Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
tie ultraslim aj tak robia pre nejake pubertalne baby, ktore sa este nezacli vyvijat a maju chalansku postavu. Zase nejaky modny vystrelok v obchodoch tipu newyorker alebo Stradivarius.. kde predavaju gate asi pre 12 rocnych a zeny ktore sa im chcu podobat.
Lucka, ja mam nad 60 a kamarat mi minule ked sme sa bavili ze chodime behat /kazdy zvlast/ povedal ze naco behas ved nemas z coho chudnut :D taky milyyy! :-) ale vieme svoje :D muzov netreba upozornovat na slabe stranky, lebo oni si ich vacsinou vobec nevsimnu. Nejeden mi to povedal, napr jeden kamarat, on sa vzdy hrdil tym aku ma krasku vedla seba, lebo je toho nazoru ze aj baba ma reprezentovat muza:)) - samozrejme to bola vzdy kraska v jeho ociach, ale uznavam, pekne baby.. ale ked sme sa bavili hovoril, ze to si muzi nevsimaju tak ako zeny ci ma celulitudu na stehne alebo co..on si vsimne zenu ako celok a jasne ze prsia, zadok, alebo co ho zaujima ale nejake detaily neriesi. Jednoducho musi na nej nieco byt. A neverim tomu, ze v tych vysusenych zakomplexovanych zenach, co na nic nemyslia nez na jedlo nieco je.. mozno bolo. predtym.
Maoam, no idem kuknut jak si sa rozculila, ci mas na mna, lebo ja sa vzdy rozculim :DD ..a samozrejme mas najlepsi obed dnes ;-)
Inak moja dnesna ocista - tiez som furt hladna, takze jem kazde 2 - 2,5 hodiny. 2x som mala ovocie /asi 200g/ s lyzicou ovs. vlociek, trosku orechov,a lan. semienka, a 2x zeleninovy salat - paprika, paradajky mrkva, olivovy olej, ovs. vlocky nech hned nevyhladnem :)) a na to som si naliala taku paradajkovu stavu co sme robili s maminou, kedze mame asi tonu paradajok a uz sme nevedeli co s tym tak sme robili co nas napadlo :DD ale dobra stava ako taka studena paradajkova polievka bio :DD
Juchu - zdravim ta, ty vies vzdy zdvihnut naladu :-)
carey - drzm palec u doktorky. Ja mam nahodou rada ked mi beru krv :D
Ja uz si zelam nech vsetko pokosia, lebo ma stekli oko cely den z nejakej alergie - samozrejme neidetifikovatelnej :))
som zvedava na toho 15. na vazenie :)
luckatucka, videla som vela parikov, ked ona bola dost pri sebe a on bol chudy. vsetko je individualne. nemyslim ze je dobry napad navliekat sa to ultraslim gatí, JA by som to nerobila, ved je to chore, byt taka vychudnuta. a ty chces byt stihla a nie vychudnuta.
Maoam : tak som to nemyslela.Viem,ze som tucna a tie rifle mi to len potvrdili.Ja som ten typ,ze ak si idem skusat nohavice,saty a pod.a nejaka stihla kocka si ide skusat rovnake,tak ich ani nejdem skusat,lebo si poviem,ze v nich nebudem vyzerat tak super ako ta stihla kocka.
A muzi?Ti znami,co maju tie stihle zeny najlepsie je,ze hovoria ja by som chodil aj so zenou pri sebe,ale ani jeden z nich nikdy nemal taku zenu,ale stihlu modelku.Ale sexi stihly muz by nikdy nechodil so zenou co je tucna,mozno 1 muz z 1000 s tucnou zenou nad 90kg.A 1 muz zo 100 so zenou nad 60kg.
ano mna to hneva lebo to vidim v sirsich suvislostiach a proste pozeram aj dalej ako po spicku nosa
Lucka: ty si potrebujes dokazat ze si tucna, takze tucna nie si :-)) sama si to teraz potvrdila :-DDD, je to vtipne :-D, jasne, voci zenam je spolocnost priam kruta, mas pravdu...ale to zasahuje vsade, aj do pracovneho sveta, do vysky miezd a rozdielov v nich, proste na zeny su kladene stokrat väcsie naroky je tazke ist proti prudu a odolavat vsetkym tym tlakom, to vlastne cloveka rovno predurcuje na rolu outsidera
a ako mamka? uz sa unormalnila trocha?
