Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Lucka pekne si to opisala :-) neviem prebera sa toto pocas studia psychologie?
Maoam : pravze nie su to len mlade baby,ale zeny okolo 25tky a viac.Pekne si im to tam popisala,ale oni to bohuzial nepochopia a stale si budu hovorit svoje,co je smutne :-( poznam jedno dievca s anorexiou,bola na lieceni,doma ju vsetci podporovali,ale ona sa vyhladovala na 38kg,neviem aka je vysoka,ale ma urcite nad 160cm.Rodicia ju potom vzali na specializovanu kliniku do USA na liecbu anorexie.Jej mamka dala vypoved z prace a ostala tam s nou rok a pol,vsetky uspory dali na liecenie,dokonca si vzali uver.Dievca pribralo na 50kg,ale ma dozivotne zdravotne a psychicke nasledky.Teraz ma priatela a ked ich sem tam stretnem na kave,tak vidno na nej,ze si vzdy dava pozor co a kedy zje,v duchu pocita co ma kolko kcal.Esteze ten jej priatel je normalny a drzi ju nad vodou.Ale aj jej mamka vravela,neje vobec nic sladke,len na Vianoce si da kusok niecoho sladkeho a ak by pribrala nad 55kg,tak by opat zacal hladovat,aby schudla.Takze sa snazi jej varit zdravo,aby si udrzala stabilnu hmotnost 52kg-53kg,ale stale je liecena u psychiatra,chodi na konzultacie raz do mesiaca.
Dnes je velmi lahke stat sa osobu s PPP,ale clovek si neuvedomuje co to znamena.A smutne je,ze niekedy rodicia vidia,ze ich dcera malo je,nejedava doma,chudne a nic s tym nerobia az kym nema dievca 40kg :-( a ona niektore si neuvedomuje aky je zivot kratky,mozu dakovat,ze sa narodili zdrave,chodia,vidia atd.ale oni chcu byt za kazdu cenu stihle.Dokonca mi kamoska vravela,ze jej sestra chodi do 8 rocnika na ZS a je tam partia dievcat,ktore sutazia,ktora ma uzsi pas,cvicia,dietuju.Chce vyzerat ako herecky z ich iblubenych serialov atd.
Juchu: ty by si mala pisat kratke humorne poviedky z bezneho zivota do nejakeho casopisu som sa fakt pobavila :-DDDDDD
xdanielax: ja nakupujem cez net lebo mam oblubene znacky ktore mi vzdy sedia a ked idem do obchodov tak väcsinou do takych kde si ma nik nevsima
xdanielax: no aj ja sama sebe zavidim ten obed :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
rifle mam rada skinny, ale take tie normalne skinny, ale dobre su aj boot cut, vsetko je o spravnom strihu k postave, staci si dat vyssie topanky alebo tie spravne cizmy a uz je zena ako modelka...nohy to predlzi, opticky zuzi postavu a uberie aj 3 kila, farby su tiez dolezite, ja nosim cierne, tmavosede, tmavomodre...svetlomodre rifle (take skoro az biele) si moze dovolit len fakt chuducka baba, ja mam take strednomodre a v tych vyzeram ovela tucnejsie ako v tmavomodrych, hoci je to ta ista znacka a ten isty strih...vsetko to robi farba, optika
xdanielax: no nedalo mi im tam povedat ako sa veci maju a mrzi ma, ze si mnohi ludia vobec neuvedomuju vsetko s tym spojene
to cislo na vahe tak to je taky psychicky trik, fixacia .... premyslam ze ci sa mi zivot obrati na ruby a ja sa stanem stastnym clovekom v den, ked vaha ukaze 53 :-DDDD no sotva
babule, ja teda neviem kam chodite kupovat gate vy, ale ja som velmi stastna, ze existuju obchodne centra kde sa v tych gatoch prehrabavam sama a nemusim si od ziadnej vychrtliny pytat vacsie cislo nohavic :D
Lucka, Maoam - obidvom vam zavidim obed :D ale povedala som si, ze dnes maso ani nic mliecne tak sa drzim na uzde :)))
Maoam, citala som to, a dobre si im napisala. Ja som to tam obcas citala ale mne je z toho zle, ked si to predstavim, co tie baby so sebou robia. Hlavne tie bulimicky... krv si sice zobrat necham aj kazdy den, keby bolo treba ale zvracat teda nemusiiim fuuuj :D
Lucka, verim, ze tie gate mohli byt pekne /peknej farby:))/, ale som si ista, ze rovnako pekne budu mat aj nohavice ineho strihu a navyse ti budu urcite aj lepsie pasovat :-) Kupit si dobre padnuce rifle je zazrak, ved o tom sme sa uz bavili minule.
a mne pripada take smiesne ze niekto chce zhodit na nejake cislo /vahu/ a potom sa bude citit dobre. To ako moze tvrdit??
ano vsimla ale to su väcsinou aj take mlade baby este nie? no asi je to sucast konceptu
Ale vsimli ste si,ze aj tie predavacky v butikoch su velmi velmi stihle?Ked si clovek pyta velkost L a viac,tak pozeraju akoze cooooooooooooooo?Tu mame len do velkosti L :-)
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla :-DD
mnam, nakypy oblubujem, ja dnes poobede mam horucu horku cokoladu a navrch posekane mandle, tak!