Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
wau maoam :) si sa krasne rozpisala - ale pravdivo. Suhlasim s tebou! Mna tesi, ked mi idu kilecka dole, ale mam taky pocit, ze iba prve 2 kg som si uzivala - sebavedomie sa mi zodvihlo..
Teraz, aj ked uz mam 5 kg dole, mam pocit, ze sa v tom stale viac zaplietam... Jasne, ze si pripadam dobre, ale uz si zacinam rano obzerat svoje brucho a tak isto vecer... A uz mi nejde o tie kilecka, skor o to cvicenie - o formovanie postavy a o tu kondicku. Teraz ma viac potesilo to, ze som dala na jeden sup 6 klikov ako to, ze som zhodila 1kg...
Pacila sa mi tvoja veta - Bez toho nemozem, proste niekto fajci, niekto si rad da pohar vina, niekto chodi do mekaca, ja mam rada sladke, kvalitnu cokoladu, pralinky ;-).
Ja splnam vsetko :D Okrem toho mekaca... :D
Inac mimochodom, dnes som mala fakt super jedalnicek:
- ranajky - klobasa + chlieb + cinska kapusta
- desiata - nič
- obed - klobasa + bageta + cinska kapusta
- olovrant - banán + 2x keksik
- vecera - ryzovy nakyp...
Takze zase nic z toho nebolo dietne... Ale tak co uz :D hadam to vypotim, idem zachvilocku cvicit
ahojte dievcata,
vidim ze ste toho uz hodne popisali :-), k treningom a cviceniam sa vyjadrovat nebudem lebo som absolutny laik a okrem toho zaciatocnik a teraz mesiac nic nemozem robit, takze nemam co v tych temach kecat iba citat :-D, poviem len jedno, ze podla mna a mojich vlastnych skusenosti ale aj podla jednoduchej sedliackej logiky je dolezite robit pauzy, zvlast ak clovek nie je aktivny sportovec, myslim, ze tam platia ine pravidla, to je proste ina liga, ale u bab ktore ziju bezny zivot a v ramci zdravej zivotospravy a nejakych kil ktore chcu dat dolu je podla mna dobre mat medzi treningom aspon den pauzu.
k ostatnemu len tolko: sama na sebe som vypozorovala, ze cim menej nad tym premyslam (najlepsie vobec nepremyslat nad tym) a cim mensi tlak na seba vyvijam, teda cim viac slobody nechavam telu a nic nekontroluje, tym lepsie to ide a tym lepsie sa citim.
To zadrziavanie vody bolo 10 hrozne, ale ja som bola aj vnutorne pod hroznym tlakom a neustale citala stranky o vsetkych tychto veciach a proste svihalo mi z toho. Ako som vsetko odlozila, nechala tak, uvolnila sa a zacala normalne pravidelne jest, riadnu stravu, vyzivnu, hodnotnu, vela bielkovin aj dost tekutin, vsetko odislo! Pomohli iste tie mineraly, ale...myslim ze vela robi to ze clovek sam na seba vyvija hrozny tlak a psychika robi svoje.
Jem uz len to na co mam chut, nerobim si ziadne jedalnicky lebo kazdy den mam hlad na nieco ine. Jedine nad cim trocha rozmyslam su sladkosti, tak ale obcas supnem a nemam ziadne vycitky.
Bez toho nemozem, proste niekto fajci, niekto si rad da pohar vina, niekto chodi do mekaca, ja mam rada sladke, kvalitnu cokoladu, pralinky ;-).
Daku slabost v zivote clovek ma kazdy jeden do radu.
Lucka: vzhladom k dennym treningom, ktore su este aj velmi narocne (to cvicenie zvladne len clovek, ktory ma dobru kondiciu a nejake tie svaly) velmi malo jes a malo bielkovin.
K tomu ubytku vahy, ze to stoji alebo ze sa to nehne dalej, tak z mojho pohladu je to jednoduche: kazde telo ma tu SVOJU hmotnost, ktore je pren normalna a potom ma tu svoju hmotnost, ktore je pren idealna.
Vela zavisi od konstrukcie, metabolizmu, proste co clovek to nieco ine a neda sa pausalizovat.
