Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

bingham

toto je to najhorsie co moze byt...ked sa z cloveka takto stava fanatik....na tvojom mieste...by som mu urobil dobru klobasu...do ktorej ked pichnes...tak ti ostrieka celu kuchynu...a poriadny biely chleba k tomu....nech sa dobre nachalci...inak nic nebude ;))

Juchu

ved praveze on stale hovori, ze on chudnut nechce... Ja som mu aj minule ukazovala, ked sme isli po ulici, ze nech si vsimne, ze je najchudsi z chalanov, co prechadzali okolo... On vie velmi dobre, ze mne sa chudi chlapi nepacia a on sa uz nepaci sam sebe, ale hnusi sa mu zobrat do ust nieco "nezdrave"... Ked drzal tu 10 dnovu ovocno-zeleninovu dietu (nejedol ani ryzu, ani zemiaky), tak som mu vravela, ze si dosere metabolizmus... A nic... Ze to je detoxikacia, ze to je zdrave... Ma 25 rokov - predtym mal krasny trojuholnikovi chrbat, vypracovane ruky.. A teraz vyzera ako vysuseny... Ja mu to uz aspon mesiac vravim - stale sa kvoli tomu hadame, lebo on si mysli, ze to robi pre svoje zdravie.. Mna zozaciatku len otravovali tie reci o zdravej strave atd. Cital o tom, ze clovek by mal pit vlastny moc a cistit si nim aj hrube crevo, ze to je dobre pre zdravie - tak som sa s nim asi tyzden hadala (ale fakt hadala) ze je to blbost, vravel ze to robit nebude ale hadal sa, ze ake je to super a keby sa mu to nehnusilo tak to skusi... Cital clanky o tom, ze mikrovlnka sposobuje rakovinu a potom sme vonku pri vinku cela partia nepocuvali nic ine ako to, ze nemame pouzivat mikrovlnku... Jaj :((((( Ale uz to vraj pochopil... A ze uz zacne jest normalne, tak uvidime... Pisala som mu teraz mail, kde som mu poslala link na stranku kde popisuju ortorexiu a stotoznuje sa to s nim. A asi mu do mailu skopirujem aj co som vam pisala aj vase reakcie.. Lebo on si mysli, ze ja to rozoberam, lebo sa chcem hadat...

Luckatucka

Juchu : tak to ma velmi mrzi,no ale schudol velmi vela za 4 mesiace 16kg,ach.Vazi velmi malicko na muza a pri svojej vyske :-( Kolko ma priatelov rokov a co na to jeho rodicia?No ja by som to neriesila systemom predo mnou to zjedz,lebo ked nie ste spolu nemusi jest nic :-( Tak toto naozaj asi nie je normalne,ak sa muz tak zaobera chudnutim.Aj Ti povedal na aku vahu chce chudnut?No mala by si byt pri nom,aj ked to bude tazke.Mozno ak teda chudne dobrovolne a prehana to,vziat ho k psychologovi.Radsej skor ako neskoro.

xdanielax

Juchu - tak to je teda sila.. niektori ludia si fakt nevedia urcit hranice a stanu sa z nich extremisti.
Inak mne sa to rano pacilo, jak som to citala o tom, ako si sla s tym stanom, ja som tiez par krat takto demonstrativne odisla /aj ked bez stanu/ a nakoniec si hovorim kam ja pojdem?? :DDD a doliezat som nechcela :)))))
No ale toto.. je dobre ked sa clovek stravuje zdravo, ale hentak to prehanat, to by sa nemalo. Podla mna priatela nemusis zrovna nutit pit colu alebo nieco take co je fakt skodlive, skorej ho pomali "uc" vratit sa naspat k normalnym jedlam. Nech nevymysla.
A povedz mu ze chlap co ma 74 kil a 182cm prestava byt chlapom ! :-)) mozno to zaberie. pomoc ved zachvilu bude mat menej nez ja :DDD
Radsej ho namotivuj na to, aby zacal priberat svaly, dones mu nejake knizky o tom, ked rad cita :-) alebo nejaky casopis a mu ukaz nejakeho fesaka v nom ;-))

Juchu

ked nakupujeme tak si musi vzdy precitat zlozenie, ak su tam e-cka tak nekupuje.... Minule nam dali na ulici zadarmo 2dcl coca-coly v takej plechovcicke... Chodil s tym po ulici, ze on to pit nebude lebo je to nezdrave... Urobila som mu na ohni, ked sme boli stanovat spekacku - ze ju nechce, lebo ci neviem ze spekacka je taka a taka.... Dala som ju psovi.... Jaj :((((( idem fajcit :((((( ozaj a fajcit mimochodom neprestal...

