Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
To nebolo komentovanie od ocka,len kriticka poznamka,ked som sa ho opytala,ze ak urobim prehresok a necvicim tak ako sa to odzrkadli.Tak vravel,ze 5 dni rovnaka vaha,rovnake cm kym sa to znove rozbehne.
No ja uz nie som blond,len ten melir je svetly.Bez meliru by tie vlasy boli az tmavohnede.
No Vam to vsetkym super ide.A Maoam ved Ty mas zadok 96.Ved to je uz mini zadocek,aj ked mas 165cm,nie si nejak nizka,je to normalna vyska.
Maoam - presne tak, sak my si chudneme svojim tempom a istejsie je pomalicky.
No idem zabalit tycinky do folie a do mrazaku par necham dam mame aj frajerovi ochutnat :)
no maju k nej pristup, ako keby bola profesionalna fitnesska kratko pred sutazou
Lucka - ahojcek, uz zasa sa deptas, sak pozri sa na mna a juchu, mi jeme aj nezdrave aj sladke a chudneme a ty si tiez mozes obcas dopriat a mozno ako aj xdanielax vravela ze cvicis az moc a preto nechudnes... ja som teraz 2 dni nic nerobila a som rada teda som si oddychla, nacerpala sily, dneska na desiatu tiez tu tycinku som mala ( inak skus si aj ty urobit, zdrava desiata).
Tvoji rodicia vedia fakt potesit, sak ty chces chudnut pomaly, to ze ani jedna sladkost a cvicit kazdy den mozno robia ti co idu na sutaz ti profici co chcu schudnut aj to posledne na sebe...
Lucka: tak som sa trafila aj u teba, ze si blond :-DDDD aj u Juchu, len u Carey nie :-)
Lucka to ta aj otec tak prisne komentuje? :-((((( No baby su vysoke a maju boky uz po 98cm tak to su uz ine zadocky, veru stihlunke musia byt, ja uprimne zavidim vase pasy, vsetky mate okolo 70-72 maximalne...ach
Maoam - dakujem pekne :) urobim
Ahojte kocky,teraz som prisla domov.Musela som rano nieco skoro vybavit.Nevazila som sa rano,ale nemyslim si,ze som nieco zhodila.Lebo min.tyzden som vynechala 2x cvicenie a dala som si tu jablkovu nutelu :-( tak ako mi povedal ocko,teraz budes 5 dni stat na vahe,na cm kym sa to pohne kvoli tomu prehresku.
Uz som ranajkovala cucoriedkovy jogurt s lanovymi,slnecnicovymi semiackami,ovsenymi vlockami.Desiata banan.Na obed si dam nejake bielkoviny.
Takze sa idem odvazit az 15.8 inak by to nemalo zmysel.Rovnako ziadne mlieko v kave,len cista kava.Su to skryte kcal :-(
Kocky ja Vam tak drzim palce,vsetkym sa Vam super dari carey.Juchu vau super miery,ved musite byt stihlucke.
No nejako zacinam chytat depresiu,vsetky mate stihly pas,boky pod 98,to len ja som taka tucna :-( Buduci tyzden vo stvrtok mam dostat menstruaciu,je vhodne odvazit sa odmerat?Alebo kedy mi to radite?
A k tomu vyzoru :-) Bola som niekedy blond,ale teraz mam farbu ladova blond a husty svetlucky melir.Moja mamka je kadernicka.Takze som uz mala vsetko mozne na vlasoch :-) teraz mi to takto vyhovuje,ta farba je tmavsia,skor hneda.Farbu oci mam hnedu :-)
Carey, ano najprv v pare a potom uz len na par minut zapiect, ak mas nejaku vhodnu nadobu na to do rury, ja to len troska vytriem maslom alebo olejom, na brokolicu len cista mozarella a zvyknem este pokorenit, ak mam basilikum tak aj to, chuti to vyborne a zapiect na par minut, nedavam tam ziadne vajicko ani smotanu,
Maoam - ja by som totiz nechcela dat do tej brokolice aj smotanu, chcem to take light neviem co namiesto toho, ale zasa ked dam len syr bude to suche
hej maoam odporucam :) Aj ja som jogu cvicila doma - z kniznice som si pozicala knihu aj s cd, len mna to nebavilo. Mne sa viac paci nieco dynamicke, joga je na mna prilis pomala :D