Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Maoam

Carey: je to o POKORE a mnohi ludia toto slovo ani nepoznaju, alebo ho vyciarkli zo svojho slovnika

moja skusenost je ta, ze ti najlepsi ludia, ti najpozitivnejsi a taki co su ochotni aj pomoct a dat su ti, ktorych zivot vobec nemaznal a prezili vela zleho (ale nesmu uplne zatrpknut, lebo aj taki su a ti si potom udieraju do druhych a su plni nenavisti, ale tak kazdy sa vyvinie tym smerom, ktory si sam zvoli, iste je lepsie byt pozitivnym clovekom ako negativnym).

RAdost zo zivota je u mna nieco ako povinnost, kedze som prezila, tak na nieco to bolo potrebne, nieco asi pred sebou mam a tak - by bolo trestuhodne so zivotom, ktory mi bol darovany, zle zaobchadzat, rovnako so sebou, svojim telom, dusou a tak dalej.
Je to velmi vazna tema a lutujem vsetkych, ktori su uplne strateni a pomäteni a nemaju to v hlave upratane a potom davaju temy na forum, nad ktorymi rozum zastava, alebo sa rozidu s partnerom, lebo ma celulitidu alebo pribral 8kg a riesia problemy neverami, alebo su hnusni na ludi, ktori im vzdy pomohli a boli pri nich ale vybijaju si to prave na tychto dobrych dusiach...ach ludia su hrozne hlupi. Teda drviva väcsina. Sami si za vsetko mozu.

carey

ahoj bingham, chces si tiez spravit ? :))
200 g ovsenych vlociek
50 g syrova. protaku
2 rozmackane bananiky
100 ml mlieka
3 bielky
1 Pl medu kto chce

v podstate vsetko zmiesame nakoniec mliecko, hotovu zmes vlejeme na vymazanu peciacu formu pecieme 15min na 180stup. Na vrch si mozeme posekat horku cokoladku. :)) mnam

carey

Maoam - super ze sa tesis zo zivota, pravda ze clovek hned inak posobi aj na okolie a vsetko s tym suvisi. Presne toto ze su ludia ktori si nevazia co maju a takych fakt lutujem, im to pride az ked nieco negativne zaziju...neviem preco to tak vlastne je.
Si si dneska dopriala, ale tak to ma byt :) k tomu jablkovemu pyre mnaaaam :)) si mi urobila chute, ja si zajtra idem piect domace proteinove tycinky som zvedava ako budu chutit :D

Maoam

Carey: pytala si sa ma na jedalnik, tak dnes na obed co vcera (hovädzie dusene, zelenina, zemiakove pyre, bolo vyborne, s maslom a mliekom mnam, omacka bola tiez aj so smotanou proste riadny obed a este k tomu trocha dusenej cervenej kapusty tu zboznujem na sladko), na veceru som mala cokoladove susienky a jablkove pyre (teda detska vyziva) a to hned dva pohariky. Dnes bol jedaci den a strasne mi chutilo :-D.
Ked si predstavim, ze su ludia co maju vredy alebo rakovinu zaludka a kazde susto ich boli a nemozu uz vobec riadne jest, tak som sa tak tesila, ze ja mozem.

Maoam

a chlapi, co chcu dokonale modelky s 50kg a silikonmi, mna absolutne nezaujimaju, su mi ukradnuti, je to ina liga, iny svet, ine vnimanie, ine zmyslanie, nemame si proste co povedat :-)a v tej mojej lige su aj normalni chlapi :-)

Maoam

Carey: presne tak, tato NEGATIVITA je otrasna, mozes byt akakolvek krasavica a vypracovana, ked ti z oci a tvare ide toto negativne, pripadne zavist alebo ziarlivost, neprajnost, sebectvo, egocentrizmus....tak si neprijemny clovek aj pre ostatnych

Carey, mam byvaleho spoluziaka, ktory je uz nejaky ten rocik zenaty, maju synceka, on ma zenu 165cm/62kg (viem, lebo mi to povedala ona sama :-), ma riadne kozy teda :-D, ale ma proste faldiky, vobec nie je vychudnuta, ale ta zena neskutocne ziari, je mila, prijemna, ma peknu tvar a proste ide z nej pozitivna energia a je velmi oblubena, on ju zboznuje :-), sam je pritom sportovec, je vojak, no proste on vyzera ako z fitnesscentra a ona vobec, kazdopadne sa ich minule niekto pytal teda komentoval fotky ze VY POSOBITE TAK STASTNE. a on odpisal: SME STASTNI, lebo CHCEME BYT STASTNI.

A to je asi to, o co ide.
Clovek musi najst tu volu a silu zit tak ako chce on a nie tak, ako po nom chcu druhi.
A byt stastny je makacka, pre to treba vela urobit......ja si vazim vela veci, lebo viem co to je trpiet, viem co to je prezit vazne veci a aj rany osudu. Ja som si zacala zivot vazit uplne inak a aj mam nan iny pohlad.
My sme stastni ludia, vidime, pocujeme, chodime, myslime, minule som videla postihnuteho chlapca na vozicku, len vydaval zvuky, tlacila ho mamka jeho...tak som si povedala ze je trestuhodne stazovat sa na nejake faldiky alebo sprostu celulitidu.
Proste je to taka malichernost, taka ubohost.

