Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Maoam - prave ochutnavam tycinku, ja som tam nedala med, ale aj napriek tomu je sladka kvoli tomu cokolad.protaku a bananu, a na vrch som postruhala trochu horkej cokoladky...inak odporucam a nakoniec ani nie su take tenke tak akurat a mi vyslo 10 takych vacsich kuskov takze v pohode, ja niektore zabalim do folie a sup do mrazaku a ked budem potrebovat tak vytiahnem ako rychla desiata alebo olovrant je to super a do skoly sa mi to bude hodit :D
Inak k tym vlasom no ja som do blond, nomralne moje vlasky su take bledohnede, ale som melirovana blondinka :) ja som bledsej pleti takze mne to pristane...inak tebe by som si predstavila ako tmavovlasu :D
baby, inak daco na zasmiatie, vcera vecer som tak premyslala nad tym ako asi vyzerate :-D a tak som si predstavila, ze ktora z vas je tmavovlasa, ktora svetlovlasa, aky asi typ tvare mate a tak :-DDD
tak Carey si predstavujem ako tmavovlasku :-D, xdanielux ako hnedovlasku az do blond, Lucku ako blondinku a Juchu ako hnedovlasku ale skor tmavsia hneda
:-DDDDDDDDDD
ked sa na to tak pozriem, tak uz mas vyborne miery!
173cm/63 kg
wow!
pas 72, boky 98 (!!!!), stehno 59, lytko 36
vsak to uz musis vyzerat uplne stihlo na tu vysku :-DDD
Carey: wow, zovsadial 3 cm a z pasu az 4cm...za mesiac...3,4 kilogramu fiha tak to gratulujem!
Bre rano
Heartherka - z toho si nic nerob ak by si aj nahodou trosku pribrala, tak hlavne mysli na svoje zdravie, schudnut mozes kedykolvek :)
Juchu - super s tymi klikmi, uvazujem ze aj ja zacnem, si ma inspirovala :)
Baby viem ze som hovorila ze sa odvazim az 15.9., ale dnes som si uvedomila ze to je presne mesiac od kedy cvicim a pravidelne papam, tak som vam chcela napisat miery na porovnanie.
7.8. 7.9.
Váha 66,4 / 63
boky 100 / 98
pás 76 / 72
stehno 62 / 59
lítko 38 / 36
:) tesim ze cm idu dolka :)
inak proteinove tycinky su uz upecene a su supeeer :D len musim kupit mensiu zapekaciu misku, lebo mam taky stvorcek a ako som to tam vylialo budu tenucke ale inak su super, sladke a bez cukru :D
urob ako myslis :-)
nie kvoli tomu sa chyta depka :D zo skoly, nemam porieseny este prestup a dost ma to stresuje.
no ale ja nemam upchaty nos, cize nosne sprchy su mi na nic. na RTG som mala, ze nemam vobec vzduch v dutinach, mam tam zhrubnutu sliznicu a na pravej strane mam dutinu zdeformovanu z toho, cize mam taky kopcek na nose :D mne lekarka povedala, ze do prinosovych dutin sa mi tazko dostane sprej aby to tam liecil. ja mam skor problem s prinosovymi dutinami, nie s nosovou. z toho ma potom boli prava cast tvare. od celusti, oko az po celo. no ja by som radsej dala alternativnu liecbu a necpala sa hormonmi ale tak uz jej verim.
nie je to taky zapal, ktory by bol idno v krvi, ked som sla na operaciu, robili mi predoperacne a tam nic nezistili :D mam ist o 2 tyzdne na kontrolu ak sa to nezlepsi, poviem jej, ze dalsie take lieky uz nechcem :)
takze lokalny sprej, k tomu naparovanie nad solnym roztokom, najlepsia by bola ale fakt ta nosna sprcha, vsetko kupis v lekarni, mozes to pokojne robit doma a uzasne to pomaha, ten sajrajt musi odtial von, no a dalej nech urobi este ster a nasadi ti na to liecbu, oralne kortikoidy ti mozu zhorsit bakterialnu infekciu co je ta lekarka vymätena ci co??? no nic, tak a nahrievat, chranit celo, dobre robi aj sauna...prehriat to riadne, nech sa vsetko hore uvolni a mala by si redukovat mliecne vyrobky, lebo tie ulahcuju zapaly v dutinach a zahlienuju velmi organizmus, takze pomenej je teraz lepsie......a neboj, bude dobre, len rataj s tym ze to trocha potrva, ak to tam je 2 roky, tak to potrva par mesiacov kym sa to vyhoji, takze nestresuj ak to nebude hned ;-)
aaaaaaaale co si, pre toto plakat?
boze...len to nie, to nestoji za to, su ovela horsie problemy ako zapal, ktory sa navyse da liecit,
no celkove kortikoidy na toto je humus, lokalne sprej do nosa, dolezite je vyplachovat nos, existuju hotove 'sprchy' v lekarni, najlepsie su tie kde je pribaleny aj solny roztok rsp. morska sol v sackoch naporciovanych, to ti v lekarni vysvetlia...ak je zapal bolo treba urobit ster ci je to bakterialne alebo ineho razu, väcsinou su to ale bakterie a podla citlivosti nasadit antibiotikum, ale pri chron. zapale dutin je proste nummero uno precistene dutin, naparovanie, nahrievanie, solux, aby to vsetko vyslo odtial von, co tam je, ten sprej s kortikoidom sposobi ze ta sliznica odpuchne a bude sa to postupne liecit. Oralne kortikoidy vobec nechapem ze NACO lebo tie uplne naburavaju imunitu, sposobuju velke problemy v organizme ked ich beries dlhsie a mozu ti privodit ine problemy (infekcie, zadrziavanie vody, cukrovku). Takze to by som vobec ale vobec nebrala. To ti skor mala dat nieco co sa dava AJ na alergiu, napr. Claritine a tak to tiez sposobi v dutinach ten isty efekt ako kortikoid ibaze bez tychto fatalnych nasledkov.
a zas nechapem preco v sprave mam, ze akutnyy, ked je chronicky :D teraz pozeram, ale nevadi, ja som sla na ORL na odporucanie vraj je ona dobra, snad ma vylieci, uz ma to nebavi, clovek nemoze si ani poplakat, lebo ho to vsetko na tvari boli. a chytila ma depresia z toho akosi. dala som si banan ale asi to nepomoze.