Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
xdanielax - no pokusim sa nieco odcvicit, ked to nepojde tak dam kardio, inak v nedelu som bola na orbitreku, len vcera nic...podla mna treba aj oddych.
Lucka - podla mna v pohode jedlo, ja by som zjedla asi len jeden grep :)
xdanielax : takze podla Teba jem malo?Ok tak dnesny jedalnicek :
ranajky : vlocky so susenym ovocim a mlieko
desiata : 2 grepy
obed : zapekana brokolica so zemiakmi
- je toho zatial malo?
Co teda podla Teba by som mala zjest poobede,aby toho bolo dost?
lenze im sa nema ako zaseknut kedze oni mu nedavaju ziadne ziviny tak telo "cuca" zo seba.
ty naopak davas /aj ked malo/ tak telo uklada, chapes??
xdanielax : ved ano,ale tak ak by to tak bolo,ze ked telo nedostava ziviny,zasekne sa a drzi si stabilnu hmotnost,tak tie kocky by neschudli pod 50kg.
:) ok, tak to skus, aj so svalovicou sa da cvicit, neboj, to treba len rozhybat! hlavne cvic pred zrkadlom nech vies ci sa nehrbis, alebo tak ;)
Lucka, nemiesaj sem anorekticky. to je o inom. bavime sa o tom co jes alebo nejes ty. Na to kolko sportu robis.
xdanielax - no dnes by som si chcela zopakovat to z tej soboty, mozno nie vsetko ale tak nejake drepy, potom na brusko cviky, na ramena
xdanielax : ved praveze som uz zmenila cvicenie,necvicim uz len P90X ale cvicenia P90M a okrem toho tenis,plavanie a bicykel.Ako mi potom vysvetlite anorekticky?Maju mali zivin a telo sa nezasekne,ale chudnu dalej az na extremne nizke vahy a pritom 90% z nich vobec necvici.
Lucka - okej ked ta to bavi, to chapem ale jeden den by si mala mat volno - aspon podla mna. A co sa tyka toho ze cm nejdu dole, je jasne ze sa to jedneho dna zasekne. Vtedy treba zmenu.
A je mozne ze sa ti to zaseklo aj preto, ze telu nedavas dostatok zivin a uz jednoducho nechce ist dalej s vahou dole ale zacne ukladat. telo je super v tomto mna to fascinuje tie jeho systemy, aj ked obcas akoby isli proti nam :))
a skus sa radsej s nami odvazit toho 15. stvrtk si myslim ze by ta mohol zase demotivovat, kedze uz si sa vazila v nedelu. nemyslis?
Sway musi vyzerat ako ta Zuzka z bodyrock,uprimne zavidim.Je to krasne ked ma zena vymakanu postavu od sportu.V takomto pripade vaha nehra rolu,pretoze zena ma svaly,ale miery musi mat sway tip top.V mojom pripade musim este zhodit prebytocny tuk a formovat a formovat :-) a to je nadlhooooooooooooo.