Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
ti su najhorsi :-DDDDD
Lucka, ahoj, tak co? doplnila si dnes bielkoviny?? alebo ako to vidis ty?
a nestresuj, za mnou sa obzeraju tiez vselijake individua, zvacsa z kategorie 50+ :D
vsak nech ti napise bingham, ak ma cas a chce sa mu, ze CO je dolezite, co si muz vsimne :-) ja som zena, odo mna to asi neprijmes
mas peknu tvar, vlasy, chrup? aky tvar tvare mas, farbu vlasov, oci, aky pouzivas mejkap, mas pekny uces? usmievas sa casto? chodis po ulici zamracena, hladis do zeme alebo pred seba? chodis vystreta, alebo zhrbena?
co sa tela tyka, ked mas svaly, mas nejakych 63kil na 168cm tak musis vyzerat co sa postavy tyka dobre! aj podla tvojich mier, uzky pas, pekne boky, na to muzi velmi letia, ale proste niekedy je problem v tom co ide z tvare, zazeranie, hladenie do zeme, neprijemny pohlad, pripadne prehnana hanblivost...
inak...chcel by som vyzdvihnut xdanielax...ze je vidiet ze sa vyzna... :))
carey - to je super napad s tymi tyckami, to skusim aj ja niekedy. idem kuknut sestru do zahranicia, tak sa nabalim nech tam nezomrem od hladu :D ale vyskusaj najprv ty a potom daj vediet ci chutili. konecne vyuzijem moj protak :DD
Maoam : lepsi priemer tak to si pekna :-) jasne ja som to uz pocula,ze sa musis pacit sama seba,mat rada samu seba skusam to,ale akosi to nejde.Ja potrebujem odozvu od inych,a potom si to zacnem mysliet.
ONY TAM JAK KEBY NIECO RIESIA :-DDDD Daniela ty si eso :-DDD ale vystihla si to uplne presne tak, to su tie zazerajuce
Maoam - ahoj, tiez si myslim, ze si to pekne zhrnula :)
Juchu - gratulujem k 6 klikom! ide ti to :-)
to jedlo pred treningom, sacharidy preto, aby si mala energiu, zaroven su lahsie stravitelne ako bielkoviny, cize ti nezatazia organizmus, pekne sa ti vstrebu kym zacnes cvicit a nebudes mat plny zaludok, no a po treningu ti treba doplnit vlastne vsetko, aj sacharidy /aj ked ak si v diete, ak cvicis poobede, alebo vecer, tak si daj uz len polovicu toho co jes cez den/ a rovnako bielkoviny a tuky, bielkoviny preto aby si vyzivila svaly :) kefir vela bielkovin nema, takze skus k nemu dat este nieco bielkovinove, napr. syr alebo nieco na co budes mat chut;)
nalacno sa cvicit moze (kardio), samozrejme, niekto si mysli ze je to prave vyhodne cvicit kardio rano, pretoze nemas v tele ziadne sacharidy a tym padom beries energiu z tukov, ale netreba to prehanat a staci cvicit max. 30minut, ak chces viac, mala by si nieco zjest. a ak chces cvicit nieco ine - nie kardio tak sa pred tym urcite najedz. pit treba v kazdom pripade.
Ja neviem co sa moze stat ked cvicis kazdy den, podla mna nic. Len ked chces aby sa ti svaly vyvijali, treba im dopriat oddych. preto ak cvicis kazdy den tak je dobre striedat tie aktivity, ale kardio cvicit kazdy den je ok. telo potrebuje aj regenerovat. Napr. svaly ti rastu prave ked oddychuju, nie ked cvicis.
carey - som rada, ze ti to islo dnes s tym cvicenim .) som si aj ja vsimla, ze niektore zeny su take zvlastne v posilke, ony tam jak keby nieco riesia, furt si nieco obzeraju.. kaslat na ne! :D
a kedze si mala uz dlhsi vztah, tak bol minimalne jeden muz, ktoremu si sa pacila