Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

xdanielax

no tak po vcerajsku a dnesku si aj ja zajtra davam ocistny den, aspon trochu. I ked to pivo mi dobre precistilo oblicky :D ale aj to treba pri zvysenom prijme bielkovin :DD

Maoam

baby to bolo laxativum z lekarne, caje bylinkove, bola to zmes na precistenie krvi, pecene, su hotove zmesy opytajte sa v lekarni

Carey: dobry napad, s tym ovocnym a zeleninovym dnom a vela vody

MaariSSaa

Maoam - praveze som na wc nebola dnes, lenze je to isto aj o tom, ze to bolo o 7 vecer a na obed, a ja som o pol 12v noci este len sla vonku s priatelom, a prisla som domov o pol 3, a uz som od tej 7 nejedla nic iba pila mineralku a 4deci cerveneho vina :-) Takze tipujem ze vaha mi za dva dni neskoci hore, jasne ze kebyze to robim kazdy den, tak priberam,ale sem tam to snad neuskodi, mozno je to aj tymi korculami kedze som dllllho nerobila nic,...len mam dilemu aky sport dnes, chcela by som tie korcule no nemozem kvoli tym otlakom :-/

Inak na obed svieckovaaa mnamiky, asi si idem dat duplu, to je iny šmak ! :-)

carey

no ja to asi vyskusam tie 3 dni papat ovocie a zeleninu, mam doma vela jablk aj nektarinky... a tiez aj zeleninku, som nevedela ze melon je zelenina :D haha

Hemi

ahojte :) Uz dlhsie sledujem tuto konverzaciu, len nemam cas sa zapojit :D prosiim Maoam neporadila by si mi ohladom tej detoxikacie? Tiez to chcem skusit, lebo teraz som cele leto kalsala na dietu, a zda sa mi ze cim viac jem tak tym menej chodim na Wc.. :( Ake caje su najlepsie na laxaciu? Lebo umele prehanadla brat nechcem

carey

Maoam - prave si o tom citam na nete a pisu tam ze tak 3-4 dni to je vhodne...ze vhodne je pit napr. len jeden druh ovocia alebo teda pit tu vodu, ze 1. den jest len ovocie, 2den zeleninu, a 3 den striedat ovocie a zeleninu do 6 porcii... to by bolo asi skor pre mna, lebo ze nic nejest to si neviem predstavit

carey

Maoam - a ake cajiky si pila? Ja si to neviem predstavit v tom zmysle ze som naucena jest pravidelne a toto je extrem pre mna. Si nebola hladna?

Maoam

Carey ak ta tak velmi naduva, tak nejedz take veci ako strukoviny a pod. to vsetko este len zhorsis, uvar si daku lahku polievku, bujon cojaviem daco take, vela pi a nerob ziadny sport, ty si to sama zhorsujes

Maoam

no a zle ti je hlavne z tych toxinov, ktore sa vyplavuju von, mna ukrutne bolela hlava, takze som stale doplnala mineraly, pila vela vody, to je uplne normalne ze sa citis strasne zle v tie dni, ale potom je to uzasny pocit, vravim mne zmizol polrocny ekzem za par dni a uz sa nevratil

Maoam

2 dni nie je nic, prvy den z teba aj tak ide vsetko von, takze si na WC, druhy den si tak unavena a malatna, ze len lezis na gauci, si rada ze si. Potom sa pomaly zacina s lahkou stravou, polievka a tak...celkovo to trvalo par dni, no pomohlo to na vela problemov. Mala by som to opät urobit. Ked ma clovek alergie a taketo veci, je najvyssi cas urobit detoxikaciu a kaslat na vsetky tabletky, proste problem je inde - v crevach, peceni...su pretazene. To je vsetko.