Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

carey

Maoam - a tu brokolicku najskor robis v paraku a potom das na plech na to len syr a zapecies ci si tam davas aj vajicko a taketo ?

Maoam

Carey: no to budeme mat rovnaku veceru :-D

Juchu: ano pamätam si na kolisku zo skolky, tam sme to cvicili tiez vtedy ale ako deti to nebol problem , aj macaci chrbatik si pamätam :-DDD asi vyskusam opät, mne by stacilo navstivit par kolektivnych cviceni a potom ked tie cviky budem poznat dalej cvicit doma poobzeram sa po nejakom kurze

Juchu

akurat co stahujem tu p90x tak tam je jedna cast iba joga - asi to budu take narocnejsie cvicenia - neviem este som to nestiahla - ale mozno by ste sa mohli tym inspirovat...

priatel cvici jogu podla knihy, nikdy nebol na nejakom original cviceni... Ked bol na vysetreni z chrbtom, tak mu doktor predpisal nejake cviky na chrbticu - a boli to presne tie, ktore cvicil aj doma z tej knihy.. Ale doktor mu vravel, ze by bolo vhodnejsie, keby chodil niekde kolektivne cvicit jogu, lebo si moze este viac dosrat tu chrbticu...

Inac teraz ma napadol jeden cvik co mu predpisal na chrbat - obycajnu kolisku ak poznate, ale mal ju robit pomalicky... Trvalo mu aspon 2 mesiace, kym sa to naucil.. Pritom mne to islo hned :D

carey

Aj ja by som rada skusila jogu, alebo pilates, zevraj to aj pekne formuje postavu, len ono problem pre mna je aj v tom ze vzdy sa to plati na 3 mesiace ako cely kurz a ja ked mam skolu a jedno s druhym tak mne by tie peniaze aj prepadli a nie vzdy by som to stihala.
Teraz este budem chodit na anglinu, takze pon a stredy rovno zo skoly zasa do skoly a potom o 9 dojdem domov a budem asi rada ze som rada. a po pri tom sa este aj ucit.

Moje ranajky 50g celoz.chlebik, natierkove maslo, tvrdy syr a olomoucke syrecky + paradajky...o hodinku domaca tycinka to uz vramci desiaty ... o 12 idem na steper a potom obedik morcacie sote s cestovinou... a uvazovala som ze kupim brokolicu a zapeciem s mocarelou na veceru ( to ma maoam inspirovala)

Juchu

Lebo ako pise carey - chrbat mozes cvicit aj doma na karimatke - a s chrbtom suvisi aj vypucene brusko, svaly na chrbte a tak... a jogou sa to da krasne napravit..

Juchu

Ja by som sa s vami rada stretla :) Kedze sme tu od BA az po KE tak navrhujem niekde v strede Slovenska - z tade som ja :D :D :D

no... ja som dnes ranajkovala jednu bagetku so syrokremom a s palivou omackou, na obed si dam asi ryzovy nakyp. Na desiatu, olovrant a veceru zatial plan nemam... Rada sa inspirujem :)

carey

inak od kedy cvicim pozorujem na sebe ze sa uz tak nehrbim a to robi hrozne vela, to brucho uz ani nemam tak vypucene, ale je pravda ze sa este na to obcas musim sustredit, lebo tak nie som na to este zvyknuta, no postupne to bude lepsie a lepsie :) a tiez som zacala cvicit chrbat je to fain a da so cvicit aj doma na karimatke