Pod tuto hmotnost, ktora je podla mna dana geneticky, je tazke ist. Ak, tak len tym ze clovek si robi nasilie, privela sportuje, privelmi sa obmedzuje v strave.
Toto nie je zivot. Toto je stres.
Vy vsetky baby vobec nevazite vela. Proste ste stavane tak, ze mate aj nejake to svalstvo a to je krasne.
Moja stihla hmotnost, na ktoru som v minulosti prisla cvicenim a tym, ze som zdravo zila bola okolo 56 kil na 165cm. Isty cas som mala aj 54 ale to som bola na tom zdravotne velmi zle a len co sa mi stav o cosi zlepsil, opät som vyhupla na 56. Proste to sa zda byt pre mna ta zdrava, stihla a pekna hmotnost, s ktorou sa MOJE telo citi fajn, dokazem sa s nou hybat, dokazem vladat.
A pri tejto hmotnosti som mohla uplne normalne jest, dolezite bolo proste sa hybat, pravidelne sa hybat a byt aktivna.
Ja keby ze chudnem na vahu cojaviem 52-53kg, je mi jasne uz teraz, ze by to bolo voci mne samej nasilne a telo by mi to vratilo, urcite by mi to nejako vratilo. Bud v depresiach, alebo pocite nespokojnosti, alebo v zdravotnych problemoch, nejako urcite.
A vedomie, ze by som si neustale musela davat pozor na to co jem, kolko toho zjem a proste toto kontrolorstvo, byt sama sebe stihackou - boze, to je hrozna predstava.
Ja z duse neznasam ludi, co su takzvane stihacky a kontrolori, mam voci nim averziu (to ma ale svoju minulost, preco som si ju vypestovala), viem ake hrozne to je, ake nasilne, ubijajuce a robit toto SAMA SEBE by bolo sialenstvo.
Tak ako pise Sway, clovek ma dve moznosti: bud nejest, hladovat a trapit sa, ALEBO riadne jest ale sa aj riadne hybat. Ta druha verzia sa mne zda ovela prirodzenejsia aj z hladiska vyvoja cloveka.
Ludia sa kedysi vela hybali a vela fyzicky robili. Tucnota nejestvovala, okrem kralovskeho dvora kde bola hojnost.
Lucka: ty na seba stale velmi tlacis, privela cvicis a vzhladom k tomu dost malo jest, skus pridat viac bielkovin a uprimne, ja si myslim, ze TY nie si ten typ na 58 kil. Proste pre tvoje telo je zrejme tych 62 uplne postacujucich, maximalne 60 ale nechod pod to.
Aj vy ostatne baby, xdanielax, Carey, vsak vy mate uz krasne vahy, tam fakt staci len formovat, tak ale TOTO je praca na dlho, rok-dva-tri aj viac, proste to je sucast zivotneho stylu uz potom.
Jest mozte vsetko, ked budete stale takto sportovat, o rok-dva budete vyzerat uplne inac! Vsak Danielka to vie, nejaky ten rocik sport uz robi...vie ako vyzerala pred tymi rokmi a teraz.
Ak ja zhodim na 55, mne to bude uplne stacit, bohate a budem s tou vahou komplet spokojna. Ja nepotrebujem nosit velkost XS a mat pas 65. Na to zvysoka kaslem. Mne bude stacit pas 69-70 bohateeee a boky tych 95 a som stastna co sa tejto stranky tyka. Ostatne uz clovek musi ziskat inak, aby bol so sebou a svojim zivotom spokojny. Ale aspon uz nebudem fucat, ked vysadnem na bicykel, budem moct pobehnut na zastavku a tak...:-)) takze ide aj vo velkej miere o kondiciu v mojom pripade. A na to aby clovek vladal, hybat sa, sportovat, robit, zit - musi jest.
Ahojte :) Takze, priatelovi som doniesla do roboty klobasky a ked som ich vytasila tak sa zacal smiat :-/ A smial sa a smial... A ja som len zizala, co sa smeje a pomaly som zacala byt z neho nervozna... Povedal mi, ze vsetci prehaname, ze on sa zdravo stravuje s rozumom a nema pocit, ze by bol chory... Ale si ma vyobjimal, ze som mila, ze som mu doniesla klobasky. Aj si dve dal :D Prisla som totiz v spravny cas, pred obednajsou prestavkou tak bol hladny...