Maoam : Nejdem to vsetko citat,len som tym chcela povedat,ze tym dievcatam mozes dookola nieco vysvetlovat o zdravi,podvahe atd.oni maju svoj ciel a myslim si,ze im ho clovek len tak lahko nezmeni.Viem,ze to myslis dobre a chapem Ta.Ale je to psychicka choroba,a to sa lieci velmi tazko na to,aby to kocka pochopila len tak,ale ved Ty to vies.Oni nevnimaju,ze 50kg pre 170cm dievca je podvaha.Je to smutne,viem,ze Ta to trapi.Aj mne je z toho nanic,ako si odkaze 15 rocne dievca znizit svoje zdravie kvoli vahe.Ale moze za to spolocnost,moderatorky su stihle,herecky su stihle,modelky su stihle.Ked niektora trosku priberie pisu o tom ako keby bola smrtelne chora a riesia preco nezhodi atd.Ak by bol dnesny trend normalna postava,aj tie kocky by chceli vyzerat normalne.
A preco sa navliekam do rifli extra slim?Lebo si chcem dokazat,ze som tucna a potrebujem chudnut :-) a ohladom muzov,je mi jedno ake priatelky maju vedla seba.Len ma hneva to,ze spolocnost nie je taka kriticka voci tucnote muzov.Tucni muz ma stihlu priatelku,ale stihly muz by vo vacsine pripadov nechodil so 100kg zenou.
Lucka: si psychologicka a ak si citala moje prispevky, tak si musela pochopit, CO ma na tom rozculuje, ak nie precitaj si to este raz, ak mas cas a trpezlivost, tam islo o nieco uplne ine a praveze je s tym spojenych velmi vela veci, nasledky, proste ked vidim choreho na rakovinu ako sa snazi sa liecit a urobi pre to vsetko a ....proste ano je to iny svet ale neviem co ma s nimi kazdy taky sucit lebo niektore z nich si to absolutne nezasluzia
Lucka a preco to TEBA tak trapi ze ti c hlapi maju pri sebe 50kilove zeny? a preco sa navliekas do rifli ultra slim? vsak to je jasne ze budu extra uzko site
Juchu : pekny vikend :-) som rada,ze sa aj Ty odvazis 8.9.
carey : fajn,ze to nie je slepe crevo.Drz sa.
Maoam : Kocka ja Ta obdivujem,ze so svojim sebavedomim Ta rozculia dievcata,ktore chudnu pod 50kg.Mna to trapi len preto,lebo si znicia zdravie ale nie preto lebo chcu byt stihle,to je ich svet.Dnes som si isla kupit rifle a boli tam ze najnovsie trendy EXTRA SLIM.No vzala som si velkost 40 a nemohla som tie nohavice vytiahnut na nohe ani po kolena.Takze to musite mat nohy stihle ako prutiky a fakt stehno 50 cm aby ste sa napchali do velkosti 40 EXTRA SLIM.No tak to dnes je.A viete co mna zaraza?Poznam 5 kamaratov,ktori maju viac ako 100kg,dospeli muzi,su jednoducho tucni a kazdy ma vedla seba stihle dievca s max.55kg.Chapete to?Tucny muz,ktory nevyzera nejako extra uzasne,nie je proste sexsymbol a vedla seba chce mat stihlu zenu,ziadnu s par kg naviac,uz 5kg naviac ak by mala ta zena,tak ju ti muzi nechcu.Toto ja nechapem.
no sladke je prave to je to ze cely den sa tym cpem, ale tak pomaha to ako vidim, co uz sa musim obetovat :) zajtra si dam zeleninku, ja praveze zeleninku az tak moc nejem, tak ale zajtra si neico nakupim, len nie kalerab lebo ma z neho nafukuje
:-D ja ovocie nemam velmi rada, ked tak len trocha obcas, radsej mam zeleninu, z ovocia lahko priberam a je dost sladke na mna