Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
xdanielax : ale to ma len zaujalo,ze s kavou clovek schudne,hm :-) jasne,ze tomu neverim.A sacharidy jem,to nie ze som ich uplne vylucila.To nie,ale je fakt,ze cestoviny nejedavam vobec,je to zle?Ale zemiaky,ryzu,bananovy kolacik,ovsene vlocky,fit tycinky,celozrnne pecivo to ano.
Lucka - mne sa ta stranka s tou kavou zda nanajvys podozriva!
celkom to vyzera ako nejaka reklama na tabletky z ktorych zazrakom schudnes a podobne.
Bezkofeinove kavy predavaju aj v normalnych obchodoch, pripadne v bioobchodoch najdes vselijake druhy kavy, ak hladas nieco "zdrave" alebo tak. Ja som verna normalnej kavicke a pressu :)
Mimochodom, lucka ak nebudes jest sacharidy, tak sa ti to v buducnosti vypomsti. pozor na to!
Juchu - :)))) ze mamina.
Dnes same pekne veci, aj Maoam aj ty ze Danielka, dakujem - ste ma potesili :)
no a tie kliky!! super, mi pripominas mna kedysi s brusakmi a si ma inspirovala a zajtra dam aj ja kliky aj ked ich nemam rada :-)
co zajtra urcite nedam, je zelenina so zeleninou a ovocim. tesim sa na maso! a syr. chudaci vegani :(( :DD
www.cafeform.sk co na to hovorite?Ako kavu by som vyskusala,ale nie kvoli chudnutiu ale kvoli tomu ako chuti :-)
bingham : dakujem
Juchu : co ides pripravit na vikendovy piknik?
juchu...co som ti hovoril...ze to pojde rychlo :))
lucka...sacharidy su urcite dolezite...takze kludne si davaj aj ryzu...ovocie je samozrejme :))
*z teba - samozrejme :)
Dakujem daniela, si mi to fakt krasne vysvetlila :) Naozaj super. Pred 15 min som docvicila, ale nechcelo sa mi uz jest, ze je vela hodin. No po precitani tvojej reakcie, som si dala aspon kusok hermelinu :) Daniela, ty si ako taka nasa mama :D Fakt, ked ma niekto tu v nasej skupine problem, zvycajne ide za tebou - ide s teba taka prirodzena, autorita... :)
Inac co sa tyka tych klikov, tak 6 som dala vcera a dneeees ich bolo 8 na jeden sup, potom prestavka a uz len 3 :-/ Ale po dalsej prestavke este 5 :D cize vidno, ze sa zo dna na den zlepsujem. Ked si predstavim, ze minuly tyzden som davala len po jednom...
bingham : je podla Teba vhodne pri chudnuti jest aj zemiaky a ryzu,alebo len bielkoviny?Ja jem asi 90% bielkovin,a potom si sem tam dam aj zemiaky,ryzu.Preco podla Teba clovek prestava zhadzovat z cm,co robi zle?
Ja som sa merala v nedelu a mala som rovnako pas aj boky ako v stredu.Ale asi nie je mozne,zhadzovat nejako vyrazne cm za 4-5 dni :-)
Ja cvicim kazdy den,niekedy si dam den volna.Jem 5x denne,pijem 3l cistej vody denne.Kolko cm je podla Teba normalne zhodit napr.za 14 dni?
inak chcela som sa vas spytat, ci niektore nechodite nakupovat do Lidla ? Vsimla som si ze tam maju znacku Linessa (nieco ako nizkotucne vyrobky rozneho druhu). Poznate to? Kupili ste si to niekedy, lebo neviem teda ci mam kupovat nikotucne ked niektori hovoria ze to nie je prilis zdrave