Najkrajsie telo je telo pekne vypracovane, telo so svalmi, lebo svaly davaju aj stabilitu, aj podporuju metabolizmus a celkovo clovek co ma vypracovane svaly ma ovela lepsi zivot, telo viac vladze, ma viac energie, viac kyslika, lebo sval potrebuje vela kyslika pre svoju funkciu a tak proste treba si na to upravit tu optiku.
Ja uz nepozeram ziadne reklamy, v casakoch listujem dalej, ked vidim nejake modelky, fakt :-DDDDD, nepozeram ziadne show, nic. Proste je dobre mat trocha odstup od toho stadoviteho zivota.

carey

ahoj Maoam, uz si mi tu dnes chybala :) Velmi pekne si to napisala, ja s tebou suhlasim, tiez nikdy nebudem mat postavu ako modelka, ale na tom mi nezalezi, chcem sa citit dobre vo svojom tele a hlavne psychicky sa citit v pohode. Ja som dnes bola cvicit a dosla tam baba ktora bola fakt pekna vypracovana, ale tak divne na mna zazerala, ako neviem preco, posobilo to na mne negativne a potom tam bolo asi 8 chlapov tak som sa mala na co pozerat :D

Vidim aj ze sa citis fain, tak som rada, v sucasnej dobe je velmi tazke aby sa mal clovek dobre, vsetky tie tlaky od okolia, media, reklamy = to vsetko vplyva na nas, ale len my rozhodujeme co s tym budeme robit, ci sa budeme mat aj nadalej radi alebo nie

Maoam

a co, mam faldiky, mam aj celulitidu, aj trocha strie a co? na ulici, po ktorej som dnes sla sa za mnou aj tak par chlapov otocilo, od 17 rocneho po 55 rocneho, vobec nie som dokonala ani chuda, proste som normalna zena a hrda na to!

Maoam

Juchu :-) dakujem. Poznam takych fanatikov do stravovania a je to o dusu. Vies, aj ti ludia maju obcas chtice na nieco nezdrave ...to je normalne. Telo si raz za cas vyziada nieco co je mastnejsie, alebo sladsie a potom da zasa ale klud, ked mu to das. Takze ak mas velku chut na pecenu klobasku alebo spekacik raz za cas, tak si ho daj, rovnako ryzovy nakyp (mnam!!!!!! zboznujem ho) alebo krabicka praliniek...no boze a ide sa dalej.
Je to take pohladenie AJ pre dusu a je to potrebne, nie sme tu pre to aby sme zili ako asketi a boli pod permanentnym dozorom a kontrolou...som za to, ze clovek si sam sebe (ked okolie a spolocnost to uz velmi cloveku nedovolia a vsetci zijeme v takom Big Brother ci chceme alebo nechcem toto uznat, vsetko vsetci o cloveku vedia, vsetci sme monitorovani, pc, mobily, FB, a ked to nie tak na teba pekne dozeraju susedia, rodina, zamestnavatel, vzdy ta proste niekto tlaci nadol, kontroluje, nedopraje :-DDD vsak ved vies ako to myslim Juchu) - proste MUSI dat tu volnost, do tej hranice a moznosti aku ma vzhladom na okolnosti, ja si vobec nepozeram brucho ani rano ani vecer :-D ani uz na to nemyslim...nechce sa mi, vycerpava ma to! mne to totalne bralo energiu a bola som uplne negativne nastavena v hlave, citila som sa pod psa.
Na co v tom pokracovat?
Smerodajny je pocit, aky mam! Ako sa citi moje brucho? Ako sa citi moja hlava? Aku mam v ten den kondiciu, som slaba, unavena alebo mam energie dost?
Toto by malo byt smerodajne.
Vsetky miery, velkosti a bla bla su mi uplne ukradnute a za to ze susedka ma velkost XS, nech ma, ja jej doprajem.
Dnes som bola u lekara a videla som v cakarni anorekticke dievca.
Mne prislo az fyzicky zle.
Len kosti, koza, nic viac, uzulinka kostnata tvar, par vlasov na hlave...ale taky napäty vyraz v tvari, stres, napätie, posobila velmi nestastne.
Ja viem, ze ziadna z vas nema tento problem, ale proste mi tak doslo, boze nebolo by to lepsie keby mala riadne svaly, krivky, prsia, mohla sa krasne obliect a byt pritazliva mlada zena?
Cim viac spolocnost, media, reklamy a casopisy a niektori ludia chlapi aj zeny co im svihlo v bedni tlacia a vyzaduju, tym viac vo mne rastie odpor a na ten styl KASLEM NA VAS A UROBIM SI AKO JA CHCEM.
Praveze ma to len motivuje ist vlastnou cestou este viac, ako doteraz. TAK!