Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Juchu - no super vidim ze aj tebe tie cm ubudaju, ze ta vaha nejde az tak rychlo si nic nerob, ta nie je vobec dolezita :)) velmi sa s tebou tesim, len tak dalej...a ty mas ake vlasky ?
Juchu ale tmavy blond, skor uz to hranici so svetluckou hnedou :-D ale mam blond pramienky od prirody, ako dieta som bola blond :-D takze az tak daleko si nebola od pravdy no a Carey tak to mame rovnake vlasy, dlhsie a dole loknicky :-DDDD a bledu plet :-D presne
Juchu vyborne, baby vidim ze ma pekne dohanate v tych mierach :-DDD stihle boky aj stehna uz nejako dostavate a v pase pekne zaostavam :-DDDD tesim sa spolu s vami
jaj tak nic maoam :D az teraz citam, ze si blond :D
Dobre ranecko :) Takze babenky, dnes som sa merala a vazila - ospravedlnujem sa lucke, ze nie az zajtra - ale ma mi prist menstruacia buduci tyzden a nechcem aby mi negativne ovplyvnila moje miery... Vidim, ze ja carey sa ku mne pridala :) Inac s tymi klikmi - vyskusaj to :) Mna hlavne tesi to napredovanie, neviem sice, ci mi to nejako v postave pomaha, ale mam rada, ked zistujem, ze sa v niecom zlepsujem :)
Takze miery - 168cm :
31.8. 7.9.
- vaha - 66 - 65
- prsia - 93 - 93
- pas - 73 - 72
- boky - 100 - 98
- stehno- 59 - 58
- speky - 94 - 93
hurra, konecne sa mi prsia nezmensili (carey - mozno z tich klikov :) ), no a tie boky mi idu fajne dole... 16.8. som mala este 102cm. Ale celkovo pozeram, ze vaha sa az tak nezmenila na tie cm :)
inac maoam - co sa tyka toho vyzoru tak presne :D tmavsie hnede vlasy :) tmave oci a celkovo aj taka tmavsia plet :D maoam a ty si tiez hnedovlaska, ci? :D tiez som rozmyslala nad tym ako asi vyzerate :D
Maoam - no tie boky mne stale trcia faldiky z nohavic, takze hlavne kvoli tomu to chcem zredukovat, ale to uz budem formovat cvikmi ako drepy a vypady :D
Maoam - sranda inak s tymi vlasmi :) ja mam tiez vlnite a asi tak stredne dlhe, konceky mam ako od nataciek ale to mam prirodzene tak uz od mala...
No ja som tie prve 2 tyzdne cvicila dost, ale tieto 2 uz pomenej, no dneska chcem ist na steper zaslapat a zajtra volno, zasa ku koznej, sa mi to zhorsilo :(( mi vysadila mast ktora mi pomohla zevraj obsahovala hormon tak sa nemoze dlhodobo uzivat, teraz mam taku ze ma normalne z nej stipu ruky :(
Carey ale aj vahu mas na tvoju vysku uz idealnu, to je ako u mna 55 na 165cm super!!!! tebe uz vobec netreba chudnut, iba formovat, vyborne fakt a boky 98 su na 173cm vysku stihle boky...ja mam skoro o 10cm menej ako ty na vysku a boky 96,5
no ved az som nechapala a to si cvicila aj nejak vela alebo ani nie za ten mesiac? fakt obdivuhodne, ako to slo z teba dole :-DDD super tesim sa
no ja tu mam z vas jednoznacne najsirsi pas, 74-75..............hroza
Maoam - velmi sa tesim ze tie cm isli dolu, fakt ze mna ta vaha az tak netrapi, este tie 3 cm na bokoch, stehna, pas tych 70 a supeer :D
fakt? ja som tmavy blond od prirody :-D, mam vlnite vlasy, tmavy blond :-DDDDD