unavena, ale vycistila sa mi aj plet, ozila som...lepsie spala a tak

Maoam

ja som raz mala ekzem nic nezaberalo, ziadna mast, ani kortizonova nic proste a tak som dala detox, dva dni len caje, voda a laxativum a ako vsetko vyslo z criev, zmizol cely ekzem s ktorym som sa trapila polroka! a potom som celu jar aj leto za tym nemala takmer ziadne prejavy alergie, dovtedy hrozne, kazdy rok

carey

Maoam - no fakt, mas pravdu...som si mohla daco ine spravit co uz, ale mam na to hroznu chut.
DObry napad s tym ze si to pisat, asi budem aj ja a poviem to aj tej doktorke nech mi nieco poradi, sak to ze kebyze idem normalne rano na wc tak teraz nemam take brucho ako balon

Maoam

Carey ten problem u teba je crevny a tie creva su aj spoluzodpovedne za alergie, ak mas aj ekzemy, dokym budes mat creva zanesene toxinmi alebo budes jest veci ktore neznesies, zle stravis, problemov sa nezbavis. To je ako u mna :-((

Nerobi ti cicer teraz problem ked ta nafukuje? Ja sa teraz uplne vyhybam strukovinam, lebo tie hrozne nafukuju.

Ja by som potrebovala nejaky detox (cakam na ten pripravok) a potom vybudovat crevnu floru nanovo lactobacilmi a tak. A idem si vsetko zapisovat, po com mam problem s travenim a po com nie.

carey

xdanielax, Heartherka - no ja si zvyknem to ovocko dat na ranajky aj s vlockami a potom mi to nejako uz nechyba, som dneska isla tak cvicit ze 3 hodiny som predtym nic nejedla ako mi povedal trener a teraz za 1,5hod idem obedovat. Uvidim no aj tak mi to vzdy inak vide s tymi hodinami

carey

Ja som bola na orbitreku, nevladala som ale tak snazila som sa. Teraz si varim cicerovy salatik s mocarelou a zeleninou :)

Maoam - som rada ze ti uz je konecne lepsie, ja som inak dnes rano mala pekne sfuknute brusko a teraz je zasa velke. Vcera co som si dala psyllium som vobec rano nebola na wc.

MetallicA

Maoam, mám taký pocit. Skoro u každého sa voda zadržiava v tele, kvôli nepravidelnej strave alebo nesprávnej, no už čokoľvek. Hej ako mech som dakedy, brucho ked už ráno vstanem mám niekedy nadudrané také a ked sa vysíkam tak ho ešte stále mám také a je to nedobrý pocit a zdravé to asi tiež nebude.
No nič, tak si dám acidko kyslé mlieko. S čím si to dať čo povieš? to sa dá asi s dákym ovocím aj zmixovať a škorica, horzienka čojaviem. Ja si dávam b. jogurt s medom a orechy posekané a citrónovú kôru ku tomu. Ale kedže nemám....

Maoam

MetalliCa ja sa vyhybam sladkym a ovocnym jogurtom, lebo je v nich kopa umelych latok, jedine ak biely cisty jogurt a do toho si zamiesam cerstve ovocie nakrajane na male kusky alebo rozmixovat, je to BEZ cukru BEZ umelych prisad a BEZ prisad na trvanlivost a vselijakych farbiv a tak, este lepsie je acidofilne mlieko, cisty tvaroh (mozes zmiesat s trochou medu, kakaa, skoricou ako ti chuti), ja mliecne vyrobky kupujem zasadne iba tie ciste jednoduche.

Maoam

Metallica: mas tiez problem so zadrziavanim vody v tele?

MaariSSaa: mne sa na vahe ukazu veci vzdy tak dva dni PO, to znamena ak sa v pondelok napraskam sladkym na vecer, tak v utorok rano vaha v pohode, ale v stredu-stvrtok zrazu hop o kilo viac, takze sa este netes, podla mna to kilo bolo len to, co z teba vyslo na WC po dlhej dobe a voda, davaj si pozor na take davky keksov ze 5 kusov naraz a vecer to nie je dobre, raz za cas cojaviem pred kramami OK ale nie kazdy druhy den