Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Dobre ranko vam prajem :)
V uvode sa chcem podakovat:
- bingham - ovi, ze myslel na mna a na moje kliky :D :D :D
- daniele - ze si pamata, ze som zo stredneho slovenska :)
Moj vikend bol velmi zaujimavy, necvicila som v pravom slova zmysle :D Ale - sobotu sme mali ist o 14,00 stanovat, ale kedze som sa s priatelom rano o 8,00 pohadala, odisla som z jeho bytu. A kedze som "velka hrdinka" zobrala som so sebou aj 5kg stan. No a potom, ako bezdomovec so stanom v ruke som zistila, ze nemam co do 14,00 robit. Tak som isla za kamaratkou peso 10km aj s tym blbym stanom v ruke... Ked som k nej konecne prisla - zavolal mi priatel a zmierili sme sa - tak prisiel za mnou na aute!!! Takze som stan trepala ako puk zbytocne.. Tot 1. cvicenie :)
Potom sme isli stanovat na taky strmy a vysoky kopec - tak som trepala opat ten stan asi 3km do prudkeho kopca a este aj kamaratkin, kedze mam lepsiu kondicku :) (ma to velmi tesilo). Tot 2. cvicenie :)
V noci vsetci v stanoch pospali, len somozrejme ja som musela byt hore - lezala som v stane a pocuvala zvuky z hory. Pri nasom ohnisku cely cas nieco suchotalo - tak som nezazmurila celu noc oci. Myslela som si, ze je to medved a bala som sa, co i len pohnut (s myslienkou, ze mozno si mysli, ze v stane nikto nie je - viem je to blbost, ale tak nevadi). Celu noc som lezala bez pohybu, stuhnuta. Tot 3. cvicenie :)
Rano som zistila, ze to suchotanie bol vietor, ktory sa pohraval so sackami co sme nechali pri ohnisku...
Takze dnes som cela dolamana a vcera ked som prisla konecne domov ma ani nenapadlo urobit co i len jeden klik...
A lucka budem sa vazit s vami - som zvedava kolko som takymto "poctivim" cvicenim zhodila :D
aj mne padaju, ale myslim ze to je sezonne. aj mojmu psovi padaju trochu viac :DD
ale ano Maoam, aj mna by zaujimalo, ci sa to da kupit v nejakej komplex.forme, alebo ci mi staci kupit nejake multivitaminy+mineraly alebo nieco take.
Ja mam dnes ten "ocistny den".
zatial som zjedla ovocie /zlty melon s jablckom/ a lyzycou ovs.vlociek + lanove semienka + par orechov do toho/ mnamka :)
Maoam
prosim ta, ty si brala tie vitaminy a mineraly v nejakej komplexnej forme alebo vsetko po jednom? napis mi, prosim ta, co to bolo, mne tiez dost padaju vlasy, sice to nie su nejake chumace, ale nie je to ani malo. no mozno menim kozusinu :D , lebo ovocia a zeleniny jem, myslim, dost.. dik :)
macko som aj ja v zime a mam vzdy velky hlad a najmä na sladke vtedy :-DDDD
Heatherka: to som uz zapocitala do ciela a aj vsetky fajnotky, ktore na mna budu kukat zo vsetkych stran v novembri a decembri, takze preto ten ciel ze ak dosiahnem 57 do Vianoc, bude to uspech :-DDD. Nema vyznam si naplanovat ze idem na 55 a potom chytat frustraciu. Takto si mozem aj uzit fajneho, aj sa tesit :-D, ak to vyjde.
Heatherka: mne padali hrozne vlasy, ked som mala prekyslene telo, trebalo doplnit mineraly a stopove prvky (vapnik, horcik, zelezo, med, molybden, zinok a selen) dlhodobo a preslo to. Ak mas co len mierne prekyslene telo, brani to aj chudnutiu a tuk sa uklada na bruchu a bokoch,takisto voda, lebo telo si chrani vlastne bunky pred znicenim tymi kyselinami.
Mne odvtedy, co som dlhodobo brala tie mineraly a stopove prvky prestali padat uplne, len to trvalo nejaky ten mesiac. Ak beries hormonalnu antikoncepciu, moze to byt aj z toho.
lucka to neni z chudnutia, myslim, ze ked schudnem za 2 tyzdne kilo apol nie je to rapidne a mne uz padaju dva roky vkuse. raz mi povedala, lekarka, ze je to stres. tak pojdem za nou, ze to asi stres nebude, kedze su prazdniny.
maoam ja sa tak bojiiim zimneho obdobia. ja stale priberiem cez zimuuuuu. jak macko, ci si uklada tuky do zasoby :D
dobre rano babule,
tak ja som sa rozhodla, ze sa budem vazit len raz za mesiac a to vzdy k 30./31., naposledy to bolo 31.8., takze najblizsie vazenie 30.09., okrem toho mi to vychadza tak, ze budem mat vzdy po kramoch, takze to bude objektivne, lebo nebudem napucana vodou ako pred nimi co by vsetko len skreslovalo.
Kedze u mna to ide velmi pomalicky, je lepsie vidiet zmeny s odstupom aspon 1 mesiaca, moj ciel mi staci dosiahnut na jar v pohode...ak budem mat do Vianoc 57-58 som stastna a to mi staci.
Heatherka : vypadavanie vlasov moze byt aj nedostatkom vitaminov alebo nadmernym chudnutim.Ja ked som zhodila rapidne z 68kg na 59kg,tak vtedy mi tiez velmi vypadavali vlasy.Dufam,ze to budes mat ok.
den bol fajn az na pralinky pri farme, ale nevadi :) teraz ma trapi, ze v priebehu 2 rokov mi vypadala viac nez polovica vlasov a dnes som si ich precesala a chumac vlasov mi ostal v ruke :( zacala som pocitat, pri 400 mma to prestalo bavit.ale to len tak od oka, asi navsivim lekarku ach...
Heatherka : ok,aky si mala den?