Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Juchu

Dobre ranko :) Takze k moju priatelovi - vcera som mu o pol noci pisala sms, ze ho prosim aby si dnes zobral do roboty nieco na co ma chut - bez ohladu na zdravu stravu...
A rano som mu volala a pytala som sa, ze co ide papat. Povedal, ze na rano mal dve hrianky s vajcom a so sunkou (uuuuspech :D sunku predtym nejedol) a vraj na desiatu si zobral 6 sisiek s dzemom a banan s jablkom :)

Tak sa tesiim :) Sice je to asi mala desiata, kedze uz je zachvilu v robote a pride domov o 19,00 ale to este nevie, ze dnes ho navstivim s klobaskou v ruke :D Prave som ich dovarila - jednu taku malicku som prave zozrala... Fuuuj, riadna zataz na zaludok, ale tak nevadi :) Po dlhom case som mala aj ja klobasku...

Idem ja zachvilu do mesta, tiez po doktorkach, uradoch a krmit priatela :) Pekny den vam, pridem potom vecer :) paaa chudnutiu zdar :D

carey

Bre rano babky :))

No citala som diskusiu, vy chodite dobre neskoro spavat...Lucka uzasne ze sa stale tak pekne drzis, fakt ta obdivujem :)

Heartherka - no toto som este nepocula, ale aspon vies co ti je a mozes to liecit, fakt zaujimave... ale aspon si pekny mimozemstanik :)

Juchu - citala som si o tvojom priatelovi, je to smutne hlavne kvoli tomu ze on sam si nici zdravie a este si nicite aj vztah...dufam ze to date do poriadku, ste dve silne osobnosti, skuste sa v klude porozpravat, ako vravela Lucka dajte si nieco dobre, chodte na veceru alebo nieco podobne pekne doma pri telke, drzim palceky.

Maoam - ja dneska na ranajky uvarila som si trochu zemiakov, vobec ich nesolila k tomu kopec zeleniny.... dneska to takto skombinujem aj s tymi sacharidmi a popijam cajicek... a zajtra by som chcela uz trosku normalnejsie jest ze aj nejaky chlebik alebo vajicko, no pojdem na to este pomalicky :) Co budes dnes papat ? Na 10 idem pre vysledky potom napisem ako som dopadla

Heatherka

cawte baby. no bola som u lekarky, ze vlasy mi padaju zo stresu, nic nove som sa nedozvedela az na jednu vec ! asi dva a pol roka ma bolela jedna strana nosu, ale taka kosticka, nedavala som tomu vyznam a vravim doktorke, toto ma sem tam boli a napuchne, coto je ?

a ona ma poslala na ORL :D tam RTG a prisli mi nato, ze tam mam uz 2 a pol roka vkuse zapal :/ dutiny nevyplnene vzduchom,hruba sliznica a celova dutina mi uplne chyba :D k tomu mam stavec navyse, no ja som mimozemstan asi:D

ale zarazilo ma to, lebo ked som sla na operaciu robili mi predoperacne a na nic neprisli .... no ale uz sa liecim. vcera od 9 do 13:00 behanie po lekaroch, to bolo asi ja moje cvicenie, lebo vecer som bola KO. taaak papa aaa ja zbpznujem pomelo :D

Luckatucka

bingham : tak ja som nikdy sladke malinovky nepila,takze s tym problem nemam.A pijem 3l denne.No uvidim ako sa budem citit,ked budem vazit 60kg,ja chcem mat hlavne pevnu postavu,vypracovanu sportom nie vychudnutu dietami.Ok,idem asi spat,tak dobru noc a dakujem za rady :-)

bingham

tak potom super...musi ti to ist...lebo aj stravu mas v pohodke :))...a este nieco...pi len vodu...ziadne sladene malinovky... :))

no ked chces byt uplne chuda...tak ano...ale netreba do prehanat...vsetko s rozumom :))

Luckatucka

bingham : strava 5x denne,prevazne bielkoviny,ale zajtra si urobim nieco so zemiakmi na obed.Doobedu na desiatu ovocie,poobede ako olovrant zeleninu a vecera uz len bielkoviny.Ja sa stravujem delenou stravou,ale nie kvoli chudnutiu ale chuti mi to :-)Preco nie pod 58kg?

bingham

urcite ano...ale chod max tak na 58...viac uz nedavaj dole :))....inak ja si myslim...ze to das rychlo...lebo cvicis poriadne...len so stravou neviem ako si na tom.... :))