Juchu

Len tak som sa hrabala na PPP stranke, kedze to tu dnes rozoberate a zistila som, ze priatel ma asi ortorexiu ;-(((((( Za 4 mesiace schudol 16kg. Nonstop sa kvoli tomu hadame - najprv som mu vykrikovala, ze ma tie reci nezaujimaju - pripadalo mi to ako sekta - ked mi dookola hovoril, vies ako ti moze ublizit to, ako tamto... Zacal citat kadejake "zdrave" knihy, kde ohovaraju hadam vsetko co je mozne jest. Drzal 10 dnovu dietu - iba ovocie a zelenina, aby si ocistil organizmus. Kedysi miloval salaty (napr. vlassky a tak), teraz ich uz aspon 3 mesiace nemal... Stale sa brani, ze on si chce vycistit telo a ze ked si da doporiadku sam seba, tak si bude vsimat okolie (reakcia na moje vycitky ze ho uz nezaujimam). S tym stanom, co som rano pisala - ze sme sa pohadali - tak som mu vykrikovala, ze je anorektik - tak mi povedal, bud prestanem alebo mam vypadnut... Tak som vypadla :( Teraz si to uz vraj uvedomil. Uz sa mi aj ospravedlnil a podakoval, ze som mu otvorila oci. Zacal sa za toto obdobie hanbit. Ale aj tak... Dnes mal v robote od rana do vecera - ovocie a bryndzove halusky.. Ked som mu vykricala, kde ma este nejake jedlo - povedal ze si ide kupit cmar. Nasrala som sa a vybehla mu kupit pizzu a cakala pri nom kym ju nezje... A kupila som mu aj Deli (tu malinovu plnu e-ciek) a tiez ju musel predomnou zjest. Predtym si chcel precitat zlozenie, tak som mu to zakazala...

Uplne najviac ma sere, ze to ma odo mna... Ja v ramci chudnutia som ho na to namotala.. Ale dako sa mi to vymklo spod kontroly.. Minule prisiel za mnou, ze si ide pisat, co vsetko zjedol... Teraz meria 182 cm a vazi 74kg... Schudol aj zo svalov :(((((((((((( teraz to na mna vsetko dopadlo a mam depku z toho, ako to s nim bude dalej :(((((((((

xdanielax

tak ja som si dnes aj odcvicila svoje :)

a potom improvizacia na veceru, kedze som mala chut na teple jedlo: na cibulke a cesnaku orestovana zelenina s 2 lyzicami ovsenych vlociek :DD na to som vyliala tu stavu z paradajok a k tomu zeleninovy salat :DDD nehovorim ze to bol vrchol mojho kulinarskeho umenia ale ucel to splnilo a aj to chutilo :))
a kedze som bola na treningu tak som otvorila konecne svoj protein, ktory bol chudacik na skrini doteraz uz asi 3 tyzdne a dala si aj ten - aby som mala nejake bielkoviny. S vodou. No a este to vidim na caj trochu neskor, celkom sa to dalo prezit ten zeleninovo-ovocny den. aku radost urobi cloveku par orechov a trocha vlociek :D rozmyslam, ze to potiahnem do zajtrajsieho obeda este. vobec nemam ziadne chute ani nie som hladna ani nic, to je super :-)

carey

ach baby ja som si pred chvilou dala susene slivky (no citam vzadu a ze to obsahuje az 2 E-cka ako super) a este ringlotky, myslim ze po dnesku som prejedena ovocim na dlsiu dobu :D vecer este dam grep a som vybavena, chyba mi normalne jedlo, zajtra si uvarim aj dake zemiacky, mrkvicku a budem salatikovat

Maoam

a kolko percent dievcat a zien tym trpi? viem ze oficialne cislo je daleko nizsie ako skutocne, podla mojho pozorovania kazda stvrta, piata zena urcite