Slubil mi, ze do pondelka skusi pribrat aspon 3 kg, lebo som mu maznavo povedala, ze ak nepriberie, tak to poviem jeho mame :) Tak sa na mne len rehotal - a ja som stale len kukala a nechapala... No nic, budem musiet na neho NENAPADNE ako povedala danielka dozerat :)
Prave peciem ryzovy nakyp... Som sa snazila dat co najmenej cukru, tak som zvedava, co to bude...
daniela - mozem ta poprosit???? Popis mi prosim podrobnejsie, to jedenie pred a po cviceni. Uz si pisala ze hodinu pred cvicenim nieco sacharidove, hodinu po cviceni nieco bielkovinove (myslim).
Ale preco je to potrebne??? Hlavne to sacharidove??? Na rano, na lacno sa nema cvicit??? Co sa moze stat, ak clovek cvici kazdy den??? Ja zvyknem cvicit pondelok, utorok, stredu, stvrtok a ostatne dni uz nie... Takto to moze byt???
A este otazocka - mozem si po cviceni namiesto bielkovinoveho jedla dat len pohar kefiroveho mlieka??
mno som po cviceni, bolo faine najskor malo ludi potom bolo hojno...odcvicila som si co som chcela :) cize vsetko a potom pol hodku bike...myslim ze tie ruky ma uz tak nebolia, som rada. Zajtra asi dam pauzu a stvrtok kardio, uvidime. Za taku pol hodku si asi dam ten cottage s vajickom a knakebrot, mam chut na oboje :D a zeleninku
Ako sa vam dnes dari ???
carey - v bielom jogurte je malinko bielkovin. Daj si to vajicko, alebo cottage, na co mas chut :) pripadne aj ten jogurt, ale nie jogurt namiesto tych dvoch.
Golem je na mna moc velky, ale maju tam rozne kardio stroje, to je dobre.
xdanielax - pocuj ked pridem z posilky okolo pol 5 tak mam si dat bielkoviny asi ze ako cottage, alebo mozem si uvarit aj vajicko k tomu a nejaky knakobrot /biely jogurt ??
xdanielax - idem do tej kam chodim stale to je na Tomasikovej, dnes mi konci pernamentka tak este to chcem vyuzit a potom o tyzden si kupim novu len cakam na vyplatku :)
Tam do toho golemu mam na tej karticke dake 4eura to je tak na jeden vstup vidis asi vyuzijem nejaky aerobik alebo co nech vidim ako to tam funguje
carey - urcite treba aj oddych, ja suhlasim :) mas v plane este ist do posilky, do tej istej alebo do inej?
Lucka: ja neviem kolko toho jes, takto to zatial vyznieva ok, aj ked ja by som napr. dala len jeden grep a napr. jogurt alebo orechy alebo syr..zatial ti tam chybaju bielkoviny celkovo v tom co si dnes zjedla. ale predpokladam ze ich doplnis neskor?? aj ked ja by som to davala priebezne - aj kvoli tomu ze vela sportujes.
ale v poriadku, to su tvoje veci, ked si takto spokojna a myslis ze ti to funguje a navyse mas v rodine odbornika.. ja som laik, hovorim len z toho aku mam skusenost ja, a ja hlavne nie som tip-top, takze kludne nemusime o tomto vobec debatovat.. jednoducho som chcela povedat, ze to, ze sa vaha zasekne moze byt nasledkom nedostatocnej stravy, hlavne v case pred a po treningu. hotovo.
Luckatucka ale blbost,ja nemam taku postavu ako ta zenska.Nato by som musela vyrysovat a zhodit aspon 4kg tuku ;-)Svalovy zaklad by nato teraz aj bol,ale take formovanie nie je pre mna.Ja rada jem a pokym sa zvysuje vykon,netrapim sa.Co sa tyka anorekticiek,tak ony casom spalia vsetky svaly a zostanu kosti a voda.To hadam nechces..Vyzera to otrasne.Pekne si hyckaj svaly a davj pozor aby si ichprilisnou dietou neznicila,bude sa ti lepsie zit:-)A budes aj stihla.